Fatih H. Turkyilmaz
Kırmızı Üye
- 26 Ağustos 2014
- 1.189
- 640
- 1.103
Her puan kaybedilen maç sonu açıklaması aynı olur mu arkadaş ya.. hoca Allah rızası için bir kere futbol şansı vs. deme
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
futbol sansi diyebiliriz ama orada o sutu cektirmememiz, bir bireysel hata yuzunden puan vermememiz lazimdi dediHer puan kaybedilen maç sonu açıklaması aynı olur mu arkadaş ya.. hoca Allah rızası için bir kere futbol şansı vs. deme
Bulsan onu da beğenmeyip yedek bırakır eğer çok büyük bir star değilse tabi.Bulalım mı 90 milyon euroluk bi sol kanat? Aman diyim scout ekibiyle oturup 7-8 milyon euroya wonderkid müthiş bir çocuk getirmeyin. City olduk psg olduk ya biz
Korkudan.19 yaşında altyapıdan gelip ilk maçına çıkan adam niye genç oyunculara karşı bu kadar ön yargılı inanılır gibi değil.
Furboldan anlamiyan adam ne konusacak?Her puan kaybedilen maç sonu açıklaması aynı olur mu arkadaş ya.. hoca Allah rızası için bir kere futbol şansı vs. deme
kötü niyet var bu işin içindeBen bu yardımcı olayını anlamadım. Son güne kadar beklemenin nedeni var mıydı?
Yani. Ilk kez dün okudum ama yanlış sandım. Adama bildiğin git diyorlar. Fena satılıyoruzkötü niyet var bu işin içinde
normal bir durum değil