Okan Buruk | Teknik Direktör

osimhenspor olduğumuza katılıyorum ama hocadan bağımsız bir durum da var bence
takımda şu an osi hariç formda hücumcu yok
bu sadece hocalık mesele değil
oyuncularımız kötü durumda. ısrarla da kötü oynamaya devam ediyorlar.
tabi isabetsiz transferler ve yapılmayan hamleler noktasından yine hocaya fatura kesebiliriz ama durumu doğru yorumlamak lazım.

Sara konusunda bana hak verdin değilmi?Maç başlamadan bahsetmek istediğim buydu.Sara savunması çok sahte hemde çok.Olivieradan hiçbir farkı yok.Garibim Torreira ya biniyor tüm yük .Yunusu bu nedenle koydu önlerine biraz olsun yardımcı olsun diye ama tam facia oldu.
Renkdaş sen çok yanlış adama söylüyorsun bunu. Sara'nın daha transfer sürecinden beridir sara'yı istemeyen biriyim. Yıllardır torreira yanına yumuşak klasik 8 numara değil , lemina gibi sert kesici bir 6 numara şart olduğunu söylüyorum. Okan buruk hala bunun tam farkına varmadı. Biz set oyunu takımı , pozisyon futbolu takımı değiliz. Pres takımı olduğumuz için ve geride birebir savunma yapmak zorunda kaldığımız için kesici 6 numara şart

İlk iki golü yediren adam Yunus

Ben ne yunusu ne de barışı asla ilk 11 yazmam

Hee leao veya Sane daha mı iyi diyeceksin değil.tabii ki

Ama yunus ve Barış da rezil durumda

Kısaca işimiz çok zor

Sol kanata ciddi ciddi Kazımcan filan oynasın istiyorum

DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Kesinlikle katılıyorum bu yazdıklarına .Dilimizde tüy bitti pırpır kanat oyuncusu alınsın diye .noname bile olurdu yeterki aidiyeti olsun. bugün değiştirebilme şansımız olsa keşke.Ama yok.

Dedik ulan dedik bu orta sahayla sonımuz hüsran olur dedik..Takımda çok eksik car dedik.Tanam hepsini bşr senede değiştiremeyiz dedik bari orta sahayı komple değiltirde diğer sıkıntıalrı en aza indirelim dedik.
Ulan bıltırdınız ulan bıltırdınız.yetersiz rezalet transferlerinizden bıltırdınız.Bir gram utanmanız yokmu sizin.
Hala batrakov denen oynamadı diyorlar kafayı yersin.yok fazlası yunustanda o yüzden oynarmadı.Tarihin en fiyasko tramsferleri bunların olduğu dönemde yapıldı.
Ulan Galatasaraya üç beş doğru transfer yap zaten şampiyonluğun en büyük adayı oluyorsun bu rezil ligde.

Başımızdaki iş bilmezlerin hiçbir fark yarattığı yok diyoruz yok.Yok ıulan yok..
Geçen seneden sinyali vermiş takım.Kanatar leş atacak.stoperler düşüte…orta saha tamamen değişmeli denildi.
Ulan görün be görün bıltırdınız ulan bıktırdınız..
Bak daha oymattığı rezil oyuna falan gelmedim..Temeli göz göre göre hatalı attığın yerde daha oyuna gelemiypruz..
Defonun gidin abi defolun gidin.

İnsan enazindan eagle gibi yalandan bile olsa istifa eder ,ayip gercekten cok ayip

istifa beklentisi çok saçma bir beklenti yav

adam niye istifa etsin

yani 4 senenin şampiyonu olmuş hoca aldığı ilk kötü mağlubiyette istifa eder mi akıl var fikir var renktaş

bu bir okan savunusu değil ha sadece beklenti saçma

Kesinlikle katılıyorum bu yazdıklarına .Dilimizde tüy bitti pırpır kanat oyuncusu alınsın diye .noname bile olurdu yeterki aidiyeti olsun. bugün değiştirebilme şansımız olsa keşke.Ama yok.
Transfer döneminde yazdım

