Okan Buruk | Teknik Direktör

sene başından beri demediğimi bırakmadım okan hocaya ama bugün neyi eleştiriyonuz ? liverpool gibi takımları elemek bizim gibi takımlar için her zaman çok düşük ihtimal. amacımız her sene buralara kadar gelip böyle takımlarla oynamak olmalı. bu seneki avrupa performansı için teşekkür ederim. ligi alıp seneye tekrar buralarda olmalıyız.

Cevap versene yazdigima. Sadece siz Galatasaraylı değilsiniz diyorsunuz. Hoca niye sıçtı bu kadar bunu acikla bana. Boey neden çıktı? Torreira neden oyundan alındı? Apo neden çıktı? 15 dakikada 3 gol nasıl yedik.

Buyur açıkla konuşalım.

Ya varsayalım baştan sona hata yaptı. Eee? eee abicim

Senin gördüğün en başarılı Galatasaray var şu an

Bir teşekkürü ve saygıyı bile çok görüyorsun

Yalan mı ???

üzülüyorsun sinirleniyorsun diye haksızlık mı yapacaksın sürekli bu takımın oyuncularına teknik heyetine

Kendisine ve kendisini Gsden öne koyanlara söyleyeceklerim var, şu an yorgunum dışarı çıktım

yapacak bişey yok

takım mental olarak hazırlanmamış

okanında gücü bu

ya bırakın abicim hadi

valla kahvehane muhabbeti çeviriyorsunuz

tamam siz haklısınız

okan hoca falan değil

kimse oyuncu değil, osimhen falan var sadece

hadi

Ya varsayalım baştan sona hata yaptı. Eee? eee abicim

Senin gördüğün en başarılı Galatasaray var şu an

Bir teşekkürü ve saygıyı bile çok görüyorsun

Yalan mı ???

üzülüyorsun sinirleniyorsun diye haksızlık mı yapacaksın sürekli bu takımın oyuncularına teknik heyetine
Hata yaptı diye eleştirmeyecek miyiz? Ayrıca bu nasıl hata? Her deplasman maçımız facia. Ders çalışmıyor mu bu adam?

Hangi oyuncuya saygısızlık yapmışım göster bakalım.

Hata yaptı diye eleştirmeyecek miyiz? Ayrıca bu nasıl hata? Her deplasman maçımız facia. Ders çalışmıyor mu bu adam?

Hangi oyuncuya saygısızlık yapmışım göster bakalım.

ben genel konuşuyorum, deplasman maçımız facia çünkü liverpool ve juventus deplasmanı bunlar, keza city deplasmanı

eğer varsa tarihimizde bu takımları deplasmanda yendiğimiz söyle

Neyi düşünerek Boey’i çıkardın çok merak ediyorum.

ben genel konuşuyorum, deplasman maçımız facia çünkü liverpool ve juventus deplasmanı bunlar, keza city deplasmanı

Sorun oynanan oyun. Galip gelip gelmemen değil. Liverpool seni eleyebilir ama böyle oyunla değil. Bukadar kirilgansin. 2 pas yapamıyorsun deplasmanda.

Neyse şampiyon olalimda bitsin bu sene

hataları var ama yapmasa da ne değişirdi açıkçası çok kestiremediğim bir maç oldu

çok büyük kalite farkı var

seneye daha güçlü gelip daha iyi olacağımız planlama yapmalı yapmalıyız

hocanın mutlaka yerleşik savunma çalışması da lazım

okanlik bi durum yok, hakem it, 2 oyuncumuzun eli sakat. anca biz böyle elenirdik oda oldu.

Sorun oynanan oyun. Galip gelip gelmemen değil. Liverpool seni eleyebilir ama böyle oyunla değil. Bukadar kirilgansin. 2 pas yapamıyorsun deplasmanda.

Neyse şampiyon olalimda bitsin bu sene
Liverpool biz ve bizim gibi 3 takımı üst üste koyar Anfield'da böyle zker atar gönderir

Hayal aleminde yaşıyorsun özür dilerim

böyle oynayamayız falan, böyle oynamayacak takım sayısı anfield'da ŞL'de 5-6 takım

Kalite farkı var ona kimse bir şey demiyor. Bizde çıkıp hocaaaa bunları neden yenemedin diye elestirmiyoruz.

Biz niye bu kadar caresiziz ona kızıyorum. Yaptığı değişiklikler neden fiyasko?

En basit örneği. Orta sahayı herifler yürüyerek geçerken neden torreira çıkıyor? Bu hata yapılır mı?

Yahu neyse diyecek bir şey yok.

Geri
Üst Alt