Okan Buruk | Teknik Direktör

Okan Buruk: "Bugün Trabzon'da yaşananların bizi motive edeceğini düşünüyorum.

Maç sonu yaşananlar, soyunma odası koridorunda yaşananlar...Taraftarımız şampiyon olacağımızdan emin olsunlar. 26. şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız."

Hocam hep ders oldu diyorsun hep aynı yanlışları yapıp farklı sonuç bekliyoruz nasıl olacak.

hakemlerle ittirilen ismail kartal mı? ne çabuk unutuyorsunuz yahu heriflerin nasıl kayırıldığını
Vazgeç dostum. Bu isimlerin şahsi nefretleri oluşmuş neden bilmiyorum ama adam şampiyon yaptıkça bu sezon CL'de de son 16 yapınca sürekli büyümüş bu nefretleri. O dönemlerde yaşanan hakem rezaletlerini çoktan unutmuşlar. Futbolda iyi anlar, kötü anlar hatta iyi oynadığın gibi kötü oynadığın dönemler olur. Şu anı yada eksik gördüğün konularda hocayı "hocanın oynattığı oyun çok pahalı dersin, bu sene performansı çok dalgalı, oyunculara fazla müsamaha gösteriyor, kendini yeterince geliştiremedi vb." gibi eleştiri yapanlar var. Ne güzel kendine göre takımı daha iyi olsun diye hocayı eksik bulduğu konularda eleştiriyorlar. Lakin artık nefretinden gözü dönmüş başarılarına laf eden kişilerle boşa uğraşma. GS şu kadar para harcadı diyor sanki rakipler bizden fazla harcamamış gibi.

Yaw hoca 1 puan iyidir biri anlatsın şu herife. 1 puana yatabilirsin gerekirse kapanacaksin kontra ile zaten alabilirsin maçı. Hoca Allah aşkına senin hiç ortan yok mu kaçıncı verdiğin maç bu.

Bu sene Çevirdiği maç var mı? Cidden hatırlamadım. Varsa bilgilendirin
Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray

Kocaelispor 1-0 Galatasaray
AS Monaco 1-0 Galatasaray
Manchester City 2-0 Galatasaray
Konyaspor 2-0 Galatasaray
Juventus 3-2 Galatasaray
Liverpool 4-0 Galatasaray
Trabzonspor 2-1 Galatasaray

İcardi Liverpool macindan sonra gitti Sali gunu katilmis takima 13 gun izin yapmis. Baska futbolcular yaz tatilinde yapmiyo bu kadar izin milli takimdalar diye. Pasamin yurumeye dermani yok ,en cok idman yapmasi gereken adama 13 gun izin veriliyo. Bi adamin oynamamasi icin ne gerekiyorsa İcardi’de var ama adami ilk 11 cikariyo aklimi kaciracam.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Vazgeç dostum. Bu isimlerin şahsi nefretleri oluşmuş neden bilmiyorum ama adam şampiyon yaptıkça bu sezon CL'de de son 16 yapınca sürekli büyümüş bu nefretleri. O dönemlerde yaşanan hakem rezaletlerini çoktan unutmuşlar. Futbolda iyi anlar, kötü anlar hatta iyi oynadığın gibi kötü oynadığın dönemler olur. Şu anı yada eksik gördüğün konularda hocayı "hocanın oynattığı oyun çok pahalı dersin, bu sene performansı çok dalgalı, oyunculara fazla müsamaha gösteriyor, kendini yeterince geliştiremedi vb." gibi eleştiri yapanlar var. Ne güzel kendine göre takımı daha iyi olsun diye hocayı eksik bulduğu konularda eleştiriyorlar. Lakin artık nefretinden gözü dönmüş başarılarına laf eden kişilerle boşa uğraşma. GS şu kadar para harcadı diyor sanki rakipler bizden fazla harcamamış gibi.
ya yemişim hocayı da. Derdim onu korumak filan da değil. Önceden forumda benim tam zıttım insanlar ile tartışırken bile keyif alırdım ama bunun gibi tipler ve safi troller öyle bir hale getirdiler ki forumu.
Galip geliyorsun nefret kusuyorlar
gol yiyorsun nefret kusuyorlar
şampiyon oluyorsun nefret kusuyorlar.
Adamlar şampiyon olamayalım/yenilelim de OB gitsin derdinde olduklarını da yazdılar. Bu insanların derdinin Gs olduğuna kimse inandıramaz beni.
Buradaki sorun OB değil, bugün OB gitsin kamil gelsin ona da yapılacak aynısı. Osimhen gibi forvete bile Diagne denildi.
Misal bugün hücumdaki en büyük sıkıntı neydi? Atağa çıkıyorsun ilk ve ya ikinci pasta/ortada pozisyon şansı olabilir; cezasahası içinde sadece süs bebeği gibi Icardi var. 3-4 tane TS li bizim formsuz Icardi ye karşı.

