Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 117.772
- 104.594
- 5.238
onu ben de derimDaha iyisini yaparim derse?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onu ben de derimDaha iyisini yaparim derse?
Bu sene bile ikramlar devam ediyor. Rakipler gercekten cok mal.Ne yaparsa yapsın görüşüm değişmeyecek. İsterse 10 kez üst üste şampiyon olalım yine de bizim için yetersiz oğlu yetersiz bir hocadır gözümde. Rakiplerin inanılmaz ikramları, saçma salak yönetilmeleri olmasa ve en önemlisi 2 yıl İcardi, son 2 yılda Osimhen olmasa şampiyon falan olamazdık. Avrupa’da özellikle deplasmanlarda rezillikleri bir düşünün o zaman nasıl bir hoca tarafından yönetiliyor bu takım anlarsınız
Niye hatirlattin? Barca macini unutmustum. Simdi isin yoksa kabuslar ile ugras.Okan Buruk toparlamak istiyorsa ilk önce psikoloğa gitmeli ondan sonra da takımda radikal değişiklikler yapmalı.
Korkunç bir sezon başı geçiriyor ve bu daha başlangıç gibi ( Barca maçı geliyor)
Bodruma da gittik beraber, İstanbulda da yaşadık…..Altayli guzel yazmış ama hocam bodruma gitmek varken psikoloğa gitmez
döşamp gelsin kafasına stattan tükürürüm şişe fırlatırım her şeyi yaparım öyle tiksiniyorum hıyar ağasının tipe bak sıfata bak
Fatih Terim olmasa 90'lı yıllardan itibaren övündüğün şeylerin yarısından fazlası olmayacak.
Fatih Terim dışında tarihinde sana benzer başarıları yaşatan 2. bir teknik adam var, o da Okan Buruk.
Aralarda derelerde bin tane umutla getirdiğin, veya 1-2 mucize şampiyonlukla baş göstermiş ardından da hiçbir şey yapamamış teknik adamlarla dolusun.
OB'yi sezon ortası mal gibi gönderirsen gittikten 1 ay sonra değil, yıllar sonra anlaşılır nasıl bi hata yapıldığı.
Kaldiriyorsun benibana gelen bilgi anlık olarak istifa ettiğine yönelik
3 yönetici geri döndürmeye çalışıyormuş
gs'de okan buruk dönemi bitmiştir hayırlısı olsun