Okan Buruk | Teknik Direktör

Ustam teknik direktörünü kenarda görmeyen oyuncu aynı etkiyi nasıl yaratacak?
Orda karizma bir Irfan vardi o bence yeterliydi. Cidden diyorum, cok iyi bir yardimci hocam olsa, ve tribünden mac izlemek yasak degilse ben direkt orda otururdum. Sonucta cizgiden mac izlemekle Tribünden izlemekte dünya kadar fark vardir, herseyi ordan cok daha iyi görür analizini daha iyi yaparsin.

Orda karizma bir Irfan vardi o bence yeterliydi. Cidden diyorum, cok iyi bir yardimci hocam olsa, ve tribünden mac izlemek yasak degilse ben direkt orda otururdum. Sonucta cizgiden mac izlemekle Tribünden izlemekte dünya kadar fark vardir, herseyi ordan cok daha iyi görür analizini daha iyi yaparsin.
Usta İrfan hoca ile Okan Buruk'un karizmayı nasıl karşılaştırdın Allah Muhammed aşkına? Sen futbolcu olsan hangisinin peşine giderdin?

Hemen 5+5 yıl güzel maaş zamlı yeni sözleşme ve gelecek seneye kadro kalitesini dahada arttırıp müzedeki eksik kupa için mücadele vermek lazım.

Avrupa'da o kupayı hayal edeceksek sadece Okan hocayla olur.

Eleştirilecek konuları var fakat geldiğimiz noktada eline malzemeyi verince daha iyisi yok.

Usta İrfan hoca ile Okan Buruk'un karizmayı nasıl karşılaştırdın Allah Muhammed aşkına? Sen futbolcu olsan hangisinin peşine giderdin?
Belki futbolcu bile bu sekilde daha topunu rahat oynar, bilemem artik, durmadan disardan müdahale etmeyen bir hoca olmayinca kafalari belki daha rahat olur. Bunun cevabini belki aramizda alt liglerde futbol oynamis kardeslerim cevap verebilir.

Belki futbolcu bile bu sekilde daha topunu rahat oynar, bilemem artik, durmadan disardan müdahale etmeyen bir hoca olmayinca kafalari belki daha rahat olur. Bunun cevabini belki aramizda alt liglerde futbol oynamis kardeslerim cevap verebilir.
Valla usta haklı olabilirsin belki de. Ama ben Ancelotti'nin camdan maç izlediğini hayal bile edemiyorum.

Ya hala nasıl şampiyonluk umudunuz var ben hayret ediyorum. Kazanırlarsa 1 puana düşecek, sonra gideceksin heriflerin stadında oynayacaksın. Zaten ligde rezil top oynuyoruz. 2 tane derbi oynadık, ikisini de kazanamadık. Nereye feneri yeniyoruz deplasmanda? Fenere yenilip fişi çekeceğiz işte. Ayan beyan belli.
Hala şampiyonluk ihtimali kaldı zanneden var. 🤣
Lig bitti. Fener maçını da kaybedince anlarsınız alakayı.

Kasımda bunları söyleyen ve sürekli başkalarına saldırıp futbol cahilliğiyle suçlayan, en ufak kayıpta 10 yaşındaki çocuklar gibi huysuzlanan üyemiz kimdir¿

Merak etmeyin tabletlerden kamera açıları ile yanındakiler izliyorlar maçı. Üstte de analistler var destek olan...

Geri
Üst Alt