Mehmet Tastemir
10 Numara!
- 12 Ağustos 2009
- 19.350
- 5.335
- 2.308
Aslan hocam seneyede deplasman isini cözecek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Son olarak şunu da belirtmek isterim,demişsin ya sizin gibiler çoğunlukta olsa Uefa Kupası olmazdı falan diye.Tam tersi,şu yazdıkların eğer genel atmosfere hakim olsaydı o dönemde Uefa Kupası olmazdı,çünkü Terim de futbolcuların önemli bir kısmı da gönderilirdi.Çok fazla kırılma noktası var o dönemde,yaşayan biliyor güllük gülistanlık içinde yaşanmadı o 4 yıllık dönem.İkinci şampiyonlukta bile facia bir Avrupa performansı ve ilk yarı sonunda 9 puanlık bir farktan dönerek geldin şampiyon oldun,3. sezon başlangıcı da keza çok farklı değil namağlup giden bir Bjk vardı ilk yarıda falan.
Anlattığının tam tersi senin gibi zihniyetler olsaydı ne Fatih Terim ne Uefa Kupası vardı. O takım Avrupa'da bir çok dayak yedi.Ne güzel anlatıyo bazıları. Yok Liverpool cok güçlüymüş. Yok bukadarıda başarıymış. Hocalık durum yok oyuncular suçluymuş. Nesini savunuyonuz bunun daha ya. Müstehak size böyle kaliteli oyuncuları bukadar leş oynarken izlemek. Ön alan presiymiş. Bilmem neymiş. Övün anasını satim. Övün yetersiz insanları. Müstehak...
Soruyorum mesela neden sadece evimizde iyiyiz. Acaba taraftar rakibi baskı altına alıyo. Hocanın motive edemediği oyuncuları taraftar gazlıyo. Bu şekilde olmasın?
Bırak Liverpool u ya. Hadi diyelim liverpool cok güçlü vs (ki bence parasının yarısı anca eder kadroları) Konya deplasmanında bile oynayamıyo bu takım. Yaw Konyayıda geçtim. Rigas la Rigas... Oyuncuları berber kasap filan.
Daha bir sürü takım var. Saymak istemiyorum kısır döngü.
Bu takım neden bukadar cok izin yapıyo kimse bilmiyo. E ben oyuncu olsam Okana tapardım. Hangi hoca bukadar izin verecek.
Oyun planımız?? Abicim iki şey var gol yapabildiğimiz. Hucumcularının canı çıkıyo pres yapmaktan topa vuramıyolar. Rakip hata yaptımı orda kaptığımız top gol oluyo. Yada zar zor bir oyuncu insiyatif alıyo bi şekilde becerisi ile asist gol yapıyo. Başka hiçbir çeşit golümüz yok. Kanat ortası demeyin o zaten bizim kanserimiz. Dünyanın en saçma işi.
Saha yerleşimi leş. Defanstan top çıkarma doğaçlama ve leş. Set oyunı leş yok zaten. Kontra yok. Yaw bu takım bu kadar kısır atak çeşitliliği ile iyi idare ediyo. Şu bizim oyuncuların elinden öpmek lazım Okana rağmen sağlam iş başarıyorlar.
3 sayfa okanın hatalarını eksiklerini hoca olmadığını kanıtlayacak şeyler yazarım da kimse okumaz. Gelir burda biatçıları yauww adam 16 ya bıraktı takımı daha istiyorsun derler. İşte bu zihniyet geçmişte olsa şuan bir uefa kupası birde süper kupamız olmazdı.
Son Liverpool macına gelincede kimse tur beklemedi zaten. Ama çık adam gibi oyna. Sallai yi orya koyup neden başlarsın ki... 45 dakika sakat Oshimeni oynatıp kahraman olmaya çalışma. Rezil etti lan bizi bu okan. Hemde kaç defa rezil etti. Bıktım ben.. Toreira neden çıktı. Bjk maçında aynısını yaptın 5 yedin. Asla acı tecrübelerinden ders almıyorsun. Zaten ondan öte bu takımı nasıl çalıştırman gerektiğinde bilmiyorsun. Çünkü yeterliliğin daha alt seviye Daha fazla uzatmicam. Bir an önce sezon sonu gelsin ve gitmesi dileği ile... Karakteri kişiliği beni ilgilendirmez. Juve maçından sonra aynı şeyi liverpool deplasmanında deneyen. Birde sürpriz diye bir tarafımızda patlayan saçmalıklar yapan adamı kendi şahsım adına Sevdiğim gönül verdiğim takımın başında istemiyorum...
Allah aşkına bukadar yazdığım şeyi bir maçlık performansa göre yorum olarsk değerlendirip yazmışsın. Belli okumamışsın. Madem okumadın neden bukadar uzun cevap yazdın. Boşuna kendini yormuşsun sadece.. Savunmak için göbeğiniz çatladı. Yazmışsın bukadar ama yazdığının hiçbir yerinde 4 yıldır verilen paraya kadroya karşılık oynanan güçlü bir oyunun neden olmadığı cevabı yok maalesef. Her sene toplamda 5 6 maç iyi top rakibe göre oda gerisi dualarla biten maçlar. Ha yanlış anlaşılmasın liverpool a filan değil. Lig sonuncularına falan bile zar zor 1 farkla son yarım saati bizim ceza sahamızda geçen maçlar..Aklıselimden uzak yorumlar.Ben bu diğer rakipleri figüran gibi gören anlayışı anlamıyorum
Ya bir takım her kaybettiği maçta iyi oynayıp da kaybedebilir mi Allah aşkına bir kere böyle bir şey eşyanın tabiatında yok
Galatasaray gibi bir takım,maç kaybetmişse çok yüksek olasılıkla kötü oynadığı için kaybetmiştir zaten.Şu klişe retorikleri bir geçelim artık istirham ediyorum o yüzden,yok mücadele olsun da yenilirse yenilsin falan öyle bir şey yok,olsa bile çok nadir
Okan Buruk'un da teknik direktörlük stili bu.Adamı seversin sevmezsin,neredeyse her oyuncuyla güçlü bir bağ kuruyor,otoriter bir tarzı yok.Oyunculara çok fazla alan açarak,inisiyatif tanıyarak başarının geleceğine inanan birisi
Bu açıdan baktığında ya bu adamı kovarsın ya da buna göz yumup yola devam edersin yani ortası yok bu konunun
Son olarak şunu da belirtmek isterim,demişsin ya sizin gibiler çoğunlukta olsa Uefa Kupası olmazdı falan diye.Tam tersi,şu yazdıkların eğer genel atmosfere hakim olsaydı o dönemde Uefa Kupası olmazdı,çünkü Terim de futbolcuların önemli bir kısmı da gönderilirdi.Çok fazla kırılma noktası var o dönemde,yaşayan biliyor güllük gülistanlık içinde yaşanmadı o 4 yıllık dönem.İkinci şampiyonlukta bile facia bir Avrupa performansı ve ilk yarı sonunda 9 puanlık bir farktan dönerek geldin şampiyon oldun,3. sezon başlangıcı da keza çok farklı değil namağlup giden bir Bjk vardı ilk yarıda falan.
Boş yapmış. En kısa cevapRoman yazmis, kisa cevap:
300m vs 1,2milyar
Johan Cruyff demiş usta. Tabii para dolu olmayan torbanın kupa aldığını da hiç göremedi o gerçi.Boş yapmış. En kısa cevap
Para dolu bir torbanın kupa aldığını hiç görmedim.
Git araştır kim demiş
Johan Cruyff demiş usta. Tabii para dolu olmayan torbanın kupa aldığını da hiç göremedi o gerçi.
Muğdat Çelik ve İsmail Çipe ile o kupaları almıştık usta, doğru. Jardel?2000uefa
2000s.cup
Muğdat Çelik ve İsmail Çipe ile o kupaları almıştık usta, doğru. Jardel?
O zamanki kadro ile bu kadro aynı mı?Anlattığının tam tersi senin gibi zihniyetler olsaydı ne Fatih Terim ne Uefa Kupası vardı. O takım Avrupa'da bir çok dayak yedi.
Hagi'n de var mı?Arsenal ve r.madridi bizim kadro maliyet ile karşılaştır bakalım.
Jardel mi? Okey sende de osi var hadi yap işlet hadi.
Hagi'n de var mı?
Girerdik usta, aklın yolu birmiş.AYnen deplasmanlar da hüsran olmamızın tek sebebi hagimizin olmayışı haklısın.
Hagi olsa boydan girerdik liverpolla
Valla Arsenalden real den kupayı çatır çatır aldık. Manu çatır çatır eledik... Hepsinin kadro değeri bizim 5 10 katımızdı.Johan Cruyff demiş usta. Tabii para dolu olmayan torbanın kupa aldığını da hiç göremedi o gerçi.
Usta 50-60 maçın 10 tanesi iyiyse ve gerisi zar zor kazanılıyorsa nasıl bu 50-60 maçın 40-50 tanesini kazanıyoruz? Hakemler kolluyor mu bizi?O zamanki kadro ile bu kadro aynı mı?
İyi oyuncular vardı. Hagi gerçeği vardı ama kadronun yarısı über yetenekli. Dünyanın en iyisi filan değildi. O kadro ile kupa aldı Terim. Avrupada büyük takımlarda oynayabilecek Hagi Popescu ve Hasan Şaş vardı. Ne hakan ne Emre ne Okan yapamadı gittiği takımlarda. O başarı kabul et etme Terimin emeği cookk fazladır. Sende şuan Türkiye tarihinin en pahalı kadrosu var. Fatih Terime asla bukadar pahalı bir kadro verilmedi. Verilmeye uğraşılsa bile yabancı sınırı vs. durdurdular. Ama oynayan bir takım vardı. Dayak yemiştir eyvallah. Peki Okanla ne oluyo. Daha pahalı kadro daha kötü oyun. Terim uefs zamanı en az yüzde 70 maçta iyi futbol izlerdik. Şimdi senede 50 60 maç yapıyorsun max 10 tane iyi maç var gerisi zar zor kazanılan maçlar. Okanın kahraman olma isteği ile verdiği kaçıncı maç. Bunu övüyonuz yaw. Pes gerçekten pes. Bir tane set hücumu yok yaw 4 yıl oldu. Neyse ben neden anlatıyorum ki. 3 5 kişi burda okan biatçılığı yapıyonuz. Bizde coğu kişi gerçeği sahada görüyoruz ama size anlatmaya çalışmaktan bıktık
Skorlara bak anlarsın. Belli izlememişsin maçlarıUsta 50-60 maçın 10 tanesi iyiyse ve gerisi zar zor kazanılıyorsa nasıl bu 50-60 maçın 40-50 tanesini kazanıyoruz? Hakemler kolluyor mu bizi?
Porto Monaco maçını yağlı güreşler reytingde geçti usta. Kimsenin iplemediği bir hikayeydi. GS'nin kupa alışı daha büyük olay.Valla Arsenalden real den kupayı çatır çatır aldık. Manu çatır çatır eledik... Hepsinin kadro değeri bizim 5 10 katımızdı.
Porto Monaco ŞL finali var mesela. Realler filan hepsi elendi. Zamanında Deportivo - Valenciya cok daha az paralar harcayarak neler yaptı gördüm. Dortmund kloop ile finale giderken kadroyu kaç paraya kurdular oda yazar bir yerlerde.
Dahada örnek bulurum. Uğraşma kardeşim. Okanı övmeyin boşuna. Hepimiz görüyoruz neler saçmaladığını... Komik duruma düşüyonuz