Okan Buruk | Teknik Direktör

Leao da neden takılı kaldık hocam. Forvet yedeği olarak barışı düşündüğünü biliyorum. Neden orta saha rotasyonunun yeterli olduğunu ve bol alternatifli olduğunu düşünüyorsun. Sol stoper yedeği kim hoca Allah aşkına apo ya da davinson sakatlandığında kim oynayacak ulan hoca oralarda

4 yıldır takımın başındasın ve şampiyon yapıyorsun kırılmaz denilen rekorları egale ettin bırak şu siyaseti artık istiyorum alın de almadılar mı at taraftarın önüne hepsini ki bilelim bari sen savun hakkımızı 40 yıllık GALATASARAY lısın

Orta sahanın önemini ne zaman farkedebilecek acaba. Hele hele oynattığın oyunda ortasahan azıcık gevsese kevgire dönersin ki kaç kere yaşadık.
En sıkı tutman gereken mevki bu, bu oyunda, jilet gibi 4 adam hazır ve nazır olmalı. Rekabette birbirini yemeli.

he şimdi dursun çok masum bütün suç hocada. bunun ayrımını hoca söylemeden yapamıyoruz yani
kardesim, okan sessiz kalirsa dogal olarak ihale kendine kalacak ,agzini acip haftalardir istedigim transferler yapilmiyor dese sence suclu hoca mi olacak baskanmi? Bu sekilde tamamen ihale okana kaliyor ve bu da yönetimin isine geliyor, yarin birgün sampiyonluk giderse, direkt okani kovup, oyuncu istemedi ki bizde transfer yapmadik diye bilme firsati verilmiyormu simdi? Okan bu kadar pasif kaliyorsa ve isler tersine gidip sampiyonluk dan uzaklasirsak ayni terim gibi idmanda kovuldugu haberini alirsa sasirma

kardesim, okan sessiz kalirsa dogal olarak ihale kendine kalacak ,agzini acip haftalardir istedigim transferler yapilmiyor dese sence suclu hoca mi olacak baskanmi? Bu sekilde tamamen ihale okana kaliyor ve bu da yönetimin isine geliyor, yarin birgün sampiyonluk giderse, direkt okani kovup, oyuncu istemedi ki bizde transfer yapmadik diye bilme firsati verilmiyormu simdi? Okan bu kadar pasif kaliyorsa ve isler tersine gidip sampiyonluk dan uzaklasirsak ayni terim gibi idmanda kovuldugu haberini alirsa sasirma
bunları her türlü yapabilir dursun. bu senenin ihanetinin sahibini göremeyecek kadar düşük zekalı mı bizim taraftarımız? Adam zaten en net olacak şekilde 2 tane 11 istiyorum dedi 2 ay önce, yerli topçu istiyorum dedi. İhaleyi dursun dana çok okan a yıkmaz isteyen bu şekilde düşünen taraftarlar gibi gelmeye başladı bana. Çünkü gri bir durum yok ak ve kara mevcut durum bariz.

bunları her türlü yapabilir dursun. bu senenin ihanetinin sahibini göremeyecek kadar düşük zekalı mı bizim taraftarımız? Adam zaten en net olacak şekilde 2 tane 11 istiyorum dedi 2 ay önce, yerli topçu istiyorum dedi. İhaleyi dursun dana çok okan a yıkmaz isteyen bu şekilde düşünen taraftarlar gibi gelmeye başladı bana. Çünkü gri bir durum yok ak ve kara mevcut durum bariz.
Durum.sunu gösteriyorki eger sapjandan tavsan cikarip son günlerde kimsenin beklemedi kadar iyi oyuncu getitirlerse( hic sanmiyorum) besinci sampiyonluk icin yarisimizi sonuna kadar veririz ama oldu lang vari oyuncular gelirse, ya direkt CL den vazgececeksin yada Lig de erken havlu atacaksin, cünkü suanki kadro iki kulvari imkani yok kaldiramaz. Isler kötü giderse Dursunun ilk hamlesi TD kovmak.olacaktir.

Durum.sunu gösteriyorki eger sapjandan tavsan cikarip son günlerde kimsenin beklemedi kadar iyi oyuncu getitirlerse( hic sanmiyorum) besinci sampiyonluk icin yarisimizi sonuna kadar veririz ama oldu lang vari oyuncular gelirse, ya direkt CL den vazgececeksin yada Lig de erken havlu atacaksin, cünkü suanki kadro iki kulvari imkani yok kaldiramaz. Isler kötü giderse Dursunun ilk hamlesi TD kovmak.olacaktir.
ee iyi ya işte daha iyisini getirir dursun. çoğunluk onu istiyor zaten

ee iyi ya işte daha iyisini getirir dursun. çoğunluk onu istiyor zaten
Sampiyonluk gittikten sonra terim gelse ne yazar, üst üstte besinci kez ,kimse sampiyon olamamis bu topraklar da. Bu tarihi firsat bir daha kim.bilir ne zaman gelir. Sampiyonluk kacarsa ilk hedef Okan sonra bu hamle ile kendini kurtardi sanan Dursun Özbek olur

bence hedef ilk önce yönetim sonra kendisi. tabi ki hiçbirimiz istemeyiz allah korusun ama 2-3 maç üst üste kaybettiğin an kimse okan buruk istifa diye bağırmaz, herkes yönetim istifa diye bağırır. bunu hepimiz biliyoruz. hatta daha ileri gideyim, bu sene hangi sonuç olursa olsun asla tribünlerden okan buruk istifa sesi duyulmaz. giderse kendi istifa ederek ayrılır, " yönetim istifa " dışında istifa sesi duyulmaz

Eleştirilerim devam edecek Ama Serdar denen heriflerin hocaya yapmaya çalıştığı Mutlan Butlana karşı hocaya tam destek.

Son düzenleme:
Sampiyonluk gittikten sonra terim gelse ne yazar, üst üstte besinci kez ,kimse sampiyon olamamis bu topraklar da. Bu tarihi firsat bir daha kim.bilir ne zaman gelir. Sampiyonluk kacarsa ilk hedef Okan sonra bu hamle ile kendini kurtardi sanan Dursun Özbek olur
ilk hedefe sen okan ı koyuyorsun mevcut durumda zaten tartışmanın manası yok.

rest cekip istifa etse , kabul edilir mi acaba yoksa transferi bitirirler mi hemen

1000173100.webp

Geri
Üst Alt