Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Milyonlari sadece GS harcasa tamam da futbol endustrisinin enflasyonunu unutmamak lazim.Gelelim sanaaa evet harcanan milyonlardan sonra sezonun fiyaskosunu yaşatmak üzereydin ne alternatif oyun planın var ne istikrarlı sistemin var ne oyunculara dokunuşun var geri düştüğün her maçta kabıza bağlatıyorsun takımı bunun sebebi nedir hocam?
4 senelik şampiyonluk serine rağmen söylüyorum maalesef aşman gereken eşiği hala aşamadın seneyede bu çizgide devam edersen sittin sene o italyan devlerinden teklif alamayacaksın saha dışında hiyerarşi diye diye fenere veriyordun şampiyonluğu az daha da fener hem şampiyonluk yarışını kaldırcak kadar soğukkanlı değil hem de taliscanın kaçırdığı penaltı tüm planlarını alt üst etti en sonki fb maçında bile berbat bir planla maça başladın. Seviye atlaman için yapman gerekenler.
1) Artık şu takımdaki teknik topçulardan verim almasını öğren her maçı rakibin ağzına basarak kazanamazsın
2) Prensin barış alperi bu sene yolla getirdiğinden fazla götürüsü var.
3)Saçma sapan hiayerarşik düzeni bir kenara bırak ve lütfen teknik ekibine doğru düzgün adamlar al bak yarı zamanlı playboy ve ünlü rus genç hatun scoutu irfan gitmişken tam sırası
4) Osimhen temelli oyun anlayışını bir kenara bırak lütfen bu takım tek bir oyuncuya bağlı olmamalı
5) Ve sevgili hocam her geri düştüğün avrupa deplasmanında bu kadar gergin olmak zorunda değilsin kör adam bile senin çaresizliğini, gerginliğini görüyor zor anda kaçıncı yılına girdin kritik virajları oynamayı öğren artık
Şu zamana kadar kervan yolda duzulur mantığıyla ilerledi birinci senesi tamam neyse 2 .sene de hadi neyse ama 3. ve 4. senesinde maalesef halen ders alınamayan çokça hata gördük şampiyon hocadır dedik kredisine verdik ama artık belli plan belli şablonla ilerlemesi lazım ne nasıl olur nasıl ypaılır bu sene iyice analiz edip önlem alacağı bir sene olmasını umuyorum bu takım hem teknik kadrosuyla hem futbol kadrosuyla hem de teknik altyapısıyla 2-3 hamleyle bile kolayca çağ atlayaack bir takım bu senee inanıyorum ki bilerek görerek planlayarak takıma seviye atlatacaktırMilyonlari sadece GS harcasa tamam da futbol endustrisinin enflasyonunu unutmamak lazim.
12/13 CL’de ceyrek final zamani Real Madrid kadro degeri bizim 3 - 4 katimizdi, hala ayni.
Farki 2 kata dusurup konusmak lazim.
Yani 4 yılın ardından kendisine güvenmeyeceksek biz bitmişiz renktaş4 yilin sonunda yeni sezon icin kendisine guveniyor musunuz ?
4 yilin sonunda yeni sezon icin kendisine guveniyor musunuz ?
Kendine gel artik olm.Çok ciddi manevra yapma şansı var umarım bunu iyi kullanır.
Kadroyu temizleyip aynı zamanda dinamik isimleri yerine koyabilir.
Kullan at mantığını benimsemezse sonu hüsran olacak.
Lemina, Sara, Icardi, Sallai, Jakobs bunlar gitmeli.
Nöbete gel saat 4 de sadriyi döveceğim. Sen sırt çantamı tut yeter ben dalacağım.Kendine gel artik olm.