başarısı olmayan güzel oyun nedir yav şampiyon olamayacaksan güzel oyunu ne yapayım. şu maçı kötü oynayasak 1-0 alsak çok memnun olurdum.
kim başarısız ama güzel oyun der ki, her 2si de olmalı hem de kadro ligin bu kadar üstündeyken, en azından anadolu takımlarına karşı her maç ezmeliyiz,şiir gibi oynamalıyız, güzel oyunla birlikte zaten başarılı gelir çok çok büyük ihtimalle

Abi 2 gün yalandan idman yapıldı o kdr. Mesela Torreira vardı o idmanlarda o da berbattı. İlkay da vardı fiziğinde bi ilerleme yoktu. Lemina icardiden bile sonra idmana çıktı. Sezonun bu noktasında 30unu geçmiş adamların fazla idman yapıp sahada uçması fln beklenmiyor heralde. Hele 2 gün salonda yapılan idmanla sahada olduğundan daha iyi olacağını düşünmek tuhaf. Kg fazlası var fln dersen anlarım. Jakobs en iyi adamdı kaç haftadır bi sahaya sıçmadığı kaldı. Onu hangi idmanla izah edecez. 1 ay önce iyiydi şimdi kötü mü antremanlar. Bizim kadar pahalı kanat ve bek kurup bu kdr kötü kenar hücumu yapan var mıdır merak ediom. 30 milyonluk lang 30 milyonluk singo karşısında oynayan 40 yaşındaki wakame kadar oynatamıyor. Ozan ayısı orta sahalrımızın hepsinden iyi oynuyor hani o da kilolu fln. Takımda genel bi bokluk var oyun olarak. Osimhen varsa tek başına bu bokun üstüne sifon mahiyetinde hamleler yapabiliyor. Olmayınca iyice bombok oluyoz zaten bu aylardır malum. Ya osimhen ya barış insan üstü fiziğiyle bişey yapacak da karambol olucak gol atıcaz. Olay icardi idman meselesi fln değil. Önceki yedek forvetlerimiz betis ve frankfurta gitti. Herifler oynadığı vakit yine önde eksik bişeyler oluyodu. Osimenin yedeği kimden ziyade niye osimene bu kadar muhtacız osuruktan ligde diye soralım. Ama bunun yerine hocanın yine konu değiştirmelerini fln okuyoruz. Ve de hocayı tenkit edenler yine olayı en kolay hedeften vurmayı seçio. Saçma bi loop mevcut.

Maci beraberlikle bitirmeyi bile bilmiyor herif. Takimin kotu oynadigi butun maclarda yenildik. Berabere kal arkadas berabere. Ayip degil berabere kalmak. Skoru da bulmussun cikar İcardi’yi al Baris’i ileri at kenara Sallai-Asprilla falan kossun adamlar. Sunu bile akil edemiyo adam hic biseyden ders almiyo.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri
Üst Alt