Okan Buruk | Teknik Direktör

:)

hiç öyle bir niyetim yok herkes seni de biliyor beni de, postları nabzı düşürüp öyle at hadi bakalım canım
Kendi yazdığın şeyi cevap olarak sana atmak durumunda bırakıyorsun beni.
2. yazdığım ''cahil'' kısmıyla alakalı olarak ise seni değil, Bari ile Sami'yi kast ediyorum. Onu da belirtmekte fayda görüyorum.
biz senin gibi değiliz fırsat kovalamıyoruz, takım kaybedince üzülüyoruz biraz 540 post spamlamak zorunda hissetmiyoruz kendimizi mastürbasyon için

Write Up In Trouble GIF by lilpotates

Defolsun gitsin diyordun usta.
sinan-engin.gif

Boş ver usta, ben pesimist adamım. Kızınca yakar yıkarım. Sonra geçiyor sinirim. :asd: Ama şu da bir gerçek ki hoca sezon başı eksik kadro kurdu, cezasını hep birlikte çektik ilk devre. Ayrıca kötü giden oyuna müdahale etme konusunda hala kötü. Vurup geçersek bizden iyisi yok ama geriye düştük mü çeviremiyoruz. Dört sene oluyor, artık bunlara bir çözüm bulması lazım.

Okan hoca buradaki şartlardan daha iyi bir şart bulamazher sene dahada iyi bir takım kuruyoruz.

Gönlümden geçen Fatih hocamızın UEFA sonrası çalışmaya devam edip 10+ sene üst üstte çalışsaydı bambaşka şeyler konuşabilirdik.
Taraftarin bos bos okagnnn demelerinden biktim diyebilir

sinan-engin.gif

Boş ver usta, ben pesimist adamım. Kızınca yakar yıkarım. Sonra geçiyor sinirim. :asd: Ama şu da bir gerçek ki hoca sezon başı eksik kadro kurdu, cezasını hep birlikte çektik ilk devre. Ayrıca kötü giden oyuna müdahale etme konusunda hala kötü. Vurup geçersek bizden iyisi yok ama geriye düştük mü çeviremiyoruz. Dört sene oluyor, artık bunlara bir çözüm bulması lazım.

33.jpg

Kendisine teklif gelir mi bilmem de, bizdeki ekonomik özgürlüğü sağlayacak takım biraz zor bulur. Kendisi az imkanla bir şeyler başarabilen biri değil pek. Akhisar ve (nispeten) Başakşehir ile güzel işler yaptı o noktada ama son dönemde özellikle hazırcı bir anlayışa sahip olduğu noktasında herkes hem fikir herhalde. Sırf Avrupa yapmak için -nispeten- ''herhangi'' bir takıma giderse başarılı olma ihtimalini zayıf görüyorum.
Juve, Tottenham (ligde kalırsa tabii) vs yaparsa ayrı tabii.

pooldan da fark yemeyip şampiyon olursak tam zaten imza bir sezon oluyor direkt he tabii çıkıp 3-4 yesek bile bir şey demem zaten de sadece cl için deplasman olayını düzeltmek lazım derim çünkü deplerde biraz silik oynuyoruz ama onun dışında sonuçta son 16ya kaldık 1 takımı da eledik sonuçta.O yüzden sürekli cl'den dolayı 7/24 eleştiren biri olarak clyi de iyi götürdüğü sezon da laf edecek halim yok kafayı yemedim sonuçta iyi olan iyidir yani ben bu takımı tutuyorum sonuçta iyiyse ben de mutluyum iyi olanı da sırf haklı çıkayım diye eleştirecek halim yok en azından sezon özelinde tabii yoksa yanlış olan durumları tabii kendimce düşüncelerimi söylerim yine

Reis çok kısa bir soru: Sence sene başı kadro planlamasında hata yaptı mı, yapmadı mı? :asd:
Evet veya hayır lütfen.
Major bir hata yok usta. Bugünkü maçta devre arası alınan tek oyuncu olarak Lang oynadı. Hepsi sezon başı topçusuydu takımın. Liverpool'u 1-0 yendiğimiz maçta da sadece Lang oynadı devre arası alınan oyuncular içinde.

Böyle bir durumda sezon başı kadro planlamasına nasıl kötü diyeyim ustam? Ha sen Liv maçına 3 tane devre arası transfer atarsın, o zaman dersin ki kötü planlama yapılmış ve devre arası düzeltilmiş.

Süper Kupayı verdiğimiz maçta Singo sakat, Osi ve Jakobs da Afika'daydı mesela. 3 tane ilk 11 oyuncun yoktu yani.

