- 18 Mayıs 2011
- 22.531
- 12.212
- 1.873
Benimdir kesinKasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Benimdir kesinKasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿
Kasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿
Bu yazılanları eleştiri kültürüyle savunanlar var usta. Adama futbol cahili dediler, BJK'li dediler, Mertens hoca yaptı dediler.Kasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿
Teknik direktörlüğü öğrenemedi diyordun usta.Helal olsun sana Okan
Bir de şu değişiklik işinde erken davransan
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Olabilir reis. Duygum aklımın önüne geçmiş veya yanlış düşünmüşüm derim, sorun yok. Sık sık önceki mesajlarımla ben kendim alıntılayıp dalga geçiyorum zaten de, keşke o alıntıyı atan şahıs ve bazı yancıları işler kötü giderken saddam gibi saklanmasa, ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti içine girmese veya en azından açıktan ismimi zikrederek yazma cesaretini gösterse.
Olabilir reis. Duygum aklımın önüne geçmiş veya yanlış düşünmüşüm derim, sorun yok. Sık sık önceki mesajlarımla ben kendim alıntılayıp dalga geçiyorum zaten de, keşke o alıntıyı atan şahıs ve bazı yancıları işler kötü giderken saddam gibi saklanmasa, ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti içine girmese veya en azından açıktan ismimi zikrederek yazma cesaretini gösterse.
Ben hep burdayım, bugün maç sonrası yazdığım mesaj da ortada, daha önce olduğu gibi.
İşler kötü mü gidiyor? Takım 3 senedir şp oluyor ve 4. olmayı da %90 garantiledi. İşin kötü gittiği hâli bu mu usta?Olabilir reis. Duygum aklımın önüne geçmiş veya yanlış düşünmüşüm derim, sorun yok. Sık sık önceki mesajlarımla ben kendim alıntılayıp dalga geçiyorum zaten de, keşke o alıntıyı atan şahıs ve bazı yancıları işler kötü giderken saddam gibi saklanmasa, ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti içine girmese veya en azından açıktan ismimi zikrederek yazma cesaretini gösterse.
Ben hep burdayım, bugün maç sonrası yazdığım mesaj da ortada, daha önce olduğu gibi.
Defolsun gitsin diyordun usta.Oyuna müdahale etmesi gerekmediğinde çok iyi hoca. Kadro derinliğinin önemini kavradı sezonun ilk yarısında. Keşke biraz da oyuna müdahale etmeyi öğrenebilse.
Bugün için tebrik edilmeyi sonuna kadar hak etti.
Maç 3-0 bitmiş, takım ter idmanı yapar gibi maç oynamış. Değişiklikler üzerinden adama laf atılıyor.
Ben o yorumu halen güncel tutuyorumTeknik direktörlüğü öğrenemedi diyordun usta.
Kötü gidişattan kastımın şu an olmadığını biliyorsundur sanırım.İşler kötü mü gidiyor? Takım 3 senedir şp oluyor ve 4. olmayı da %90 garantiledi. İşin kötü gittiği hâli bu mu usta?
ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti

kim bu fenerliKasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿
Futbol Antrenman Ekipmanları