Okan Buruk | Teknik Direktör

Bunun konuşması da bitmiyor ha yeni sezon hazırlıkları varken başka işi gücü yok mu

Son açıklamalarından sonra ben bu hocaya +dört orta/yüksek maliyetli yabancı kullanmam. Getir sağdan soldan ikişer Afrikalı topçu, tamamdır. Kasmaya gerek yok. Bireysel gittiği yere kadar gider. Ufukta bir hedef koyamıyorum.

o kombin ne hocam

Üst üste 5. şampiyonluk bir hedef değil mi Murat abi
Üst üste 5. şampiyonluk hedef olmaktan öte, bu maliyet ve kadro imkanları ile sıradanlaşan bir süreç haline geldi. İnanıyorum ki eleştiri yapanların çoğu bir kısmı, işin geleceğe yönelik bu şekilde mali olarak sürdürülebilirlik olamayacağı endişesi ve geçtiğimiz sezon sonuna doğru geçen sancılı kaos final serüveninden dolayıdır. Hocayı sevenleri savunanları bilemem ama, yaşattığı son mayıs fecaat idi. Şampiyonluğu sinir stres adam akıllı kutlayamadım bile. Hocanın başarısını asla küçümsemiyorum ama, rakiplerin kötü yönetilmesi ve Icardi/Mertens/Osimhen gibi değerlerin kulüple birleşimi vs. şanslı olduğunu da söylemek gerekir. Velhasıl hoca kendi de söyledi ama, biz birileri şapkadan tavşan çıkarsın diye hep yüksek para mı harcayacağız?! Kısaca sahada sıkıntılı bir oyun ve akıl tutulması bıraktı, ben hala oradayım.

Okan Buruk'un katıldığı programda transferle alakalı öne çıkan açıklamaları. (Tivibu)

✅Ponomarenko geniş listede var.
❌Duran ilgisi doğru değil.
❌Brahim Diaz için girişim yok.
❌Valverde gerçekçi değil.
🔟Öncelik 10 numara ve santrfor.
✅Geniş listede Enciso da var.
‼️TRANSFER GİZLİ YAPILMALI.

Okan Buruk: "Sağ bek transferi düşünmüyoruz. Singo ve Sallai'yi önümüzdeki sezon beraber kullanmak istiyorum"

Okan Buruk, Galatasaray'ın yeni kaptanlarını açıkladı.

1. Kaptan Abdülkerim Bardakcı
2. Kaptan Victor Osimhen

Okan Buruk: "Sara'ya teklif olmadı."

Haftaiçi ve dünkü programı izlerken hocadan aldığım enerji biraz farklıydı. Hocanın çok istekli olduğunu görüyorum ama satır aralarında biraz tatsız olduğu belli.

Geçen 4 sene boyunca söylemediği şeyleri söylüyor ve tekrarlıyor üstüne basa basa, geniş kadro kurmalıyız, birbiriyle rekabet edecek oyuncular almalıyız, transferi erken bitirmeliyiz vs yönetime bir mesaj verme derdinde

Hoca bence geçen sezonun sonunda şampiyonluğun gerçekten pamuk ipliğine bağlı geldiğinin farkında. Çok oyuncu istiyorum diyor

Babaannem eski bir büyücü, şaman bir kadındır ona falını baktırdım. takımda budama yapması şart ve gençlere güvenmesi lazım. bu gençler kim diye sordum ngaha ve armando yu işaret etti.

Okan Buruk: "Sağ bek transferi düşünmüyoruz. Singo ve Sallai'yi önümüzdeki sezon beraber kullanmak istiyorum"
Bu yabanci.kural icin fazla lüks sirf iki yabanci hakkini sag beke harciyorsun. Sallai sag bek disinda verim.gösteremiyor, Singo ise üst düzey stoper degil. Yani baska mevkilerin alternatifleri degiler, birinden cikmamiz gerek

Bu yabanci.kural icin fazla lüks sirf iki yabanci hakkini sag beke harciyorsun. Sallai sag bek disinda verim.gösteremiyor, Singo ise üst düzey stoper degil. Yani baska mevkilerin alternatifleri degiler, birinden cikmamiz gerek
Bence luks degil, hoca dogrusunu yapiyor boyle dusunerek zaten 10+4 icin Icardi 'den cikti diger mevkiler icinde yeterli kontenjan kaliyor geriye.

Yerli oyuncu soyle desem soyleyemezsin, gideceksin bir tane bir ise yaramaz isim soylenecek "yedekte otursun" diye. O daha yanlis olur.

Geri
Üst Alt