Tuncay Van
Büyük Kaptan
- 2 Ocak 2011
- 29.207
- 10.436
- 2.413
Her mac tribünden izlesin daha iyi isler cikariyor ordan
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ustam nasıl daha iyi oluyor, anlamadım. Aşağıdan şampiyon oldu 3 senedir.Her mac tribünden izlesin daha iyi isler cikariyor ordan
Tribünden maci daha iyi analiz ediyorUstam nasıl daha iyi oluyor, anlamadım. Aşağıdan şampiyon oldu 3 senedir.
Her mac tribünden izlesin daha iyi isler cikariyor ordan
Ustam teknik direktörünü kenarda görmeyen oyuncu aynı etkiyi nasıl yaratacak?Tribünden maci daha iyi analiz ediyor
Orda karizma bir Irfan vardi o bence yeterliydi. Cidden diyorum, cok iyi bir yardimci hocam olsa, ve tribünden mac izlemek yasak degilse ben direkt orda otururdum. Sonucta cizgiden mac izlemekle Tribünden izlemekte dünya kadar fark vardir, herseyi ordan cok daha iyi görür analizini daha iyi yaparsin.Ustam teknik direktörünü kenarda görmeyen oyuncu aynı etkiyi nasıl yaratacak?
Usta İrfan hoca ile Okan Buruk'un karizmayı nasıl karşılaştırdın Allah Muhammed aşkına? Sen futbolcu olsan hangisinin peşine giderdin?Orda karizma bir Irfan vardi o bence yeterliydi. Cidden diyorum, cok iyi bir yardimci hocam olsa, ve tribünden mac izlemek yasak degilse ben direkt orda otururdum. Sonucta cizgiden mac izlemekle Tribünden izlemekte dünya kadar fark vardir, herseyi ordan cok daha iyi görür analizini daha iyi yaparsin.
Belki futbolcu bile bu sekilde daha topunu rahat oynar, bilemem artik, durmadan disardan müdahale etmeyen bir hoca olmayinca kafalari belki daha rahat olur. Bunun cevabini belki aramizda alt liglerde futbol oynamis kardeslerim cevap verebilir.Usta İrfan hoca ile Okan Buruk'un karizmayı nasıl karşılaştırdın Allah Muhammed aşkına? Sen futbolcu olsan hangisinin peşine giderdin?
Valla usta haklı olabilirsin belki de. Ama ben Ancelotti'nin camdan maç izlediğini hayal bile edemiyorum.Belki futbolcu bile bu sekilde daha topunu rahat oynar, bilemem artik, durmadan disardan müdahale etmeyen bir hoca olmayinca kafalari belki daha rahat olur. Bunun cevabini belki aramizda alt liglerde futbol oynamis kardeslerim cevap verebilir.
Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
Hala şampiyonluk ihtimali kaldı zanneden var.![]()
Lig bitti. Fener maçını da kaybedince anlarsınız alakayı.