- 13 Ekim 2014
- 109.869
- 59.195
- 4.708
Dedigi Cikti
Dursunun köpekleri baslamos
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ben de bodrum dururken psikoloğa gitmemAltayli guzel yazmış ama hocam bodruma gitmek varken psikoloğa gitmez
Lodos ve basınç kuvvetli kahve gerginlik yapıyor reis. Ben bu hava da bol limonlu bitki çayı tercih ediyorum.3-4-3 deneyebilirsin ne olm
Kahve mi deniyoruz
Tartışanlara da bir dönüp bakmak lazım.4 sene üst üste şampiyon olan bir takımın hocasının;
ufak bir sallantıda bu kadar tartışılıyor ise; kendisine de bir dönüp bakması lazım.
Dedigi Cikti
Dursunun köpekleri baslamos
Timurlenk'in poposundan salladığı bir haber yüksek ihtimalle. Lakin oldu da Okan hocayı gönderdiler gerçekten bu yönetimin yerine iyi bir hoca getirebileceğine inanlar da başka bir durum. İsmi olan ama cismi artık kalmamış- olmayan kimler varsa ona giderler.Fransız hoca ne ya
ya şu pozitif-negatif milliyet ayrımcılığından gına geldi
ulan siz getirseniz getirseniz onların hikmet karaman'ınını anca getirirsiniz
siz kim vizyon kim koskoca Galatasaray'dan, mekteb-i sultaniye'den siz nasıl yetiştiniz akıl alır gibi değil
tevfik fikret'in bile kemiklerini sızlatacak kadar vizyonsuz iş bilmez adamlarsınız
Fransız hoca ne ya
ya şu pozitif-negatif milliyet ayrımcılığından gına geldi
ulan siz getirseniz getirseniz onların hikmet karaman'ınını anca getirirsiniz
siz kim vizyon kim koskoca Galatasaray'dan, mekteb-i sultaniye'den siz nasıl yetiştiniz akıl alır gibi değil
tevfik fikret'in bile kemiklerini sızlatacak kadar vizyonsuz iş bilmez adamlarsınız
Daha iyisini yaparim derse?Yeni gelecek hoca 4 sene üst üste şampiyonluk CL son 16 vaat etmiyorsa her fırsatta söverim.