Okan Buruk | Teknik Direktör

Hani en çok geliştirdiğimiz kenarda kendisini hissettirmiyor oyununa dokunuşlar yok takımın bir oyun şablonu yok dediğimiz her şeyin tersine ortaya koyduğu bir maç oldu bence

Maça hem iyi konsantre olunmuş hem de rakip doğru analiz edilmiş oyunda tesadüf olmayan birbirini tekrar eden geçiş hücumları rakibin baskıya attığı anda oldukça isabetli ve tehlikeli pozisyon haline gelebilen uzun toplar ve ataklari sonlandırma konusunda doğru hamleler gördük oyuncu değişiklikleri konusunda da bence gelişigüzel hamleler yerine formasyonu da şekillendiren değişiklikler yaptı

Takımı iyi hazırlamış. Bilinçsiz pres yaptırtmadı. Ama Barış'ı daha önce çıkarmalıydı

Barış sahada döküldüğü halde çıkarmadı.. Adam bir golü yedi.. Ardından yaptığı pas hatasıyla %100'lük golü Uğurcan kurtardı.. Galatasaray şu adamcılık belasından kurtulamadı senelerdir.. 2-0 , 3-0 yapabilecek potansiyeli vardı bu takımın.. yazık..
Barış ın yediği(!) golü sahada barıştan başka oluşturacak adam yoktu. Barış her anını 140-150 nabız ile oynuyor; normal insan o nabız ile sıçma konusunda bile karar veremez. Adamcılık diyorsun bir de

barış hata yaptı da adam 5 maçtır 90 dk takımı sırtladı
Sane 45 dk boyunca takımın ağzına sıçtı saneye tek laf etmez mesela 2 gr futbol aklıyla.

barışa akerime hocaya türk kim varsa sallıyor

Bugün galibiyeti alan x bi alman hoca olsa dövmesini yaptırırdı muhtemelen

Son premier lig şampiyonunu 2 maçta gol yemeden yenmiştir.

bu sefer sapladı

sağ kenarı komple değişip yunusu da oraya çekme yanlışından da erken döndü tebrikler

O zaman başka takıma yallahhhhh
Okan buruk savunusu altında böyle bir zaferden sonra kendi renktaşlarına gayet makul hoca eleştirilerini bahane edip bu şekilde pervasızca saldıran bi kaç kişiye buradan topluca cevap veriyorum, yapmayın galatasaraylıysanız yapmayın

Ocu bucu okancı terimci olmayın önce galatasaraylı olun ve renktaşlarınıza o çerçevede saygı dahilinde eleştiriler yöneltin

Ben doğduğumdan beri Galatasaraylıyım Galatasaraydayım, Galatasaray benim vatanım sen kimi nerden kovuyorsun haddini bil?!

Nerede çöp demiş demişim.. Hayal dünyası mode on millette yine..
Ustam Liverpool'a nerede 2-3 tane atıyorsun? Böyle basit konuşanların halısaha maçı bile yapmadığını düşünüyorum, kusura bakma. Futbol öyle önüm boş gol olsun diye bir şey değil. Liverpool da karşı karşıya 2 tane kaçırdı. Onları atsalar 2-1 olurdu maç, böyle baktın mı mesela Barış'a laf ederken?

sane'yi almaması büyük cesaret.
öyle lig aşamasındaki gibi telafisi olabilecek bir maç değilken üstelik.
helal

Okan buruk savunusu altında böyle bir zaferden sonra kendi renktaşlarına gayet makul hoca eleştirilerini bahane edip bu şekilde pervasızca saldıran bi kaç kişiye buradan topluca cevap veriyorum, yapmayın galatasaraylıysanız yapmayın

Ocu bucu okancı terimci olmayın önce galatasaraylı olun ve renktaşlarınıza o çerçevede saygı dahilinde eleştiriler yöneltin

Ben doğduğumdan beri Galatasaraylıyım Galatasaraydayım, Galatasaray benim vatanım sen kimi nerden kovuyorsun haddini bil?!
Doğduğunda nasıl Galatasaraylı oluyorsun usta, hamaset yapmayalım lütfen.

Tebrikler hoca , diyecek bir sey yok ilk yari enfesti, ikinci yari avlayadabilirdik 2inci gol icin ama yuzde 51 ile avantajli gidiyoruz.

Sirf 1 0 2 bakarsak %66 sansimiz var.

Geri
Üst Alt