Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.541
- 10.650
- 2.413
Gecen okudum, Abdülle birsey olursa Jacobsu orda denerim demis Okan Bey, sen böyle aciklamalar yaparsan tabi yönetimde transfer yapmaz, bu rezillgin bas sorumlularindan biride bu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tam bu yuzden hocaninda ,baskaninda avrupa demecleri bana "oylesine" havasi veriyor.Gecen okudum, Abdülle birsey olursa Jacobsu orda denerim demis Okan Bey, sen böyle aciklamalar yaparsan tabi yönetimde transfer yapmaz, bu rezillgin bas sorumlularindan biride bu
net.hocamın yanındayız
Lyon bu sene transfere 24 milyon euro harcamış geçen senede 50'den az, biz bir sağ beke 30 sıktık. Maaş bütçesine bir ton para verdirip tutmayan transferlere girmiyorum bile facia fark var. Aynı imkanlarla okan hocamızın fark yiyeceğine eminim.Önemli 1 futbol adamı
Fbnin zurnupadaki rakiplerinin hepsi z. gibi oynuyor. Bizim yarımız kadar oynayanını görmedim walla
lyon ekonomik olarak sıkıntıdaLyon bu sene transfere 24 milyon euro harcamış geçen senede 50'den az, biz bir sağ beke 30 sıktık. Maaş bütçesine bir ton para verdirip tutmayan transferlere girmiyorum bile facia fark var. Aynı imkanlarla okan hocamızın fark yiyeceğine eminim.
Yaw Lyon'un harcamış halini de biliyoruz. 2 sene önce Kasım'da havlu atan Jkye de yenildiler evlerinde. Fabri mallık yapmasa Jkye uefayı da aldıracaklardı az daha. Rıza'nın Denizli'sine de elendiler. Ezelden beri eşşek 1 ekipLyon bu sene transfere 24 milyon euro harcamış geçen senede 50'den az, biz bir sağ beke 30 sıktık. Maaş bütçesine bir ton para verdirip tutmayan transferlere girmiyorum bile facia fark var. Aynı imkanlarla okan hocamızın fark yiyeceğine eminim.
Önemli 1 futbol adamı
Fbnin zurnupadaki rakiplerinin hepsi z. gibi oynuyor. Bizim yarımız kadar oynayanını görmedim walla