Okan Buruk | Teknik Direktör

Kasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿
Bu yazılanları eleştiri kültürüyle savunanlar var usta. Adama futbol cahili dediler, BJK'li dediler, Mertens hoca yaptı dediler.

Olabilir reis. Duygum aklımın önüne geçmiş veya yanlış düşünmüşüm derim, sorun yok. Sık sık önceki mesajlarımla ben kendim alıntılayıp dalga geçiyorum zaten de, keşke o alıntıyı atan şahıs ve bazı yancıları işler kötü giderken saddam gibi saklanmasa, ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti içine girmese veya en azından açıktan ismimi zikrederek yazma cesaretini gösterse.
Ben hep burdayım, bugün maç sonrası yazdığım mesaj da ortada, daha önce olduğu gibi.

Olabilir reis. Duygum aklımın önüne geçmiş veya yanlış düşünmüşüm derim, sorun yok. Sık sık önceki mesajlarımla ben kendim alıntılayıp dalga geçiyorum zaten de, keşke o alıntıyı atan şahıs ve bazı yancıları işler kötü giderken saddam gibi saklanmasa, ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti içine girmese veya en azından açıktan ismimi zikrederek yazma cesaretini gösterse.
Ben hep burdayım, bugün maç sonrası yazdığım mesaj da ortada, daha önce olduğu gibi.

Ewt msjlar ismen belirtilmeli buna katılıom heis.

Hakli olarak cok elesetiriyoruz da ligde 2.46 puan ortalamasi ile gidiyor.

İşler kötü mü gidiyor? Takım 3 senedir şp oluyor ve 4. olmayı da %90 garantiledi. İşin kötü gittiği hâli bu mu usta?

Maç 3-0 bitmiş, takım ter idmanı yapar gibi maç oynamış. Değişiklikler üzerinden adama laf atılıyor.

E peki reis, sence değişiklikler kötü ise, yazılmamalı mı. Pas mı geçelim, ne zaman puan kaybedilirse o zaman mı yazılmalı sadece.
Ya da günün sonunda Yunus'un maçı çözecek ortayı kesmesi, oyunda tutulması gerekçesini haklı çıkarır mı?
Ya da Okan Buruk sence değişiklik yapma noktasında doğru zamanda doğru kişilerle doğru hamleleri yapıyor mu?
Ya da Liverpool maçını kazandık, tebrikler. Peki VAR golü iptal etmese, millet takım düştü hoca yemeden değişiklik yapsana diyince haksız mı olmuş oluyor.
Yani mevzuyu şuna getiriyorum, yüksek bir yerden atlasam ama hiçbir şey olmasa, bu yaptığımın mantıklı olduğu manasına mı gelir?

Bu soruları tartışmak isterim.

Teknik direktörlüğü öğrenemedi diyordun usta.
Ben o yorumu halen güncel tutuyorum

Oyuncu değişiklikleri halen kötü

Ama hakkını da vermem lazım

En kritik dönemde üstüne koyarak gidiyor maşallah

Böyle devam etsin sıkıntı yok

Oyuncu değişikliği ve oyun içi çözüm olayını da zamana bırakacağız artık

Öğrenecek onu da İnşallah

ortada sebep yokken polyannacılıkla marjinal olma gayreti

adgksfjhsf bu ne lan

en ufak puan kaybında öldük yandık bittik demiyoruz diye polyyanna oluyomuşuz :asd:

fb fişi çeker ayan beyan ortada falan demişsin, biz buna karşı çıkınca suçlu oluyoruz ha

:asd:

biz de hep burdayız bu arada size bırakacak halimiz yok meydanı merak etme

Geri
Üst Alt