Okan Buruk | Teknik Direktör

Gecen okudum, Abdülle birsey olursa Jacobsu orda denerim demis Okan Bey, sen böyle aciklamalar yaparsan tabi yönetimde transfer yapmaz, bu rezillgin bas sorumlularindan biride bu

Gecen okudum, Abdülle birsey olursa Jacobsu orda denerim demis Okan Bey, sen böyle aciklamalar yaparsan tabi yönetimde transfer yapmaz, bu rezillgin bas sorumlularindan biride bu
Tam bu yuzden hocaninda ,baskaninda avrupa demecleri bana "oylesine" havasi veriyor.

Anlamadigim bizimkiler leao ile anlastik diyor, italyanlar daha leao ile anlasma tamam degil diyor.

Önemli 1 futbol adamı

Fbnin zurnupadaki rakiplerinin hepsi z. gibi oynuyor. Bizim yarımız kadar oynayanını görmedim walla
Lyon bu sene transfere 24 milyon euro harcamış geçen senede 50'den az, biz bir sağ beke 30 sıktık. Maaş bütçesine bir ton para verdirip tutmayan transferlere girmiyorum bile facia fark var. Aynı imkanlarla okan hocamızın fark yiyeceğine eminim.

Aynen yaw akhisarda bizi eleyip fbye koyup kupayı alırken başakşehirde şampiyon olurken falan hep çok bütçesi vardı rakiplerinden

Sürekli aynı para bütçe muhabbeti, transfere 300-500 harcamış 1 milyar euroluk liverpoolu 2 kez yenince arazisiniz

Muhtemelen birkaç aya gider zaten siz de bol bol ben hoca değil demiştimcilik yaparsınız kendi kendinize yıllardır beklemek kolay değil

Lyon bu sene transfere 24 milyon euro harcamış geçen senede 50'den az, biz bir sağ beke 30 sıktık. Maaş bütçesine bir ton para verdirip tutmayan transferlere girmiyorum bile facia fark var. Aynı imkanlarla okan hocamızın fark yiyeceğine eminim.
lyon ekonomik olarak sıkıntıda

Yaw Lyon'un harcamış halini de biliyoruz. 2 sene önce Kasım'da havlu atan Jkye de yenildiler evlerinde. Fabri mallık yapmasa Jkye uefayı da aldıracaklardı az daha. Rıza'nın Denizli'sine de elendiler. Ezelden beri eşşek 1 ekip

Her türlü yönetimsel idiotluğa rağmen bu sene de şampiyonluk gelecek

1- Osimhen
2- Okan Buruk

Bu 2 adam varken bu ligde sırtımız yere gelmeyecek

Önemli 1 futbol adamı

Fbnin zurnupadaki rakiplerinin hepsi z. gibi oynuyor. Bizim yarımız kadar oynayanını görmedim walla

Yaw yapma allasen ucl deplerinde 5 yemeye yakınsamadığımız tek maç ajaxtı o da zaten Lyon’dan bile kötü takımdı

Monaco juve City Liverpool bu maçlarda kaç tane pozisyon verdiğimizi unuttun herholf

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt