Mustafa Baran
Büyük Kaptan
- 10 Ağustos 2013
- 28.054
- 11.816
- 1.993
Anti-midfield coach
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cevap versene yazdigima. Sadece siz Galatasaraylı değilsiniz diyorsunuz. Hoca niye sıçtı bu kadar bunu acikla bana. Boey neden çıktı? Torreira neden oyundan alındı? Apo neden çıktı? 15 dakikada 3 gol nasıl yedik.
Buyur açıkla konuşalım.
TamamSallai ile baslamasi tam bir fiasko. Takimin buralara gelmesi TARAFTARDIR. Juventus macine bisey ogrenmemis. Taktik 0%
Hata yaptı diye eleştirmeyecek miyiz? Ayrıca bu nasıl hata? Her deplasman maçımız facia. Ders çalışmıyor mu bu adam?Ya varsayalım baştan sona hata yaptı. Eee? eee abicim
Senin gördüğün en başarılı Galatasaray var şu an
Bir teşekkürü ve saygıyı bile çok görüyorsun
Yalan mı ???
üzülüyorsun sinirleniyorsun diye haksızlık mı yapacaksın sürekli bu takımın oyuncularına teknik heyetine
Hata yaptı diye eleştirmeyecek miyiz? Ayrıca bu nasıl hata? Her deplasman maçımız facia. Ders çalışmıyor mu bu adam?
Hangi oyuncuya saygısızlık yapmışım göster bakalım.
Sorun oynanan oyun. Galip gelip gelmemen değil. Liverpool seni eleyebilir ama böyle oyunla değil. Bukadar kirilgansin. 2 pas yapamıyorsun deplasmanda.ben genel konuşuyorum, deplasman maçımız facia çünkü liverpool ve juventus deplasmanı bunlar, keza city deplasmanı
eğer varsa tarihimizde bu takımları deplasmanda yendiğimiz söyle
Liverpool biz ve bizim gibi 3 takımı üst üste koyar Anfield'da böyle zker atar gönderirSorun oynanan oyun. Galip gelip gelmemen değil. Liverpool seni eleyebilir ama böyle oyunla değil. Bukadar kirilgansin. 2 pas yapamıyorsun deplasmanda.
Neyse şampiyon olalimda bitsin bu sene
Kalite farkı var ona kimse bir şey demiyor. Bizde çıkıp hocaaaa bunları neden yenemedin diye elestirmiyoruz.ben genel konuşuyorum, deplasman maçımız facia çünkü liverpool ve juventus deplasmanı bunlar, keza city deplasmanı
eğer varsa tarihimizde bu takımları deplasmanda yendiğimiz söyle
Bu rezil oyunu oynarsan seni 100 kere farka koyar. Ugurcana dua edelim. 10 yiyecektik.Liverpool biz ve bizim gibi 3 takımı üst üste koyar Anfield'da böyle zker atar gönderir
Hayal aleminde yaşıyorsun özür dilerim
Mithatim üzülme şampiyon olup tura çıkacağız seninleLigi bitir ve yolları ayıralım hocam.