Okan Buruk | Teknik Direktör

Tamam osi yok icardi acaba önüne gelir gol atar mı diye düşünüyon da başka bir çözüm niye üretmiyosun adam kaç sefer koşmadı yunus en son isyan etti. İş artık ihanet boyutuna ulaştı.

Sallai kariyerinin başlarında forvetmiş onu bile atsan ileri belki savunmayı zorlardı.

o gün montella sırf orkun'u kadroya yedirmek için barış'ı kesti. orkun'u arda gibi 10 numara oynatacak zannedip sıçtık demiştim. herif orkun'u sol iç 8 oynatıp 10 numarasız kısır ama en azından sağlam bir 11 çıkartmış. net pozisyon vermeden dünya kupasına gittik. hani bayern olmak istiyorsan bayern hocası getireceksin demek istemiyorum da montella kadar da mı farklı taktiklerin, maç içi planların yok be adam. sara olsa gene 10 numarada boğuşacaktı, sane olsa 2'li 3'lü markajda kaybolacaktı. tedesco kadar kurcala da demiyoruz da insan da arada farklı bi hamle görmek istiyor.

Uc bucuk senedir adama ben dahil demedigimiz kalmadi. Hala orada ise sezon sonuna kadar sabir. 8 mac kalmis hoca mi degistirecez?

uzman hoca
4 yıldır elindeki oyunculara ezberlettiği oyun ortada

Yav arkadaş maçın daha 2. Dakikası toreira lemina ile defans hattının bağlantısı olmadığını gördüm. Bütün oyun öyle devam etti blok arası yerleşme sıfır set oyunu sıfır. Dikine top oynama sıfır. Tamam seni savunduğumuz zamanlar da oldu ama bu nedir arkadaş bu nedir vallahi bütün haftamın içine ettin. Her şeyi geçtim hiç mi anlatmadın şu maçın önemini? icardi sevdan zaten bitmesi için daha kaç defa puan vereceğiz.
Maç bitiminde hamaset kas ohh ne güzel
Kaç gündür bu hamsi kafalılar böyle olacağı belliydi.
Yazık çok yazık

Geri
Üst Alt