- 16 Haziran 2010
- 204.024
- 156.084
- 6.838
Bunun konuşması da bitmiyor ha yeni sezon hazırlıkları varken başka işi gücü yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üst üste 5. şampiyonluk bir hedef değil mi Murat abiSon açıklamalarından sonra ben bu hocaya +dört orta/yüksek maliyetli yabancı kullanmam. Getir sağdan soldan ikişer Afrikalı topçu, tamamdır. Kasmaya gerek yok. Bireysel gittiği yere kadar gider. Ufukta bir hedef koyamıyorum.
Üst üste 5. şampiyonluk hedef olmaktan öte, bu maliyet ve kadro imkanları ile sıradanlaşan bir süreç haline geldi. İnanıyorum ki eleştiri yapanların çoğu bir kısmı, işin geleceğe yönelik bu şekilde mali olarak sürdürülebilirlik olamayacağı endişesi ve geçtiğimiz sezon sonuna doğru geçen sancılı kaos final serüveninden dolayıdır. Hocayı sevenleri savunanları bilemem ama, yaşattığı son mayıs fecaat idi. Şampiyonluğu sinir stres adam akıllı kutlayamadım bile. Hocanın başarısını asla küçümsemiyorum ama, rakiplerin kötü yönetilmesi ve Icardi/Mertens/Osimhen gibi değerlerin kulüple birleşimi vs. şanslı olduğunu da söylemek gerekir. Velhasıl hoca kendi de söyledi ama, biz birileri şapkadan tavşan çıkarsın diye hep yüksek para mı harcayacağız?! Kısaca sahada sıkıntılı bir oyun ve akıl tutulması bıraktı, ben hala oradayım.Üst üste 5. şampiyonluk bir hedef değil mi Murat abi
Bu yabanci.kural icin fazla lüks sirf iki yabanci hakkini sag beke harciyorsun. Sallai sag bek disinda verim.gösteremiyor, Singo ise üst düzey stoper degil. Yani baska mevkilerin alternatifleri degiler, birinden cikmamiz gerekOkan Buruk: "Sağ bek transferi düşünmüyoruz. Singo ve Sallai'yi önümüzdeki sezon beraber kullanmak istiyorum"
Bence luks degil, hoca dogrusunu yapiyor boyle dusunerek zaten 10+4 icin Icardi 'den cikti diger mevkiler icinde yeterli kontenjan kaliyor geriye.Bu yabanci.kural icin fazla lüks sirf iki yabanci hakkini sag beke harciyorsun. Sallai sag bek disinda verim.gösteremiyor, Singo ise üst düzey stoper degil. Yani baska mevkilerin alternatifleri degiler, birinden cikmamiz gerek