- 28 Kasım 2008
- 16.267
- 5.026
- 2.493
Yüzde bir milyon hocama yazacak bir maç oynadık ama çaresini bulur, milli ara çok iyi denk geldi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaş sen çok yanlış adama söylüyorsun bunu. Sara'nın daha transfer sürecinden beridir sara'yı istemeyen biriyim. Yıllardır torreira yanına yumuşak klasik 8 numara değil , lemina gibi sert kesici bir 6 numara şart olduğunu söylüyorum. Okan buruk hala bunun tam farkına varmadı. Biz set oyunu takımı , pozisyon futbolu takımı değiliz. Pres takımı olduğumuz için ve geride birebir savunma yapmak zorunda kaldığımız için kesici 6 numara şartSara konusunda bana hak verdin değilmi?Maç başlamadan bahsetmek istediğim buydu.Sara savunması çok sahte hemde çok.Olivieradan hiçbir farkı yok.Garibim Torreira ya biniyor tüm yük .Yunusu bu nedenle koydu önlerine biraz olsun yardımcı olsun diye ama tam facia oldu.
Kesinlikle katılıyorum bu yazdıklarına .Dilimizde tüy bitti pırpır kanat oyuncusu alınsın diye .noname bile olurdu yeterki aidiyeti olsun. bugün değiştirebilme şansımız olsa keşke.Ama yok.İlk iki golü yediren adam Yunus
Ben ne yunusu ne de barışı asla ilk 11 yazmam
Hee leao veya Sane daha mı iyi diyeceksin değil.tabii ki
Ama yunus ve Barış da rezil durumda
Kısaca işimiz çok zor
Sol kanata ciddi ciddi Kazımcan filan oynasın istiyorum
DNP-NX9 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
İnsan enazindan eagle gibi yalandan bile olsa istifa eder ,ayip gercekten cok ayip
Transfer döneminde yazdımKesinlikle katılıyorum bu yazdıklarına .Dilimizde tüy bitti pırpır kanat oyuncusu alınsın diye .noname bile olurdu yeterki aidiyeti olsun. bugün değiştirebilme şansımız olsa keşke.Ama yok.
Renktaş Osimhen elbette ki çok önemli ve fark yaratan bir oyuncu, ama sorun şurada, Osimhen olmadığında sanki takımın ilk 11'inin tamamı sakatlanmış gibi bir oyun ortaya çıkmasının izahı yok. Yani bakıyorsun Arsenal ve PSG geçen sezon CL finali oynadı, bunlarda doğrudan santrafora dayalı bir oyun düzeni yok, nitekim herkese 5-6 atan Barcelona'da da öyle. Hani 50-100 milyon euro'lara transfer yapıp, kanat oyuncuları, 10 numaralar alıp, yine de sadece santraforun bireysel yeteneğine bu kadar muhtaç bir takım yaratması hakikaten bizim hak etmediğimiz bir durum. Şu kulüp 2-3 maç Osimhen olmadan da rakiplerini zorlayamayacak mı? Bu içimize siniyor mu gerçekten?renktaş osimhen 2 senedir takımda bunu diyincede öncesinde icardi deniyor ben anlamıyorum hocanın eline 11 tane kalas verecez bunları yont diyince mi hoca olacak. Tekke'yi gördük sadece Salah'ı idare edemedi herif istifa etti. İcardi varken Osimhen'in gelmesine onay veren bu herif değil mi o cesareti göstermiş bu da bize katkı sağlamış işte. Osimhensiz kötü gözükmemiz normal herif top 3 forvetten biri normal değil mi? Bu maç forveti sakat olsada bir sürü pozisyona giriyor bunları gole çevirmek önemli bu konuda eksiğiz mesala. Cayır cayır pozisyon harcandı.
terim samp yapar miistifa beklentisi çok saçma bir beklenti yav
adam niye istifa etsin
yani 4 senenin şampiyonu olmuş hoca aldığı ilk kötü mağlubiyette istifa eder mi akıl var fikir var renktaş
bu bir okan savunusu değil ha sadece beklenti saçma
Sanmıyorumterim samp yapar mi
terim samp yapar mi
osimhenspor olduğumuza katılıyorum ama hocadan bağımsız bir durum da var bence
takımda şu an osi hariç formda hücumcu yok
bu sadece hocalık mesele değil
oyuncularımız kötü durumda. ısrarla da kötü oynamaya devam ediyorlar.
tabi isabetsiz transferler ve yapılmayan hamleler noktasından yine hocaya fatura kesebiliriz ama durumu doğru yorumlamak lazım.
Kesinlikle hemfikiriz.Aidiyet şart oğlu şart.Transfer döneminde yazdım
Lang tarzı adam lazımdı bize
Kanatda oyun kurucu yani
Leao'da sanenin sol kanat versiyonu
Bize farklı profil adam lazımdı Lang gibi
O yüzden Kazımcan diyorum
En azından Kanatda yerleşik oynar
Yoksa cidden bitiğiz her türlü
Yok.care terim mi cengizfield
Icardi ve Osimenin,pahalı kadroların ekmeğini yedi diyorlar Emre abiistifa beklentisi çok saçma bir beklenti yav
adam niye istifa etsin
yani 4 senenin şampiyonu olmuş hoca aldığı ilk kötü mağlubiyette istifa eder mi akıl var fikir var renktaş
bu bir okan savunusu değil ha sadece beklenti saçma