Lang tarzı adam lazımdı bize

Kanatda oyun kurucu yani

Leao'da sanenin sol kanat versiyonu

Bize farklı profil adam lazımdı Lang gibi

O yüzden Kazımcan diyorum

En azından Kanatda yerleşik oynar

Yoksa cidden bitiğiz her türlü

renktaş osimhen 2 senedir takımda bunu diyincede öncesinde icardi deniyor ben anlamıyorum hocanın eline 11 tane kalas verecez bunları yont diyince mi hoca olacak. Tekke'yi gördük sadece Salah'ı idare edemedi herif istifa etti. İcardi varken Osimhen'in gelmesine onay veren bu herif değil mi o cesareti göstermiş bu da bize katkı sağlamış işte. Osimhensiz kötü gözükmemiz normal herif top 3 forvetten biri normal değil mi? Bu maç forveti sakat olsada bir sürü pozisyona giriyor bunları gole çevirmek önemli bu konuda eksiğiz mesala. Cayır cayır pozisyon harcandı.
Renktaş Osimhen elbette ki çok önemli ve fark yaratan bir oyuncu, ama sorun şurada, Osimhen olmadığında sanki takımın ilk 11'inin tamamı sakatlanmış gibi bir oyun ortaya çıkmasının izahı yok. Yani bakıyorsun Arsenal ve PSG geçen sezon CL finali oynadı, bunlarda doğrudan santrafora dayalı bir oyun düzeni yok, nitekim herkese 5-6 atan Barcelona'da da öyle. Hani 50-100 milyon euro'lara transfer yapıp, kanat oyuncuları, 10 numaralar alıp, yine de sadece santraforun bireysel yeteneğine bu kadar muhtaç bir takım yaratması hakikaten bizim hak etmediğimiz bir durum. Şu kulüp 2-3 maç Osimhen olmadan da rakiplerini zorlayamayacak mı? Bu içimize siniyor mu gerçekten?

SM-S911B cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

osimhenspor olduğumuza katılıyorum ama hocadan bağımsız bir durum da var bence
takımda şu an osi hariç formda hücumcu yok
bu sadece hocalık mesele değil
oyuncularımız kötü durumda. ısrarla da kötü oynamaya devam ediyorlar.
tabi isabetsiz transferler ve yapılmayan hamleler noktasından yine hocaya fatura kesebiliriz ama durumu doğru yorumlamak lazım.

Kardesim oyuncular kotuyse oynatmazsin bu kadar basit...Hocalik sezon basindan beri her saniye scan Sane ve Sarayi su deplasman 11 baslatmak degildir..
Bu takimin cikmasi gereken 3lu Toreira- Lesley- Batrakovdu bu aksam .. Hadi Leaoyu koydun sola o zaman saga da gecen hafta toparlamis Barisi koyarsin ki takim kiran kirana mucadeleye girebilsin..
Bir kanat fiziks bitik Leao diger kanat savruk Sane ortada kadayif Sara ve Yunus.. Abi bu takim nasil mac kazanabilir ayni anda bu kadar defoyla..

Su yedigimiz ilk golu amator kumede bile yemezler 11 kisi tactan rakip ceza sahasina yigiliyor biz hala oyuncu taktik konusuyoz

Transfer döneminde yazdım

Lang tarzı adam lazımdı bize

Kanatda oyun kurucu yani

Leao'da sanenin sol kanat versiyonu

Bize farklı profil adam lazımdı Lang gibi

O yüzden Kazımcan diyorum

En azından Kanatda yerleşik oynar

Yoksa cidden bitiğiz her türlü
Kesinlikle hemfikiriz.Aidiyet şart oğlu şart.

adam kırmızıyı gördü, tatile uçtu bile
k.paşa’yı zar zor 1-0 yener unutulur her şey.

care terim mi cengizfield
Yok.

İmparatoru severim ama artık t.direktörlüğe dönmesin.

Okan da bu sezonu öyle veya böyle tamamlasın, zaten bu takımın genlerine kadar işledi bu futbol anlayışını. Hoca değişikliğinin olumlu yansıyacağını sanmıyorum kısa vadede bu takıma.

Sezon sonu yönetimi ile beraber hepsi gitmeli. Şahsen Dursun nefretim apayrı boyutta olduğu için onun kaldığı senaryoda hoca değişikliği olmasını da yediremiyorum.

istifa beklentisi çok saçma bir beklenti yav

adam niye istifa etsin

yani 4 senenin şampiyonu olmuş hoca aldığı ilk kötü mağlubiyette istifa eder mi akıl var fikir var renktaş

bu bir okan savunusu değil ha sadece beklenti saçma
Icardi ve Osimenin,pahalı kadroların ekmeğini yedi diyorlar Emre abi

Geri
Üst Alt