Okan Buruk | Teknik Direktör

15 milyona paket Alanya'dan maestro ve ümit akdağ'ı alsan yerleştiremezmiydin takıma be hocam. Niye illa tek topçuya 50 milyon sıkma derdindesin. İlla her sene oynattığın leş futbola karşılık götünü kurtaracak star almak zorunda mı bu takım ya.

yönetimi çık bombalasana hoca neyini koruyon şunların yav kendinede yazık ediyorsun. kabak sende patlayacak bunu nasıl göremezsin ilk giden sen olursun.

Röportajdan niye kaçıyon hoca hayırdır ölçü maçıydı ya bi değerlendir de görelim. Gel kaçma gel

konuşmamak ile doğrusunu yapıyor. Transfer ile ilgili konuşacak olan kişi götüm götüm gezen başkan.

Okan Buruk reportajdan kacmiyor sorumluluktan kacmiyor normalde. Acaba istifa mi edecek?

Ya zaten icimizden geçecekler CL de devre arasini zor gorur Okan sonra da yonetime gelir sıra. Biatci hain baskan istemiyorum.

SM-A546E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

hoca gülerek röportaj vermemiş mi.
12 kişi mi sahaya çıkacağız. Filan deseydi. 30 milyon verecek kronik sakat bir oyuncu bulamadık deseydi. Ya.

Aurier transferi ndonbele transferi jelert fiyaskosu singo olayı bunların hesabını vermelisiniz

Iyiki vermemis röportaji. Yoksa utanmadan cikip yine yönetim koruyup, onlar transfer yapacak sabirli olalim, yabanci siniri, genc oyuncu getirmek zor falandan bahseder di

Geri
Üst Alt