Okan Buruk | Teknik Direktör

Fatih Terim ile Okan Buruk kiyasi cok sacma.

Futbol ayni futbol degil, parametreler ayni degil.
Fatih hoca belli bir süre sonra huzursuzlanıyordu bazı insanın yapısında vardır bu. Okan hoca aksine çok uyumlu. Terim yeni maceralara çok hevesliydi Okan hoca bu imkanların daha iyisini Avrupa'ya gitsede bulamayacağının farkında bıraksan 20 sene kalır gibi duruyor. Futbol sistemlerinden ziyade benim gözlemlediğim farkları bunlar

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Fatih Terim ile Okan Buruk kiyasi cok sacma.

Futbol ayni futbol degil, parametreler ayni degil.

Bence kimse bu kıyasa ciddi ciddi girmiyor. Fatih hoca herkesin gönlündeki imparator olmasından ve zirvedeki isim olmasından dolayı ona yaklaşmaya başlayanlarla yan yana getirip "imparator ne yapmıştı, X ne yapıyor" şeklinde bir karşılaştırma yapıyor.

Bence kimse bu kıyasa ciddi ciddi girmiyor. Fatih hoca herkesin gönlündeki imparator olmasından ve zirvedeki isim olmasından dolayı ona yaklaşmaya başlayanlarla yan yana getirip "imparator ne yapmıştı, X ne yapıyor" şeklinde bir kıyas yapıyor.
Okan Buruk'un en buyuk sansi Fatih Terim in basarisindaki kadroda olmasi. Galatasaray'in dinamiklerini iyi bilmesi ve buna adapte olma durumu olmamasi.

Daha cok yol var ama, gelistirmemiz gereken seyler oyunda epey var. Umuyorum dominasyonu mutlak hale getiririz.

Bundan sonra hocanin yapmasi gereken Avrupa konsantrasyonu. Sonunda alternatifli bir kadro derinligi var ve fiksturu kaldirabiliyoruz. Bunun surekliligi lazim. Cunku epey para harcandi, epey butce yuku var. Bir noktada da su tesis vs bitince altyapi isleride esit onemde.

Bu sene liverpool'a elense dahi 4 sene üst üste şampiyon olursa seneye avrupa kupası konuşulabilir camiada.

Fatih terimle başlayan aynı sürecin sonunda kupa ekledik müzeye. Süreç birebir aynı gidiyo, 4. senede dev takımlara kafa kafaya oynamaya başladık. Seneye bruno fernandes ve o seviyede 3-4 topçu alırsak avrupada basamakları birer birer atlayıp ülkeyi bir kez daha sevince boğabiliriz.

Eksikleri var mı çok var, oyuncu değiştirme de sıkıntıları var mı var, eleştiri yapıyor muyum yapıyorum. Ama bizi başka seviyeye çıkardığı gerçeği var.

Kendisine teklif gelir mi bilmem de, bizdeki ekonomik özgürlüğü sağlayacak takım biraz zor bulur. Kendisi az imkanla bir şeyler başarabilen biri değil pek. Akhisar ve (nispeten) Başakşehir ile güzel işler yaptı o noktada ama son dönemde özellikle hazırcı bir anlayışa sahip olduğu noktasında herkes hem fikir herhalde. Sırf Avrupa yapmak için -nispeten- ''herhangi'' bir takıma giderse başarılı olma ihtimalini zayıf görüyorum.
Juve, Tottenham (ligde kalırsa tabii) vs yaparsa ayrı tabii.
İyi de Onur abi o motivasyonu sağlamak da kolay değil ki

Gerets 83 puanla bizi şampiyon yaptı,sonraki sene takımdan sadece Saidou gitti gerisi aynı kadro,56 puanı zor topladı şampiyon olan FB'den 14 puan fark yedik sezon sonunda

Sürekli kazanan ve şampiyon olan bir takımı aynı motivasyonda tutmak kolay bir iş değil,kadronu da güçlendirmen gerekiyor o başarıyı devam ettirmen için

Okan Buruk yoksa bizdeki ilk 2 sezonunda hiç de hazırcı bir hoca değildi şimdiki gibi,2023-24'te hatta son derece dar bir rotasyonda ilerledik ligin ortalarında,orta saha yok diye Kaan Ayhan'ı koydu ortaya öyle ilerledik

Sürekli eleştiren hatta neredeyse nefret kusan biri olarak bu sene bu kadar güzel işler çıkarması beni acayip sevindiriyor ve mutlu oluyorum kendisi adına da

İyi de Onur abi o motivasyonu sağlamak da kolay değil ki

Gerets 83 puanla bizi şampiyon yaptı,sonraki sene takımdan sadece Saidou gitti gerisi aynı kadro,56 puanı zor topladı şampiyon olan FB'den 14 puan fark yedik sezon sonunda

Sürekli kazanan ve şampiyon olan bir takımı aynı motivasyonda tutmak kolay bir iş değil,kadronu da güçlendirmen gerekiyor o başarıyı devam ettirmen için

Okan Buruk yoksa bizdeki ilk 2 sezonunda hiç de hazırcı bir hoca değildi şimdiki gibi,2023-24'te hatta son derece dar bir rotasyonda ilerledik ligin ortalarında,orta saha yok diye Kaan Ayhan'ı koydu ortaya öyle ilerledik
o sezon barışı baya bi sol bek oynattık, mertensten müthiş verim aldık

en zor sezon oydu cidden en fazla puanı da o yıl toplamıştık

o sezon barışı baya bi sol bek oynattık, mertensten müthiş verim aldık

en zor sezon oydu cidden en fazla puanı da o yıl toplamıştık
FB şampiyon olamıyor diye motivasyonu kendiliğinden kazanıyor her sezon

Sen ise sürekli şampiyon oluyorsun,kolay değil o takımı bir sonraki maça,şampiyonluğa odaklayabilmek

Eleştirirken bu hususu da göz önünde bulundurmak gerekiyor

Avrupadan elense eleştirmeyecem kendisini (sağ bek Boey başlamalı ama)

Bu sene bence yapacağımızı yaptık avrupada he gruplarda usg maçı kazanılabilirdi sadece ama yapacak bişey yok.

Ligde şampiyonluğu alıp seneye lütfen artık daha doğru kadro mühendisliği ve geniş kadro oluşturulsun

Hocamin Sigir/Okanpressi global marka oldu

Bizim taraftar artık aklını başına mı alsa? Kadına, hocaya denilmeyen kalmadı suyun karşı tarafından, kadın kendine göre bir şey yapmış vay efendim FT ye dedi diye kadına saldırıyor bizim taraftar

Hanım efendi ne saçmalamış acaba.

o hatundan uzak durman lazım hocam degisik bi psikolojiye girmiş

Geri
Üst Alt