Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Analize ne gerek var? Vakit kaybı diye düşünüyordur hocamız.Her maçın 45 dakikasını nasıl çöpe atıyorsun hocam ?
Hiç mi çalışmıyorsunuz rakibe ? Rakibi analiz eden kimse yok mu ?Hiç bir organize atak yok herkes kendi bireysel yeteneği ile oynamaya çalışıyor
ne diyecekler, hemen yeni transfer, orta saha,camavinga falan diyecekler, ama şu mantığı kuran bu ülkede kaç kişi var acaba? yıllarca türk takımlarını madara eden avrupanın düşük bütçeli takımlarının ne kadrosu var da bize karşı şiir gibi oynuyorlar? Bugün göztepenin sol kanat bekine baktım, Al Jazira takımından gelmiş mesela,forveti gremiodan vb eeee o nasıl sana karşı etkili oluyor, futbol bana göre her zaman %70 sistem, %30 oyuncudur, her ikisi iyi olan takımlar zaten uçuyor,ama sistemin etkisi %70 olduğu için zaten düşük bütçeli takımlar ne toplar oynuyor,hala daha transfer diyenlere söylüyorum tamam camavinga gelsin, rodri gelsin, yedek forvet dünya yıldızı olsun, o zaman aynı maçlar oynanırsa bu sefer bahaneleri ne olacak merak ediyorum, gerçi şuan bile kaç gömlek üstü takıma transfer istemek zaten bahanedir de,hani daha 3-5 tane süperstar alalım sonra aynı şeyler olursa anadolu takımlarına karşı acaba ne diyecekler? En çok da şunu merak ediyorum, yabancı hoca olsa, şuan transfer isteyenler, hocaya laf etmeyenler acaba transfer mi isterler, yoksa hoca istifa mı derler? orası çok ayrı bir soru işareti : )bu takım ne oynuyor pres futbolu prese futbolu diyordu savunanlar şimdi ne diye savunacaklar?
hoca 2. yarı kütükleri düzenlemiş2. yarı gayet iyiydi takım