Okan Buruk | Teknik Direktör

2 senedir değil 4 senedir yanılıyorsun
Tek maçta haklı mı çıkıyon

Yok renkdas. İlk sene sampiyonlukta baya iyi top oynatti 2. senede basladi sacma sapan islere o yuzden 2 senedir dedim 2.5’tan 3 diyelim. Tek macla hakli cikma işi dediğin gibi degil. Forumda nasil bi kitle varsa surekli arkasindalae Okan’in. Akpli tayfa nasil Tayyip’i her sartta destekliyo Gsc forumda da Okan’i ne yaparsa yapsin destekleyen bi kesime sahip

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yönetim kadar suçlu hatta daha suçlu. İlkay ne Allah aşkına Kaan ne ? Taktik yok set yok anca şey et sıva

Acele etmeyim hocam, haftaya lige havluyu atınca yaparsınız transferleri.

ilk sezonlarda mertens ile icardi, sonra osimhen ile şampiyon oldun.
seni de sürekli eleştirdim zira top oynatmadın, avrupa'da zaten olmadık takımlara yattın.

kardeş bak benim şu hayatta bir galatasaray keyfim var; galatasaray maçı olduğu zaman ben şalteri indiririm babamı bile tanımam.

diyeceğim o ki, benim gibi düşünen ki herhalde rahat bir milyon kişi vardır; ağzımızın tadını kaçırmadan defol git şu takımdan.

giderken kaan ayhan'ı da al, ilkay'ı da al öyle git ama .

hatta vakitlice git, bizim de daha ilk baştan ayarlarımızla oynama.

iyi tarafından bakarsak seneye bundan kurtuluyoruz, bundan kurtulunca kaan'dan da kurtulmuş sayılıyoruz.

150 bin seferde olsa yazacağım bu adamın teknik direktörlükle alakası yoktur bugün osimhen olmazsa çoruma yenilecekti,10.hafta olmadan defolup gider inşallah, futbolcu öğütme makinesi bu arkadaş anadolu takımlarını yensin diye her sene 150 200 milyon harcıyacak peh.

Yok renkdas. İlk sene sampiyonlukta baya iyi top oynatti 2. senede basladi sacma sapan islere o yuzden 2 senedir dedim 2.5’tan 3 diyelim. Tek macla hakli cikma işi dediğin gibi degil. Forumda nasil bi kitle varsa surekli arkasindalae Okan’in. Akpli tayfa nasil Tayyip’i her sartta destekliyo Gsc forumda da Okan’i ne yaparsa yapsin destekleyen bi kesime sahip

Tam tersine forumda okan hocanın arkasında olan 3-5 kişi var yok, gerisi senin gibi boş laflar atan kuru kalabalık

Senin de zekan yetersiz ama biz sorun etmiyoruz. Bana iyi kadrosuz şampiyon olan son 10 yılda 1 tane takım söyle.
Ben sana iyi kadrosu olup olamayan bir dünya söylerim
Sana onlarca örnek veririm ama gerek yok

Bence daha fazla uzatmayalım konuyu çünkü hakaret etmeye başladın

Ve kendimi bozmak istemiyorum

O yüzden kendine gel ve konuyu kapat

Senin fikrinin veya benim fikrimin bir değeri yok

Milleti rahatsız etmenin de gereği yok

Bu takım kaç maçtır niye maç kazanamıyor hoca. Bu takım niye top oynamıyor ne çalıştırıyorsun

150 bin seferde olsa yazacağım bu adamın teknik direktörlükle alakası yoktur bugün osimhen olmazsa çoruma yenilecekti,10.hafta olmadan defolup gider inşallah, futbolcu öğütme makinesi bu arkadaş anadolu takımlarını yensin diye her sene 150 200 milyon harcıyacak peh.
lan osimhen olmasa oyuna girecek forvet yok zaten

ilk sezonlarda mertens ile icardi, sonra osimhen ile şampiyon oldun.
seni de sürekli eleştirdim zira top oynatmadın, avrupa'da zaten olmadık takımlara yattın.

kardeş bak benim şu hayatta bir galatasaray keyfim var; galatasaray maçı olduğu zaman ben şalteri indiririm babamı bile tanımam.

diyeceğim o ki, benim gibi düşünen ki herhalde rahat bir milyon kişi vardır; ağzımızın tadını kaçırmadan defol git şu takımdan.

giderken kaan ayhan'ı da al, ilkay'ı da al öyle git ama .

hatta vakitlice git, bizim de daha ilk baştan ayarlarımızla oynama.
Ali ile Acur, çapsız iso ve saranı da dahil et. Bir de Ersen’i.. bütün özet bu aslında.. dört yılın..

Tam tersine forumda okan hocanın arkasında olan 3-5 kişi var yok, gerisi senin gibi boş laflar atan kuru kalabalık

Duzgun konus adam ol. Ne zannediyon sen kendini herkese bi atar gider. Yok bos laflarmis yok kuru kalabalikmis baska birine zekan yok falan hayirdir lan kekoya bak. Sen git Okan hocani yala yalama herif

Geri
Üst Alt