Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.148
- 12.603
- 963
12 kişi mi oynayacağız eheheheheehehehehehehe
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rahatsız olan sizsiniz, 4 sene şampiyon yapmış adama. “ Bu adam futbol oynatamıyor yıllardır yazıyorum evet haklı çıktım” diyen kitleHocam bir rahatsızlığın mı var normal halin mi cidden merak ettim?
Geçmiş olsun hocam acil şifalarRahatsız olan sizsiniz, 4 sene şampiyon yapmış adama. “ Bu adam futbol oynatamıyor yıllardır yazıyorum evet haklı çıktım” diyen kitle
olurİster misin 28-33 yaş arası 35 milyon euro bosvervis, 6 milyon maaş gömeceğimiz yaşlı bir köpek. Alalım 34 lük bir tane çıtır ne dersin. Sözleşme uzatalım mi yaşlı apoyla, kaanla, ilkayla falan?
Yani mesela gol lazımken ikardi yi atmak içeri hocalık değil. Yani bi dokunuş yok abi. Sallai yi sağ beke devşirmeyi sayabiliriz. Onu da mecbur kaldı yaptı o da ayrı konu da.Oyun zora girdiğinde doğru müdahale ile çözdüğü maç sayısı 5 yoktur son 3 sezonda...
bosver sen onu.Hocam bir rahatsızlığın mı var normal halin mi cidden merak ettim?
Adama superstar lazim. Kendi hocaligi yetersiz oldugu icin genclere forma verdigi yok.19 yaşında altyapıdan gelip ilk maçına çıkan adam niye genç oyunculara karşı bu kadar ön yargılı inanılır gibi değil.