Okan Buruk | Teknik Direktör

Okan Buruk: "Listemizde birçok oyuncu var ama henüz kimseyle bir girişimimiz olmadı. Dünya Kupası sonrasına kalıyor her şey. Dünya Kupası bitene kadar sakin geçecek transfer dönemi."

Yabancı genç oyuncu konusunda %100 haklı.

Dünyanın hiçbir liginde olmayan bir kural bizde var, herkes aptal bi biz akıllıyız çünkü.

4 tane 22 yaş altı alıp geri kalan 10 yabancıyı 33-35 yaşında alabilir her anadolu takımı, noldu şimdi gençleşmiş mi oldu kulüpler?

Lige değer mi katılmış oldu?

Genç oyuncu yetiştirmek derdindeysen koy o zaman kural her takım en az 4 tane 22 yaş altı yerli oyuncu statüsünde oyuncu bulundurmak zorundadır diye.

Aynı zamanda şu "ama kural 1 sene önce açıklandı" muhabbetine ayar oluyorum. Taşa mı yazıldı bilader bu kural, kuranı kerimle mi indi, saçmalığı bu kadar bariz olan bir şeyin değişmesini istemek kadar normal ne var.

Dunya kupasindan sonra yeni bahanemiz dunya kupasindan istedigimiz oyuncular iyi piyasa yapip bonservisi 2ye katladi olur

Hay böyle futbol aklina...

Anca agliyor. Bu kuralin gelecegi 2 sene önceden aciklanmisti. Bizim geliri sonsuz falan mi saniyor? Hep anca yüksek maliyetli olmus oyuncu alarak bizim takim batar. Kendinde genc oyuncu bulup gelistirmelisin. Bunun Türkünü bulmasi genc yabanci bulmaktan daha zor. Kural 10+0 olsa bu seferde, niye genc oyuncu yabanci hakki verilmiyor diye aglardi bence.

Anca agliyor. Bu kuralin gelecegi 2 sene önceden aciklanmisti. Bizim geliri sonsuz falan mi saniyor? Hep anca yüksek maliyetli olmus oyuncu alarak bizim takim batar. Kendinde genc oyuncu bulup gelistirmelisin. Bunun Türkünü bulmasi genc yabanci bulmaktan daha zor. Kural 10+0 olsa bu seferde, niye genc oyuncu yabanci hakki verilmiyor diye aglardi bence.
Nasıl 4 sene üst üste şampiyon oldu ama

yandaşa ısmarlama yaptırdığı espri bile ne kadar kendine güvenmediğini ispatlıyor

Okan Buruk "Üstelik elit yabancı genç oyuncu çok pahalı oluyor."

Candaş Tolga Işık: "70-80 milyon eurolar falan genelde"

Okan Buruk: "Evet"
Hee olise/doue alacagiz di mi illaki , alti kurtarmiyor hocayi. nhaga cope atilmis 8 M bonsrvis o zaman hocaya gore-ama alinsin .

Jelert bosa.para 11 M-hepsi hoca onayli transfer.

Hee olise/doue alacagiz di mi illaki , alti kurtarmiyor hocayi. nhaga cope atilmis 8 M bonsrvis o zaman hocaya gore-ama alinsin .

Olise veya Doue'yi 70-80'e alabiliyorsan alsana.

Bugün buraya attığınız genç yabancıların bile %90'ı minimum 40-50 milyon euroya transfer olacak başka kulüplere.

Can Uzun'a 40 çekildiği ortamda ondan daha iyi genç yabancılara kaç para istiyorlar? 10 falan mı?

Sizin scouting hayaliniz 3.5 milyon euroya afrika'dan Yaya Toure getirmek ama yok öyle bir dünya.

Adamın istediği genç oyuncu şuan World Cup ya da CL'de finale kadar giden ekiplerden 🤣

Olise ve Doue'yi 70-80'e alabiliyorsan alsana

Can Uzun'a 40 çekildiği ortamda ondan daha iyi genç yabancılara kaç para istiyorlar? 10 falan mı?
Yav yetenekli futbolcu alınsın oynatsın 1 maç kötü sövecek kişiler bunun lafını ediyor
Tamam bu sezon ne kadar genç varsa alınsın oynansın şampiyon olamasın
Biz zaten demiştik derler 4 yıldır dedikleri gibi ;)

Sanki Dünya kupasında oynayan bi oyuncu alacağız. Her gün yeni bi bahane sıktı artık

Okan Buruk: "Bir iki tane çok iyi oyuncu geldi önümüze ama gidemedik çünkü Icardi'ye teklif yaptık, onun kararını bekliyoruz. Kalacağı senaryoda 10 tane yabancı tamamlanıyor, yeni oyuncu alamıyorum. CL'de son 16'ya kalmışım bu sene belki daha üst turlara kalacağım. Bunu niye engelliyorsunuz anlayamıyorum."
10 yabancı da deve dişi demekki kimseyi gönderemiyor, gençler de bunların seviyesinde değil diyor, bu yaklaşımının doğru olmadığı ortada.