Hmm. Değişikliğin yanlış olduğu hakkında yorum yapmak için veya futbol konuşmak için demek ki en azından UEFA Pro lisans sahibi olmak gerek. Bunu bildiğimiz iyi oldu.
Güzel kardeşim değişikliğin yanlış olduğuna sen mi karar veriyorsun
Hani amiyane tabirle sen kimsin de fikrin doğru olacak

Major bir hata yok usta. Bugünkü maçta devre arası alınan tek oyuncu olarak Lang oynadı. Hepsi sezon başı topçusuydu takımın. Liverpool'u 1-0 yendiğimiz maçta da sadece Lang oynadı devre arası alınan oyuncular içinde.

Böyle bir durumda sezon başı kadro planlamasına nasıl kötü diyeyim ustam? Ha sen Liv maçına 3 tane devre arası transfer atarsın, o zaman dersin ki kötü planlama yapılmış ve devre arası düzeltilmiş.

Süper Kupayı verdiğimiz maçta Singo sakat, Osi ve Jakobs da Afika'daydı mesela. 3 tane ilk 11 oyuncun yoktu yani.
Buna katılmam mümkün değil. Çünkü yeterli oyuncu havuzu olmadığı için aynı oyuncular sürekli 11 oynayıp durdu. Günün sonunda elli tane sakat verdik. USG ve Monaco maçında oynatacak oyuncu bulamadık, en kötü berabere bitecek maçları kaybettik bu yüzden ki 24 dışında kalmamızla da sonuçlanabilirdi günün sonunda.
Bugün devre arası alınanlardan sadece 1 tanesi oynaması da hata yapılmadığı manasına gelmez, doğru bir devre arası geçirmemişiz denir ki Lang bile esasında bize uygun bir adam değil.
Ngaha'ya da Asprilla'ya da doğru düzgün şans vermeyeceğini zaten gelirlerken söyledik.
Ayrıca, rotasyonu biz lazımken yapamadık. Yapamadığımız için sakat verdik o kadar, CL'de kazanabileceğimiz 2 maçtan 0 çektik. Son 10 haftaya girerken rotasyon yapmak saçma olur zaten. Bize şu an değil, o zaman lazımdı.

Güzel kardeşim değişikliğin yanlış olduğuna sen mi karar veriyorsun
Hani amiyane tabirle sen kimsin de fikrin doğru olacak
Anladığım kadarıyla bu konularda yorum yapmak için düşündüğüm gibi UEFA Pro Lisans sahibi olmak gerekiyor.
Peki, forumda ne işin var o zaman reis? Sadece aklıma geldi de, sorayım dedim.

Şu oyuncu değişiklikleri konusunda ortada olmayan bir şey ile itham ediliyor... biz ekran başında (ben de dahil) şu dk da şunu alsana bu dk da bunu alsana diyoruz da o kenarda o oyuncuyu değiştirirken bir çok bizim tarafımızdan bir çok bilinmeyen ile yapıyor...

Bilmiyorum ama büyük ihtimal kafasında zaten hafta içi idmanlarda iyi çalışanları ödüllendirmek için vs bir plan var. Mesela bugün kaan uzun zamandır forma giymiyor ve biraz da gönlünü almak için singo yu dinlendirmek adına aldı oyuna... Ben lang yorulmasın daha fazla diye asprilla yı alır oyuna dedim kendi kendime... yunus un çıkmayacağı rakip 10 kişi kaldığı ve golü bulduğumuz anda bence netti... liverpool maçını düşününce yunus 90 dk sahada kalacaktı... vs...

Biz bazı şeyleri net olarak bilmediğimiz için burada şunu yapmalıydı bunu yapmalıydı diyoruz da bir anda çok değişiklik de takım içerisinde konsantrasyon kayıplarına falan sebebiyet verebiliyor. Mesela dün gördük fener 45 de bir sürü adam değiştirdi... etki??? Koca bir 0...
Her zaman kağıt üzerindeki doğrudur gibi bir iddiam yok. Ama hocanın 70'den önce oyuncu değiştirmemek gibi bir huyu olduğu gerçek. Zamanında tam değişiklik yapıyorduk gol yedik gafı da bunun kanıtıdır esasında.
Tabii ki oyuncuna, oyun planına, çalıştığın şeye inanabilirsin ama bunu tek gerçek olarak kabul etmek mantıklı bir şey değil. Mesela örneğini verdiğin şey de doğru değil. Elbette planını uygulamak isteyebilirsin ama oyun ya da oyuncu o senaryonun dışında gidiyorsa orada B planına geçmek gerek. Yeri geliyor hocalar devre bitmeden oyuncu değiştiriyor. Bu ayıp bir şey değil yani. Yunus'u 90 dk oynatma planın olabilir tabii o veya bu sebepten, ama baktın kaldığı süre boyunca bir faydası yok, kes devrede. Elbette her kötü oynayanı direkt çıkarsın demek istemiyorum bunu söylerken, orda da oyuncuyu kaybedersin. Ama bazen de bu gerekir. Duygusal kararla pragmatizm arasındaki teraziyi doğru ayarlamak gerek.

Geri
Üst Alt