Okan Buruk | Teknik Direktör

Okan Buruk toparlamak istiyorsa ilk önce psikoloğa gitmeli ondan sonra da takımda radikal değişiklikler yapmalı.

Korkunç bir sezon başı geçiriyor ve bu daha başlangıç gibi ( Barca maçı geliyor)

Fransız hoca ne ya

ya şu pozitif-negatif milliyet ayrımcılığından gına geldi

ulan siz getirseniz getirseniz onların hikmet karaman'ınını anca getirirsiniz

siz kim vizyon kim koskoca Galatasaray'dan, mekteb-i sultaniye'den siz nasıl yetiştiniz akıl alır gibi değil

tevfik fikret'in bile kemiklerini sızlatacak kadar vizyonsuz iş bilmez adamlarsınız

Fransız hoca ne ya

siz kim vizyon kim koskoca Galatasaray'dan, mekteb-i sultaniye'den siz nasıl yetiştiniz akıl alır gibi değil

tevfik fikret'in bile kemiklerini sızlatacak kadar vizyonsuz iş bilmez adamlarsınız
Timurlenk'in poposundan salladığı bir haber yüksek ihtimalle. Lakin oldu da Okan hocayı gönderdiler gerçekten bu yönetimin yerine iyi bir hoca getirebileceğine inanlar da başka bir durum. İsmi olan ama cismi artık kalmamış- olmayan kimler varsa ona giderler.

Fransız hoca ne ya

yönetim kanadına yakın bazı kalemlerin okan hoca hakkındaki dedikodu niteliğindeki söylemleri çok da yalan haber gibi gelmedi bana..ateş olmayan yerden duman çıkmaz..şu aşamada sadece zemin hazırlıyorlar sanki..bir iki kötü sonuç daha gelirse yolları ayırabilirler..ki bu yaz başkan ile hocanın arasının çok sıcak olmadığı görünüyordu bence..transfer süreci net anlaşmazlıklar vardı.
trabzon maçı ile okan hocadan gerçekten soğudum ben de...birebir benzer yenilen goller ve ısrarla aynı hataların yapılması artık usandırdı..edepli yenilmiyoruz ..lakin şöyle baktığımda sosyal medyada rakip takımlarda bir okan hocayı hedef gösterme durumu,tff ve mhk nın yine hedefi okan hoca.ki okan hocanın bazı görüntüleri yakışmıyor ama son maçta kırmızı yiyeyecek bir durum göremedim.şimdi bir de yönetimin servis ettiği dedikodular falan..İşin aslı okan hocaya düşman olan tarafı görünce tarafım okan hoca oluyor bu sefer..milli arada ne yapıp edip oyun anlayışındaki defoları düzeltmesi gerek..takım halindeki savunma işini düzeltmesi gerek..umarım bu sefer gerçekten hatalarından ders çıkarır..

Geri
Üst Alt