Okan Buruk | Teknik Direktör

Peki bu durumda en mantiklisi gitmek degilmi?
Ustam olayın içinde olmadığımız için hep mantık üzerine düşünüyoruz. Olayın içinde olanlar duygularıyla da karar veriyor. Galatasaray sayesinde varolmuş birisi Okan Buruk. Belki de bu yüzden gidemiyor, yönetime karşı herkesin önünde sert konuşamıyor. Takıma zarar vermek istemiyor vs.

Ustam olayın içinde olmadığımız için hep mantık üzerine düşünüyoruz. Olayın içinde olanlar duygularıyla da karar veriyor. Galatasaray sayesinde varolmuş birisi Okan Buruk. Belki de bu yüzden gidemiyor, yönetime karşı herkesin önünde sert konuşamıyor. Takıma zarar vermek istemiyor vs.
Bu sekilde ama herkese zarar veriyor, yönetime Rest cekemeyince transfer bile gelmiyor, sonuc ,herseye ok baskanim deyip , bir nevi suanki durumun sorumlularindan biri. Cikip adam gibi ben sunlari istedim alan olmuyor diye baski kurmadigi icin bu durumdayiz, ha yönetim cevap olarak,sen otur yerine biz ne dersek o.olur deyip de gitmiyorsa o vakit okanin da hic birsey umrunda degildir anlamini cikaririm.

Bu sekilde ama herkese zarar veriyor, yönetime Rest cekemeyince transfer bile gelmiyor, sonuc ,herseye ok baskanim deyip , bir nevi suanki durumun sorumlularindan biri. Cikip adam gibi ben sunlari istedim alan olmuyor diye baski kurmadigi icin bu durumdayiz, ha yönetim cevap olarak,sen otur yerine biz ne dersek o.olur deyip de gitmiyorsa o vakit okanin da hic birsey umrunda degildir anlamini cikaririm.
Ne bileyim usta, duygusal takıldığı için sesi çıkmıyor bence. Fatih Terim beklememek lazım. Ki Fatih Terim'in haksız olduğu durumlar da vardı. Bakalım göreceğiz ilerleyen günlerde.

İlk haftadan FB'ye 1 puan fark koyan hocamı kutlarım.

fatih terim'in sergen'e şampiyonluk verme şokunu burun farkıyla geçmemek için sezonu en azından isot'un önünde bitirmeli. daha önce aynı herife 80 dakika 1 adam fazla oynayıp şampiyonluk maçında galibiyet verdiği için insan emin olamıyor ama 4 şampiyonlukla hocam da aradaki farkı kapatacak kadar ilerlemiştir heralde taktiksel anlamda.

Okan Hocam Allah rızası için rakip takımları izlemesi için blrilerini görevlendir maç taktiğimizi kadromuzu ona göre yapalım her rakibe aynı 11 çıkmaz .
Zaten bunu öğrenmıs olman lazım her maç 45 dakikayı çöpe atıyoruz sonra hakemlere kızıyorsun maç çok duruyor diye zamanı öldüren sensin

Lamı cimi geç hocam.

10 numara
10 numara yedeği
Santrafor
Sol kanat
Sol stoper
Çalhanoğlu

Hepsini aldıracaksın yoksa istifa ediyorum hadi bana eyvallah diyeceksin yeter artık

kötü hatta rezalet sonuçlar göreceğiz, istifası defalarca istenecek bu sezon ama evelallah yine şampiyon olacak.

Herif 3-0 önde oldugumuz cok rahat gecen maca bile yanlis degisiklikler yapabilme yetegine sahip. Alkislamak lazim bu yetenegi muazzam gercekten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt