Okan Buruk | Teknik Direktör

Karizma doğuştan gelen bir şey

Karizmatik olacam demekle karizmatik olunuyor mu

Kim Fatih Terim gibi otoriter ve baskın bir figür olabilir

O bile son döneminde takım içinde o kadar otoriter değildi çok fazla oyuncuların suyuna gidiyordu bu arada
Sarper bende bundan bahsediyorum. Kendini komik duruma düşürme diyorum. Efendi ol vakur dur emin ol daha çok itibarın olur. Komik komik hareketler yapma yeter.

Ekibi yetersiz ve kötü ki bana göre bunu hoca da biliyor ama müdahale etmiyor.

Ayrıca şu olmayan oyuncuda ısrar etme huyundan bir an önce vazgeçmeli. Dün akşam Barış ve Sane'ye hiçbir antrenör bu kadar sabır etmez. Üstüne Barışı 90 dakika oynattı. Olmuyor işte hocam olmuyor. Bu adamın yetenek kısıtlı. Bundan ne forvet olur, ne de kanat zorlama boşuna.

forumda okan hocayı benimsemeyen sevmeyen çok kişi var...bu da normaldir kimse sevmek zorunda değil...ama bazı arkadaşların okan buruk nefreti taraftarlığın önüne geçmiş..sadece bu nefretle maç izleyip olumsuzluk anlarında buraya kin kusma motivasyonundalar.yoksa zaten okan hoca nın hataları var eleştirilmesi de olması gereken..takım ayırt etmeksizin genel taraftar profili artık leş durumda..herkes herşeyi çok iyi biliyor..herkes teknik direktör,herkes fizyoterapist herkes doktor..ha bir de herkes scout..96-2000 dönemini yaşamış biri olarak iyi ki sosyal medya yokmuş diyorum..

Kulübü yöneten ekibe bakıp Okan Buruk gitsin demek en hafif tabirle akıl tutulması yav. Eleştiriye varım ama hocanın pozisyonu mevcut şartlarda tartışılamaz.

İlk yarıda topa daha fazla sahip olduğumuz halde rakipten 1 km daha fazla koştuğumuzun paylaşıldığı bir an vardı işte o an anladım ki ikinci yarı benzin bitecek ve oyundan düşeceğiz.

İyi görünmemizin esas sebebi rakipten daha fazla benzin yakmamızdı sonuca dönüşmeyince Bayern maçı gibi 2. Devre 60 tan sonra roller değişti.

Hoca daha dengeli bir oyun planı oluşturmadığı sürece ne Avrupa da kariyer yapabilir ne de biz Avrupa da fark yaratabiliriz.

Kulübü yöneten ekibe bakıp Okan Buruk gitsin demek en hafif tabirle akıl tutulması yav. Eleştiriye varım ama hocanın pozisyonu mevcut şartlarda tartışılamaz.
Toplu halde gitsinler o zaman. Futbol taktiğinden anlayan bir hoca ve futboldan anlayan Yönetim gelsin.

Ya kusura bakmayın beyler. 4 senede aynı şekilde kaç maç verdik. Oyuna müdahale etmiyor. Gol yiyene kadar bekliyor. Baktı maç gidiyor hakemlere ana avrat küfür. Biraz boş vakitlerinde gitsin ders çalışsın başka şeyler yapacağına. Yanındaki İrfan da zaten anca onu sakinleştirmek ile meşgul. Teknik ekibi de zayıf.

Son düzenleme:
Futbolcular saha içinde kafalarına göre takılıyor, taktik yok , oyun disiplini yok. Hoca da zaten özgüven ve cesaret yok.
5 yılda takım oyunu hiç gelişmez mi , sürekli bireysel performanslar ile sonuç alıyoruz.

Bir takımın kalecisi baraj kurmayı, yer tutmayı bil bilmez mi ? bu takım ne çalışıyor. Hiç puan kaybını beklemeye gerek yok, akşama sözleşmesi sonlanmalı.
Madem istediğin oyuncular alınmıyor, madem istediğin takımı kuramıyorsun istifa edeceksin. Madem sesini çıkarmıyorsun adam gibi alınan oyuncuları mevkisinde oynatacaksın.

Mevkisi dışında oyuncu devşirmesi sonunu getirecek. Kaç defa buraya da yazdım. Salai sağ bek değil olamaz diye oyuncuyu çok geride karşılıyor kaç defa yaptı diye. Barıştan forvet olmaz olamaz. İkinci yarı sara oyundan düştü elinde Pape sarr gibi oyuncu olsaydı da alsaydın. Planlama yok. İki tane farklı devre izledik. Bulduğunu da atamadım adamların bizim kadar pozisyonu olmadı. Gözünü seveyim mevkisi dışında oyuncu oynatma

Geri
Üst Alt