- 18 Mayıs 2011
- 53.320
- 57.271
- 4.613
Bravo hocam
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Barış ın yediği(!) golü sahada barıştan başka oluşturacak adam yoktu. Barış her anını 140-150 nabız ile oynuyor; normal insan o nabız ile sıçma konusunda bile karar veremez. Adamcılık diyorsun bir deBarış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..
Sane 45 dk boyunca takımın ağzına sıçtı saneye tek laf etmez mesela 2 gr futbol aklıyla.barış hata yaptı da adam 5 maçtır 90 dk takımı sırtladı
Nerede çöp demiş demişim.. Hayal dünyası mode on millette yine..Liverpool çöp takımmış. 3-0 yenebilirdik. @Emre Kalem ustam böyle diyor.
Bazıları var değişmezler muhtemelen bugün mutsuz bile olabilirler.Ulan şu maçta adamı eleştirenin hakikaten büyük kuyruk acısı vardır..
E 3 sene şampiyon olmuş takımın da kuyruk acısı futbolla alakalı olamaz..
Var bir sıkıntı o arkadaşlarda ama dur bakalım
Okan buruk savunusu altında böyle bir zaferden sonra kendi renktaşlarına gayet makul hoca eleştirilerini bahane edip bu şekilde pervasızca saldıran bi kaç kişiye buradan topluca cevap veriyorum, yapmayın galatasaraylıysanız yapmayınO zaman başka takıma yallahhhhh
Ustam Liverpool'a nerede 2-3 tane atıyorsun? Böyle basit konuşanların halısaha maçı bile yapmadığını düşünüyorum, kusura bakma. Futbol öyle önüm boş gol olsun diye bir şey değil. Liverpool da karşı karşıya 2 tane kaçırdı. Onları atsalar 2-1 olurdu maç, böyle baktın mı mesela Barış'a laf ederken?Nerede çöp demiş demişim.. Hayal dünyası mode on millette yine..
Doğduğunda nasıl Galatasaraylı oluyorsun usta, hamaset yapmayalım lütfen.Okan buruk savunusu altında böyle bir zaferden sonra kendi renktaşlarına gayet makul hoca eleştirilerini bahane edip bu şekilde pervasızca saldıran bi kaç kişiye buradan topluca cevap veriyorum, yapmayın galatasaraylıysanız yapmayın
Ocu bucu okancı terimci olmayın önce galatasaraylı olun ve renktaşlarınıza o çerçevede saygı dahilinde eleştiriler yöneltin
Ben doğduğumdan beri Galatasaraylıyım Galatasaraydayım, Galatasaray benim vatanım sen kimi nerden kovuyorsun haddini bil?!