10 yabancı da deve dişi demekki kimseyi gönderemiyor, gençler de bunların seviyesinde değil diyor, bu yaklaşımının doğru olmadığı ortada.

Admirim tek bir şey diyeceğim programı izliyorum bi yandan, "İcardi'ye teklif yaptık bekliyoruz, kabul ederse kimseyi alamıyorum" kısmını tırnak içerisinde yönetime "yapacağınız işi" modunda söyledi -bence-

Galiba takimdan kimse ayrilmayacak (yani kimsenin gitmesini istemiyor).

Mecvut kadroyu koruyalim uzerinde de 4-5 kaliteli topcu getirelim demek istiyor ama malum yabanci kurali iste.

Bunlar kadro muhendisligini yapamazlar bu kafayla hatta yabanci kurali degissin diye Agustos ayini beklerler.

Olise veya Doue'yi 70-80'e alabiliyorsan alsana.

Bugün buraya attığınız genç yabancıların bile %90'ı minimum 40-50 milyon euroya transfer olacak başka kulüplere.

Yahu 70 -80 ne demek, illa top-tier coktan ciksini yapmis oyuncu mu "evet alinabilir" oluyor u23 kategorisinde?

O adamlari zaten TR ye getiremezsin o piyasaya sahip olanlari.

Sen o butceyle ortasahana net adam al, genc butceni ligde de seni goturecek adam ara ne bileyim artik. (Icardi kararini icardiye birakmak gibi engelleri kendi kendine yaratma ya da)

Bu nasil mantik? Garip bir inat ya da.

Kompany nasil aldirmis Oliseyi(bildigi oyuncu) 100luk yapmis? O kategorideki takipte olunan genc adami zaten 5 buyuk lig disina cikaramazsin, cok zor.

Yabanci yerine yerli yetistirme argumani futbol argumani olarak dogru tabi ama hoca kac dakika vermis genclere? Heralde en fazlasi Kazimcandi o da mecburiyetten.

Admirim tek bir şey diyeceğim programı izliyorum bi yandan, "İcardi'ye teklif yaptık bekliyoruz, kabul ederse kimseyi alamıyorum" kısmını tırnak içerisinde yönetime "yapacağınız işi" modunda söyledi -bence-
Beni ilgilendirmez, şampiyonlar liginde üst tur diyorsun koca sezon ŞL katkısı vermemiş Icardiyle devam etme odaklı iş yapılıyor, istemiyorsa istemiyorum desin çocuk oyuncağı mı bu?

Adamın istediği genç oyuncu şuan World Cup ya da CL'de finale kadar giden ekiplerden 🤣
Aklim almiyor yav, pahali transferini sen ortasahana yap, yedek forvetini arastir bul u23 fizikli virilerini kirala et, kim diyor 50 60 basalim u23 icin wonderkidlere diye?

Tamamen ornek/farazi , koy butceyi al bruno fernandesi, yolla icardiyi - bul u23 genc forvet kirala (osimhenin onunde oynamayacak nede olsa).

Niye hep tek bir yonteme sartlanma oluyor hocada anlamiyorum.

Bizim etimiz budumuz neki her oyuncumuz ,kulube dahil top-tier olacak? Ya da uber maaliyetli olacak. Real degiliz, City degiliz yani.

Bu Icardi işi niye hâlâ sonuçlanmadı ya neyini bekliyorsunuz kaç zamandır.

Bizim ona değil daha çok onun bize ihtiyacı varken biz niye bu adamın nazını çekiyoruz. Uzatacaksanız uzatın ya da salın gitsin nereye gidiyorsa.

Illa sövelim mi bunu mu istiyorsunuz.

Bu Icardi işi niye hâlâ sonuçlanmadı ya neyini bekliyorsunuz kaç zamandır.

Bizim ona değil daha çok onun bize ihtiyacı varken biz niye bu adamın nazını çekiyoruz. Uzatacaksanız uzatın ya da salın gitsin nereye gidiyorsa.

Illa sövelim mi bunu mu istiyorsunuz.
Bence kimse taraftar onunde kotu adam olmak istemiyor-teklif yaptik bik bik birseyler diyorlar (garip bir sey) . Kabul edecek icardi zaten 2 gun ugrar istanbula bitirirdi.

Tranfer stratejimiz icardinin keyfine birakildi gibi oluyor obur turlu. Oyle sey mi olur yav

Geri
Üst Alt