Okan Buruk | Teknik Direktör

Bizim taraftar artık aklını başına mı alsa? Kadına, hocaya denilmeyen kalmadı suyun karşı tarafından, kadın kendine göre bir şey yapmış vay efendim FT ye dedi diye kadına saldırıyor bizim taraftar

Translate araci mi artik bir degisiklik gerek.

"No need to get back to have dinazor"

Maçı geçtim kadro açıklanır açıklanmaz bari sallamayalım hocaya yav. İyi kötü şl'de son 16'dayız, ligde 4 puan öndeyiz maç eksiğiyle. Sene başı hepimiz bu dönemde bu tabloya dünden razı olurduk. Başarılı getirdi hoca buraya kadar.

Hocam hoca degilciler pusudalar . Umarim turu geçeriz

Biri hocaya oyuna ilk 45 dakikada da müdahale edebileceğini öğretsin yahu

Uğurcan olmasa maç 4-5 olurdu

5’te yesek tek kelime etmeyeceğim hocaya,
sahada adam gibi karakterini koyan kimse yok

yav gelip buraya ağlamayın osimhenin sakatlığı olmasa maç başbaşa idi he siz biliyonuz 4 senedir tarih yazan adam bilmiyor.

Hocam, osimheni herhalde devreye kadar idare edelim dedi devre arası bakacak duruma. Olmuyorsa zorlamanin anlamı yok. Eksik oynamayalim

Hoca saçmalayacak zamanı buldu yemin ederim zaman kursan bu kadar olmaz, Lang'ı al Sallai şabanını çıkar. Şerefsiz hakemle kel Slota fena kuruldum şu turu ne yap et geç aga git Psgden 10 ye kimse bişey demez.

Sallai ile baslamasi tam bir fiasko. Takimin buralara gelmesi TARAFTARDIR. Juventus macine bisey ogrenmemis. Taktik 0%

İlk maç Lang adamların içinden geçti solda.. Sen dalga geçer gibi adamı kesiyorsun.. Soldan çıkamıyor takım.. Sağdan Sallai yüzünden çıkamıyor.. Takımın elini kolunu kesti.. Rakip takım teknik direktörü olsam direk bu hamleyi yapardım.. Düşman yapmaz bu hamleyi..

Takımı tek kale defans oynamaya mahkum ediyorsun ki rakip takım bizim içimizden geçsin..

Sen hocamısın.. Tabiki değilsin Okan Buruk..

Sallai kanat tercihi pek tutmadı gibi görünüyor. Bu hakemle hangi 11 ile çıktığımız fark etmezmiş zaten, takımı belledi resmen vermediği kartlar ve faullerle bu kadar yanlı bir yönetim olamaz. Hocam sana ve takıma teşekkürler bu sene iyi bir Avrupa serüveni yaşattınız.

2.yarı başı al Lang'ı al Saneyi bas önde kaybedelim vallahi gram eleştirmeyeceğim kendi adıma şunu izlemek istemiyorum.

Geri
Üst Alt