Okan Buruk | Teknik Direktör

Orta saha çok ÖNEMLİ hocaaa. Bas bas bağırıyoruz sosyal medyada kulak tıkıyorsun. Rakiplerin arasında en alternatifsiz en kötü orta saha bizde hocaammm

görebildiğim içine sıçılmış takımın her yönden
defans hak getire de
20-30 metre aralıklarla top mu oynayabilir bi takım? osimhen oyundan çıkınca top görmedik yahu
ne futbol
ne fizik
hiç bişey yok

nato. zilch

bu maç takımın sahici durumunu yansıtmışsa hoca takım yönetim olduğu gibi gider sezon sonu

yeni yönetim yeni yapılanma gerekiyor

Ee siz demiyor muydunuz sen hoca değilsin sana verilen kadro kimseye verilmedi vs

Bakın istediğiniz fırsat önünüze geldi

Kadrodan memnun değilsiniz, e hoca da kötü madem işi götüremeyecek ve istifa edecek veya kovulacak,

Sizin istediğiniz olacak işte.

Daha ne tatava yapıyorsunuz
Yav sanki yönetime kalkan olmuyor gibi.

Ve Erden başkan gittikten sonra kör topal gidiyor zaten , Yönetimi gibi Osimhen piyangosu olmasa onun daha ilk gittigi sene dediklerin olacakti o 2 sene ileriye atti o kadar.

dursun başta olmak üzere yönetim berbat ama sende masum değilsin yaptığın ve yapmadığın tercihlerle inadınla sende sezon içinde tekmeyi yiyeceksin koru daha sen başkanını

Orta sahasız top oynama aşkı. Oyun kurma işini stoperlere bırakma işi. Bu sene bu iş patlayacak artık. Press mress kaldıramaz bu takımın yaş ortalaması ayrıca

Bundan da oynattığı oyundan da hiç hoşlanmıyorum ama gerçekten nefret ettiğim bir şeyi varsa, o da koltuğunu korumak için yaptığı yönetim yalamalığı. Çık konuş ya, bir şey söyle. Şu kepaze herifleri korumak için kırk takla atma. Tiksindirme kendinden.

Ligde de farklı bir şey izlemiyoruz ki aynı bu maç gibi rus ruleti. Rakipte ali sowe oluyor boş kaleye kaçırıyor bizde osimhen var kaleye sokuyor. Artık işi şansa bırakmadan daha kontrollü oynamayı öğrenmek gerekiyor sürekli 4e 2 5e 2 pozisyon verip gol yememeyi ummak akıl kârı bir iş değil bana göre

oynadigimiz top hep buydu
rabbim yine yuzumuze gulecektir
bir iki iyi topcu enjekte ederiz kadroya ve bireysel performanslarla ligi gotururuz

Aldırdığı topçular hem pahalı hem sonraki sene bi anda yaşlanıyorlar. Dünya topçu aldırdı hiç kimseden verim alamamaya başladı.

Gördüğü kart bir mesajdı bakalım alan oldu mu yükseklerden

SM-M127F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

oynadigimiz top hep buydu
rabbim yine yuzumuze gulecektir
bir iki iyi topcu enjekte ederiz kadroya ve bireysel performanslarla ligi gotururuz
İroni yapıyorsun heralde ali ,gemi buz dağına çarptı su almaya basladi artik ,olayi sadece transferle alakalı cozulmeyecegini en iyi bilenlerdensin

İroni yapıyorsun heralde ali ,gemi buz dağına çarptı su almaya basladi artik ,olayi sadece transferle alakalı cozulmeyecegini en iyi bilenlerdensin
Camavinga + Musiala + Martinelli + Veiga hamleleriyle takimi canlandiririz rtas.
enseyi karartma

Takımda oynayamayacak kiralık oyuncumuz yüzünden, 19 yaşında zıpkın gibi sözleşmeli oyuncumuz kiraya verilecek, bilin bakın neden?

Camavinga + Musiala + Martinelli + Veiga hamleleriyle takimi canlandiririz rtas.
enseyi karartma
dursun.webp

hocam hiç mi isteyenin yok da seni 3 sezondur orta sahasız başlatan şu heriflere arka çıkıyon yav. yazık günah.

Geri
Üst Alt