Okan Buruk | Teknik Direktör

Gecen sezon nerde biraktiysak ordan devam ediyoruz, kötü futbol zar zor galibiyetler , cidden yazik harcanan onca milyon eurolara.

Düsünun bir hocan var ,ayni takimla besinci sezona giriyor genelde oyuncular ayni kalmis, makine gibi düzen olmali ama bizim takim sanki ilk defa bir biriyle oyniyan oyuncularla dolu, kim.ne yaptigi belli degil.

Bireyselsaray burdada devreye girdi. Cidden daha dengeli bir ligimiz olsaydi ne dört kere sampiyon olurduk nede ayni hoca ile devam calisirdik.

özür dileriz hocam göztepeden 3 puan aldığın için futbol uzmanları olarak kayıp bekliyorduk tam yangını yapamıyoruz

2. Yarı başındaki hamlesi çok iyidi... sonra afalladık takım olarak ve barış sarısından sonra çorba olduk... Hoca artık saha içine fokuslan... şu defanstan top çıkarabilme işini çöz... uzun toplarla olacak iş değil... Bir de hani o eski baskı arkadaş? Bu ligin bugı ön alan presi... son 1 sezondur ön alan baskısını unuttuk ahalicek...

Eleştiriye kapali.

Islık olayini sevmesemde taraftar tepki göstermediği icin egosu dursun gibi büyüyor ve kendisini kusursuz mükemmel sanıyor.

bu takım ne oynuyor pres futbolu prese futbolu diyordu savunanlar şimdi ne diye savunacaklar?
ne diyecekler, hemen yeni transfer, orta saha,camavinga falan diyecekler, ama şu mantığı kuran bu ülkede kaç kişi var acaba? yıllarca türk takımlarını madara eden avrupanın düşük bütçeli takımlarının ne kadrosu var da bize karşı şiir gibi oynuyorlar? Bugün göztepenin sol kanat bekine baktım, Al Jazira takımından gelmiş mesela,forveti gremiodan vb eeee o nasıl sana karşı etkili oluyor, futbol bana göre her zaman %70 sistem, %30 oyuncudur, her ikisi iyi olan takımlar zaten uçuyor,ama sistemin etkisi %70 olduğu için zaten düşük bütçeli takımlar ne toplar oynuyor,hala daha transfer diyenlere söylüyorum tamam camavinga gelsin, rodri gelsin, yedek forvet dünya yıldızı olsun, o zaman aynı maçlar oynanırsa bu sefer bahaneleri ne olacak merak ediyorum, gerçi şuan bile kaç gömlek üstü takıma transfer istemek zaten bahanedir de,hani daha 3-5 tane süperstar alalım sonra aynı şeyler olursa anadolu takımlarına karşı acaba ne diyecekler? En çok da şunu merak ediyorum, yabancı hoca olsa, şuan transfer isteyenler, hocaya laf etmeyenler acaba transfer mi isterler, yoksa hoca istifa mı derler? orası çok ayrı bir soru işareti : )

Böyle olmaz hocam eğer sen barış rezilleri oynarken saneyi kesiyorsan keşke leao almasak dedirtirsin insana.Forma adaleti önemli

Geri
Üst Alt