Okan Buruk | Teknik Direktör

Her puan kaybedilen maç sonu açıklaması aynı olur mu arkadaş ya.. hoca Allah rızası için bir kere futbol şansı vs. deme

takımda yedek santrafor yok 10 numara hiç yok yedek kanat diye bir şey yok ama neredeyse yabancı sınırı dolu artı 5-6 tane satılması gereken oyuncu boşta duruyor 1 tane de +4'e uyan topçu yok önceki yıllarda aldırdığı

işte okan efendinin 3 yılda yaptığı müthiş kadro planlaması

tek suçlu yönetimdir gerçi

Abi oyunu sorun lütfen yaa

Neden set oyunu yok bizde

Orta sahayı neden domine edemiyoruz

Kanatları neden kullanamıyoruz

Neden öne geçtiğimiz maçlarda oyunu tutamıyoruz

Kadro planlaması hatalı mı

Yeni transferler neden oynamıyor

Yahu bunları sorun bunları

Her puan kaybedilen maç sonu açıklaması aynı olur mu arkadaş ya.. hoca Allah rızası için bir kere futbol şansı vs. deme
futbol sansi diyebiliriz ama orada o sutu cektirmememiz, bir bireysel hata yuzunden puan vermememiz lazimdi dedi
futbol sansi, futbolda bunlar var ama olmamaliydi dedi. cok yanlis bi sey demedi

Hadi oyuna sokacak topçu bulamadın, takımın abilerinden korkuyorsun ve gençleri de zerre önemsemiyorsun, o yüzden iyi hamle yapamadın da bonservisine 150-200 milyon harcattığın 11'le boktan Çorum'a üstünlük kuramadın, onu ne yapacağız. Nasıl bir adamsın sen ya, bir kere de ekstra bir dokunuşu sen yap. Bir kere de Osimhen vb. değil de sen al maçı. Hocanın hamleleri maçı aldırdı diyelim.

Cok konusmayi aslinda gerek yok, hic bir zaman üst duzey bir td olmadi olmiyacakta. Isarla ayni oyunu oynatan bir adamin elinde en azindan 5-6 üst duzey yedek olmaliki giren cikani aratmasin ama bize sonradan kaanlar ilkaylar oyuna dahil oluyor, ne kadar yetersiz bir td oldugu ordan belli

Çat çat soru soran adam yok ki, hepsi basit basit beylik soru soruyor. Bugün ters giden neydi, transfer gerekli mi zart zurt.

19 yaşında altyapıdan gelip ilk maçına çıkan adam niye genç oyunculara karşı bu kadar ön yargılı inanılır gibi değil.
Korkudan.
1..agir abiler (kaan, günay, ilkay vs vs) gibiler biz burda neciyiz 18-19 luk alt yapi oyuncu oynuyor biz sonradan bile girip oyniyamiyoruz gercegi.

2. Genc oyuncuya güvenmiyor, ne kadar iyi olursa olsun o genc oyuncu macta hata yapip, maci verdirirse bütün tepki kendisine gelir korkusu, onun icin olmus oyuncu istiyor, cünkü o hata yaparsa, ben ne yapayim bu kadar tecrübeli futbolcuya ben mi yeniden futbol ögretecegim kafasi.

Senin bu yönetimden 1 gram farkı yok.
Hala orta saha aldırma sen..lesleyi kim aldı.Ulan oynatmadın kaanı aldın ilkayı aldın hala kınuşuyorsun.Biraz utanın arkadaş.
Yorumcular aynı ağızdan okanı koruyor.

Sanırım bu sezon yolun sonu görünüyor kendisi için.

Sırtını Dursun'a değil de taraftara dayasaydın keşke. Dursun kurtaracak ya seni. Her fırsatta arkasında durduğun Dursun kendi kıçını kurtarmak için seni ilk fırsatta kovunca sakın ağlama.

Ben bu yardımcı olayını anlamadım. Son güne kadar beklemenin nedeni var mıydı?

bakın arkadaşlar kendi ağzıyla söylemiş, ''10 numarada benim istediğim, benim onay verdiğim oyuncular üzerinden gidiyoruz'' diye, şimdi batrakov gelince hala 10 numara da yunus,sara oynarsa, batrakov erzuruma karşı dk 85 te oyuna girerse, insanlar ağzını açar kimse kusura bakmasın,hala savunmasın lütfen , hem de 25-30 milyon euro konuşuluyor, sonradan oyuna sürekli 30luk adamları sokacak kadar lüks takım mı olduk? Ayrıca Ugochukwu da Okan hocanın bizzat istediği oyuncuymuş sanırım , Serhan Türk ileydi sanırım röportajda söylemişti değil mi? eeee o niye oyuna girmiyor? Sorular sorular...

Geri
Üst Alt