Okan Buruk | Teknik Direktör

Hocam artık şu skoru aldıktan sonra farklı bir oyuna geçmeyi öğren . İlk 30 dakika da inanılamz tempo ile başlayıp maç boyuncu aynı oyunla devam edemezsin.
Sportingin yaptığı gibi geride bekleyip hızlı hücumla devam et lütfen ya. Buna aşırı uygun oyuncularımız var üstelik. Maçın her dakikası aynı oyun aynı senaryolar.

Hala sinirim geçmedi.
Muhtemelen sorun sadece lisbon maçı falan değil.
Sorun takımın ilerisi için umut vermemesi.
Bıkmadan usanmadan yapılan hatalar.
Hepsini geçtim hani taraftar bu kadar para harcıyor, yenelimde ne olursa olsun diyoruzda arkadaş bu taraftarın iyi futbol doğru futbol izlemeye hiç mi hakkı yok.Çoğu maçta yenerken bile kriz geçiriyoruz.Bu hiç konuşulmuyor.

Bu takımın düzelmesi için en başta başımızsaki hainlerin defolup gitmesi lazım.Aksi taktirde devre arasındada rezil işlere imza atacaklar.İmza falan toplanıp bunları o koltuktan indirnek şart.
Sezon sonuda arda turan gelmeli.

Ben cidden neyi tartışığımızı bile anlamıyorum. Adam 4 sene şampiyon yapmış, derbi karnesi ortada. Okan buruk gelmeden önce takım ligde deplasman maç kazanamıyordu. Torrent morent arka arkaya 5 pas yapınca seviniyordu millet.
Bu sene şampiyon yine olacak, ama olmasa bile ben biliyordum bunun hoca olmaıdğını diyecekler. 🤣
Kardes biraz tuaf bir kiyaslama olmus okana o takimi verseydin oda dört pas yaptiramazdi.

Rakipte olsa heykeli dikilecek adam bizde hâlâ gitsin deniyor dört sene şampiyonluk derbilerde üstünlük Şampiyonlar liginde son 16 hepsi boş demek ki bir de osimhen kurtarıyormuş tabi Akhisar'da da osimhen vardı bazılarına 10 şampiyonluk da alsa boş keşke adı okanovic olsaydı gittikten sonra çok istenilen set oyunu oynatacak anadolu deplasmanlarında puan kaybedip 3.olacak yabancı hoca geldiğinde görürüz hoca mıymış değil miymiş

Dun rahatlıkla kazanabilecegimiz bir maçı , saçma sapan kurgu düzeni ,yanlış oyuncu seçimleri nedeniyle altın tepside karşı takıma arzı endam ettik.Bu Okan Hocama yazar.Sureklilk arz eder ise tahribat büyük olur.Etmez ise iş kazası der geçeriz.Yalniz en büyük sorun Oshimen'siz nasıl sudan çıkmış balığa döndük.Uygulamali,ilmihalli birfiil tecrübe edindik.

Ben cidden neyi tartışığımızı bile anlamıyorum. Adam 4 sene şampiyon yapmış, derbi karnesi ortada. Okan buruk gelmeden önce takım ligde deplasman maç kazanamıyordu. Torrent morent arka arkaya 5 pas yapınca seviniyordu millet.
Bu sene şampiyon yine olacak, ama olmasa bile ben biliyordum bunun hoca olmaıdğını diyecekler. 🤣
Bazılarına göre o torrent daha iyi hocaymış pas yapsın set oynatsın falan hâlâ öylelerinin iş yapmadığının farkında değiller dün hakem doğramış sane boş kaleye kaçırmış ama suçlu yine hoca ben hatasız demiyorum ama dört sene üst üste şampiyon olmuş derbilerde üstünlük kurmuş şampiyonlar liginde 16 yapmış bir hocaya her yenilgide istifa et hoca değilsin demek büyük haksızlık bana göre

Baris ve Sané‘ye 45 dakika bile dayanmak büyük basariydi dün ama OB resmen 90 dakika oynatti Baris‘i.

Ne asistleri var ne golleri bar girdikleri iyi firsatlari da hasat ettiler.

Yaziklar olsun ya… hala sinirim dinmedi

Herkes görüyor OB görmüyor

Acilen yardimci ekip güclenmeli!!!

Dün gayet hızlı oynadık ligde oynamıyoruz bu oyunu saygı duyuyorum ben oyun anlayışını beğendim. Oyuncularımız deplasman etkisinde kaldığından baskı yedik bu sporting i içeride dökerdik

Okan Buruk takimdan ayrildiktan sonra büyük cöküs baslar eger ciddi anlamda kadro yenilemeye gidilmezse, cünkü yeni hoca disiplinli biri olursa bu düzene alisan hic bir oyuncu o hoca ile calismak istemiyecektir. Sonuc olarak yeni hoca basarisiz olacaktir. Sonra Okam gitti düsüs basladi olacak.

Söylediklerinde kesinlikle haklısın.Maalesef bazı taraftarlar fütursuzca eleştiriyorlar ve de sürekli.
Okan Hocami ne kadar çok sevdiğimi saydigimi bilirsin.Lakin Sevgili Ali, Okan hocam dün akşam çok formsuzdu.Gecrn sene aynı Frankfurt maçı gibi.Ders çıkarıyor bunlardan ama ana arterlerle oynamamali.İstekssiz vurdumduymaz oyuncularla yola devam etmemeli.Bu mağlubiyet umalimki bir takım şeyleri düzeltsin.

Baris ve Sané‘ye 45 dakika bile dayanmak büyük basariydi dün ama OB resmen 90 dakika oynatti Baris‘i.

Ne asistleri var ne golleri bar girdikleri iyi firsatlari da hasat ettiler.

Yaziklar olsun ya… hala sinirim dinmedi

Herkes görüyor OB görmüyor

Acilen yardimci ekip güclenmeli!!!
Barıştan golcü olmaz.Nokta.
Sane dende bize yar olmaz

Övmedim zaten karizma farkından bahsettim. Okan artık bu işleri bırakmalı. Kendi itibarını zedeliyor kulübü de itici gösteriyor.. FT zaten saha kenarında olmayacak artık. (y)
Karizma doğuştan gelen bir şey

Karizmatik olacam demekle karizmatik olunuyor mu

Kim Fatih Terim gibi otoriter ve baskın bir figür olabilir

O bile son döneminde takım içinde o kadar otoriter değildi çok fazla oyuncuların suyuna gidiyordu bu arada

Okan Buruk takimdan ayrildiktan sonra büyük cöküs baslar eger ciddi anlamda kadro yenilemeye gidilmezse, cünkü yeni hoca disiplinli biri olursa bu düzene alisan hic bir oyuncu o hoca ile calismak istemiyecektir. Sonuc olarak yeni hoca basarisiz olacaktir. Sonra Okam gitti düsüs basladi olacak.
Yeni hoca kesin basarisiz olur cünkü bir cok devsirme topcu var

Tonla orta saha oldu ama savunma ve forvet sayisal az veya yetersiz

Orta saha sisik ama o da yetersiz

Kadro mühendisligi sifir ya bu kadar kötü kadro planlamasi yapilamaz yani imkansiz

En azından ligde sonuç verdiği kesin olan bir düzeni risk alarak bozmak saçma o yüzden

"400 milyonluk kadro her türlü şampiyon olur" böyle bir şey yok geçelim o muhabbetleri aksi bir sürü örnek sayılabilir bir çırpıda

Geri
Üst Alt