- 16 Haziran 2010
- 202.873
- 154.608
- 6.838
Okan Buruk: "Listemizde birçok oyuncu var ama henüz kimseyle bir girişimimiz olmadı. Dünya Kupası sonrasına kalıyor her şey. Dünya Kupası bitene kadar sakin geçecek transfer dönemi."
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl 4 sene üst üste şampiyon oldu amaAnca agliyor. Bu kuralin gelecegi 2 sene önceden aciklanmisti. Bizim geliri sonsuz falan mi saniyor? Hep anca yüksek maliyetli olmus oyuncu alarak bizim takim batar. Kendinde genc oyuncu bulup gelistirmelisin. Bunun Türkünü bulmasi genc yabanci bulmaktan daha zor. Kural 10+0 olsa bu seferde, niye genc oyuncu yabanci hakki verilmiyor diye aglardi bence.
Hee olise/doue alacagiz di mi illaki , alti kurtarmiyor hocayi. nhaga cope atilmis 8 M bonsrvis o zaman hocaya gore-ama alinsin .Okan Buruk "Üstelik elit yabancı genç oyuncu çok pahalı oluyor."
Candaş Tolga Işık: "70-80 milyon eurolar falan genelde"
Okan Buruk: "Evet"
Hee olise/doue alacagiz di mi illaki , alti kurtarmiyor hocayi. nhaga cope atilmis 8 M bonsrvis o zaman hocaya gore-ama alinsin .
Jelert bosa.para 11 M-hepsi hoca onayli transfer.
Adamın istediği genç oyuncu şuan World Cup ya da CL'de finale kadar giden ekiplerdenHee olise/doue alacagiz di mi illaki , alti kurtarmiyor hocayi. nhaga cope atilmis 8 M bonsrvis o zaman hocaya gore-ama alinsin .
Jelert bosa.para 11 M-hepsi hoca onayli transfer.
Yav yetenekli futbolcu alınsın oynatsın 1 maç kötü sövecek kişiler bunun lafını ediyorOlise ve Doue'yi 70-80'e alabiliyorsan alsana
Can Uzun'a 40 çekildiği ortamda ondan daha iyi genç yabancılara kaç para istiyorlar? 10 falan mı?
10 yabancı da deve dişi demekki kimseyi gönderemiyor, gençler de bunların seviyesinde değil diyor, bu yaklaşımının doğru olmadığı ortada.Okan Buruk: "Bir iki tane çok iyi oyuncu geldi önümüze ama gidemedik çünkü Icardi'ye teklif yaptık, onun kararını bekliyoruz. Kalacağı senaryoda 10 tane yabancı tamamlanıyor, yeni oyuncu alamıyorum. CL'de son 16'ya kalmışım bu sene belki daha üst turlara kalacağım. Bunu niye engelliyorsunuz anlayamıyorum."
10 yabancı da deve dişi demekki kimseyi gönderemiyor, gençler de bunların seviyesinde değil diyor, bu yaklaşımının doğru olmadığı ortada.
Galiba takimdan kimse ayrilmayacak (yani kimsenin gitmesini istemiyor).10 yabancı da deve dişi demekki kimseyi gönderemiyor, gençler de bunların seviyesinde değil diyor, bu yaklaşımının doğru olmadığı ortada.
Yahu 70 -80 ne demek, illa top-tier coktan ciksini yapmis oyuncu mu "evet alinabilir" oluyor u23 kategorisinde?Olise veya Doue'yi 70-80'e alabiliyorsan alsana.
Bugün buraya attığınız genç yabancıların bile %90'ı minimum 40-50 milyon euroya transfer olacak başka kulüplere.
Can Uzun'a 40 çekildiği ortamda ondan daha iyi genç yabancılara kaç para istiyorlar? 10 falan mı?
Beni ilgilendirmez, şampiyonlar liginde üst tur diyorsun koca sezon ŞL katkısı vermemiş Icardiyle devam etme odaklı iş yapılıyor, istemiyorsa istemiyorum desin çocuk oyuncağı mı bu?Admirim tek bir şey diyeceğim programı izliyorum bi yandan, "İcardi'ye teklif yaptık bekliyoruz, kabul ederse kimseyi alamıyorum" kısmını tırnak içerisinde yönetime "yapacağınız işi" modunda söyledi -bence-
Aklim almiyor yav, pahali transferini sen ortasahana yap, yedek forvetini arastir bul u23 fizikli virilerini kirala et, kim diyor 50 60 basalim u23 icin wonderkidlere diye?Adamın istediği genç oyuncu şuan World Cup ya da CL'de finale kadar giden ekiplerden![]()
Bence kimse taraftar onunde kotu adam olmak istemiyor-teklif yaptik bik bik birseyler diyorlar (garip bir sey) . Kabul edecek icardi zaten 2 gun ugrar istanbula bitirirdi.Bu Icardi işi niye hâlâ sonuçlanmadı ya neyini bekliyorsunuz kaç zamandır.
Bizim ona değil daha çok onun bize ihtiyacı varken biz niye bu adamın nazını çekiyoruz. Uzatacaksanız uzatın ya da salın gitsin nereye gidiyorsa.
Illa sövelim mi bunu mu istiyorsunuz.