Okan Buruk | Teknik Direktör

Renktaş Osimhen elbette ki çok önemli ve fark yaratan bir oyuncu, ama sorun şurada, Osimhen olmadığında sanki takımın ilk 11'inin tamamı sakatlanmış gibi bir oyun ortaya çıkmasının izahı yok. Yani bakıyorsun Arsenal ve PSG geçen sezon CL finali oynadı, bunlarda doğrudan santrafora dayalı bir oyun düzeni yok, nitekim herkese 5-6 atan Barcelona'da da öyle. Hani 50-100 milyon euro'lara transfer yapıp, kanat oyuncuları, 10 numaralar alıp, yine de sadece santraforun bireysel yeteneğine bu kadar muhtaç bir takım yaratması hakikaten bizim hak etmediğimiz bir durum. Şu kulüp 2-3 maç Osimhen olmadan da rakiplerini zorlayamayacak mı? Bu içimize siniyor mu gerçekten?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Osimhen varken aman olmazsa diye 2 ana oyun kurgusunu yapan hoca sayısı 1 dir belki o da guardiola filan. Bir takımın 2 tane farklı ana oyun planı olması zor renktaş bana göre öyle bir kurgu yok. Çoğu takımda ana oyunculara bir şey olunca kazalar oluyor bunalr bilmiyor mu bu işleri yazmak kadar kolay değil. Osimhen olmayan maçlarda pozisyona giriyorsun renktaş sonuçlandıramadığın için zorlanıyoruz Osimhen bunu kolay hale getiriyordu şuan o yok. Kanat oyuncularımızın istatiskleri ortada kale dibinden kaçırıyorlar buna neyle çare bulacaksın ki. Yazdıklarıan cevap veriyorum yoksa bugünkü kötü oyunun sorumlusu hoca ve oyunculare savunalacak yanları yok. Ts maçına kadarda özellike ligde çoğu şeyi iyi yaptık kolay gol yeme sıkıntısı hala devam ediyor.

osimhen dışında ne elit 11'i rtaş. ismi olan cismi olmayan sane, ilkay şimdilik leao dışında avrupa'nın elit takımlarında oynayacak kaç oyuncumuz var. he türkiye için gayet iyi kadro. avrupada cortlarız ama ligi bir şekilde alırız diye düşünüyorum. 3-4 deplasman dışında da çok sorun yaşamayız.
Torreira, Leao, Sane ve Osimhen gibi kaç topçu var Avrupa elit takımlarda? Okan verim alamıyorsa, oynatamıyorsa, bu oyuncuların elit olmadığını göstermez. Davinson, İlkay, Batrakov, Barış vs saymadım bile. Elit 11 demedim ayrıca, renkdaş, elimizdeki 11, Avrupa’nın elit takımlarında yok dedim.

Ben artık sıkıldım tamam 4 sene üst üste şampiyon oldu takımda 4 sene üst üste şampiyon olan takımın oyunu belli bir istikrarda olur.
Milli arada felan düzeleceğini hiç sanmıyorum böyle devam eder bir iyi bir kötü

SM-A515F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

son nefesime kadar
Okancıyım
Burukçuyum
Yüreği yetecek varsa her türlü

Osimhen varken aman olmazsa diye 2 ana oyun kurgusunu yapan hoca sayısı 1 dir belki o da guardiola filan. Bir takımın 2 tane farklı ana oyun planı olması zor renktaş bana göre öyle bir kurgu yok. Çoğu takımda ana oyunculara bir şey olunca kazalar oluyor bunalr bilmiyor mu bu işleri yazmak kadar kolay değil. Osimhen olmayan maçlarda pozisyona giriyorsun renktaş sonuçlandıramadığın için zorlanıyoruz Osimhen bunu kolay hale getiriyordu şuan o yok. Kanat oyuncularımızın istatiskleri ortada kale dibinden kaçırıyorlar buna neyle çare bulacaksın ki. Yazdıklarıan cevap veriyorum yoksa bugünkü kötü oyunun sorumlusu hoca ve oyunculare savunalacak yanları yok. Ts maçına kadarda özellike ligde çoğu şeyi iyi yaptık kolay gol yeme sıkıntısı hala devam ediyor.
Eyvallah, fikir teatisi zaten bizimkisi. 2 ana oyun kurgusu zor da, bizim 1 oyun kurgumuz var mı o da şüpheli, çok doğaçlama bir tarzı oldu takımın ve çoğunlukla dövüşerek veya rakibi presle hataya zorlama üzerine hücum planı var, başka alternatif ürettiğimizi görmedim. Kanat oyuncuları bu kadar üretkenlikten uzaklaştı ise bunu da bir düşünmek lazım, burada temel sorun tam olarak topçuların kendisinde mi yoksa var olan sistem verimliliklerini düşürüyor mu? Orta sahaya da doğru düzgün takviye yapmadı, bu da kendisine yazar, aldığı tek tük adamı da oynatmamayı tercih ediyor zaten.

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

4-3-3 e dön. Yukarki Menüden presi dengeliye çek.

İleri hattı leao osi sane
Yunus ve Barışı rotasyonda form durumununa göre leao ve sane nin yerine al.

Orta sahayı

Torreira-lemina— salaiden kur

Defansda abdul kerimi kes jakopsla devam et.

Her şeyide bi söylemeyelim, biraz da sen çalış.

isim ver lucescu ve feldkamp gibi
insafsızlık olur, çünkü bu ikisi çok üst düzey. Fatih terimin nasıl muadili yoksa Türkiye’de, bu ikisinin ayarında Türkiye’ye gelen olmadı bundan sonra da gelmesi zor. Buna milne, aragones, İtalyano vs dahil.
Ancak Okan’ın da Hamza’dan bir artısı yok. Bir Riera veya Arda da en az ama en az Okan kadar iş yapar, hem de çok daha fazlası

Geri
Üst Alt