Okan Buruk | Teknik Direktör

Ön alan baskısı
Yunus baloncuk attı sonra da düzen tutmadı. Böyle maç kazanırsak her maç birini şehit ya da gazi etmek gibi bir şey. Sürdürülebilir değil. Takım çabuk düşer sezonu da çıkaramaz. O yüzden Okan buruk Avrupa'da top oynatamaz.
Hayır lucescu ile de çalıştı. Oyun nasıl tutulur set nasıl çekilir. Topu zaafı olan oyuncuya nasıl yönlendirilir. Ders alır inşallah

Yunus baloncuk attı sonra da düzen tutmadı. Böyle maç kazanırsak her maç birini şehit ya da gazi etmek gibi bir şey. Sürdürülebilir değil. Takım çabuk düşer sezonu da çıkaramaz. O yüzden Okan buruk Avrupa'da top oynatamaz.
Hayır lucescu ile de çalıştı. Oyun nasıl tutulur set nasıl çekilir. Topu zaafı olan oyuncuya nasıl yönlendirilir. Ders alır inşallah

Almaz hocam almaz.. 4 senedir aynı hayali kuruyoruz ama günün sonunda aynı konuları konuşuyoruz. Bugün sadece hocaları değiştirseydin birbiriyle galibiyet bizim olurdu.

Geçen sene kasımpaşa maçına gitmiştim. Kim vardı hatırlamıyorum kasımpaşanjn başında. Bizde sançez yedek Nelson sahadaydı. Osimhenin iki gol attığı maç. 3 0 dan 3 3 olan maç. Bakın kasımpaşa tdsi kimdi hatırlamıyorum ama top bizdeyken topu hep nelsona atmak için baskı yaptılar. Nelsona baskı yapmadılar. Nelson da dan dun hep gelişi güzel kullandı ve devamında 3 gol yedik. O zaman çok üzülmüştüm. Benim gördüğümü hocanın görmemesi adına. Ben taraftar olarak bunu gördüm maalesef hoca göremedi. Şu olay bile çok şey anlatıyor

Şampiyon olsak dahi konuşulması gereken çok şey var. Yenilebilirsin farkta yiyebilirsin ama Konya Liverpool farketmeksizin gol yiyince dağılamazsın. Bu sezon bunun çok örneğini gördük seneye daha beteri olur.

Bu mac bize ders olacak diyip acaba kimi kandirmaya calisiyor? Göztepeye karsi ayni futbolu oyniyacagiz. Bir iki oyuncun sakat veya cezali olunca bütün takim aciz kaliyorsa senin ne kadar yetersiz oldugunu gösterir. Cünkü sirf kadro gücüne dayali futbol oynatabilisorsun, o futbolcularda oynamalari cani istermezse hic birsey yapamiyorsun. Icardi bile sirf korkundan mac boyu oynatiyorsun. Sonra da biz bu mactan ders ciksrdik hikayesi anlatiyorsun.

Şu maça İcardi ile çıkılmasına bile kafamda bir noktada ok verebiliyorum ama Sara'nın olmadığı bir maçta İlkay'sız şekilde Lemina-Torreira ve Yunus gibi bana göre asla oyun profili olarak birbirini tamamlayamayan 3'lü ile çıkmak çok büyük bir hataydı hodjam.

Bazı maçlara kafa olarak asla giremiyor

Kendi giremediği gibi sahada bu durumu değiştirebilecek bir oyuncu bile kalmıyor garip şekilde,mental olarak herkes kendisiyle beraber göçüyor

Bazı maçlara kafa olarak asla giremiyor

Kendi giremediği gibi sahada bu durumu değiştirebilecek bir oyuncu bile kalmıyor garip şekilde,mental olarak herkes kendisiyle beraber göçüyor

4 senedir bu takımla beraber. Etle kemik veya donla gt gibiler artık hshshshs

Hocanın her şeyi takıma sirayet ediyor. Başka hoca olsa böyle olmaz.

Eintracht Frankfurt 5-1 Galatasaray

Kocaelispor 1-0 Galatasaray
AS Monaco 1-0 Galatasaray
Manchester City 2-0 Galatasaray
Konyaspor 2-0 Galatasaray
Juventus 3-2 Galatasaray
Liverpool 4-0 Galatasaray
Trabzonspor 2-1 Galatasaray
Hepsinde tutuk, pas yapilamayan oyun ve mac icinde bir seyleri degistiremeyen hoca yonetimiyle sahada ne yapmaya calistiklarini tam bilmeyen takim vardi.

Maclar ozelinde degil, bu listeye bakinca bir cok cesit takima karsi farkli kulvarda ayni problemi yasadik. Hocanin bir seyleri degistirmesi ve gelistirmesi lazim.

Gecmis sezonlarda arada oluyordu, avrupada zaten kadro derinliginden havlu atiyorduk, ligi daha cok onemseyerek. Fakat bu sezon takviye de yapilmadi denemez. Demek oyun gelsitirmek, farkli senaryoda eldeki malzemeyi daha farkli kullanmak lazim. 1 tane iyi oynadigimiz mac yok su listede.

Böyle maçları kaybetmeyeceksin, rakip sana bileniyorsa sen de onlara bileneceksin.

Rahat çıkarmayacaksın kimseyi o maça

Göz göre göre mağlup olduk yine

Hazırlayamıyor takımı 2. Dk dan mağlup olacagımız belliydi, torreira 10 gün dinlendi berbattı , antrenman da kötüydü muhtemelen orda hırslı olup maçta bu kadar kötü olacagını sanmıyorum görmüyor demek ki bunları yada göremiyor ezbere kadro çıkarıyor. İcardi olayı ayrı rezalet

Hayvan gibi bütçe verdik eline, hala daha ne oynuyoz belli değil deplasmanlar rezalet bu sene

Böyle maçları kaybetmeyeceksin, rakip sana bileniyorsa sen de onlara bileneceksin.

Rahat çıkarmayacaksın kimseyi o maça

Göz göre göre mağlup olduk yine

Futbolcuyken böyle değildi ya da ben yanlış hatırlıyorum. Aşırı agresifti saha içinde daha kavgacıydı. TD olarak pek böyle değil sanki, yapılanları söylenenleri takım içerisinde de kişiselleştirmiyor yeterince oyuncular bazen

Ders alacaksan uğurcanın 3 puanı söküp aldığı alanya maçından alacaksın yenilgiden ders çıkarma işi falan bunları geçelim zaten öyle bir şey olsa hala 5 0 yenildiğin bjk maçıyla aynı hamleleri yapıp durmazdın, motive işi için de uğurcanın tüm sülalesine sövdüler şimdi yenilince motive olacakmışsınız ya maçtan önce olsaydınız keşke

Biri hocaya bu takımın en büyük sıkıntının baskı altında top çıkaramama olduğunu anlatabilir mi elinde eren ve Boey var sen singo ve jakops ile çıkıyorsun
Oda yetmıyor ıcardı durumu belli iken Blrde yunusu 90 dakika oynayıp takımı 9 kişi oynatıyorsun
Torrera ve leminayı kullanamadın oyunu kuramadığın ıcın onlar bile kötü gözüküyor
Elınde Sallai var asprilla var uğrunda kavga ettıgın nhaga var oyun 1-1 olmuş neden savunmuyorsun skoru
Yada ilk golü yedin neden ilk yarıda değişiklik yapmadın ikinci golü de yiyecektik

Yine kadroyu rotasyonlu kullanamama beceriksizliğini yaşıyoruz.

Millet Icardi’ye bok atsın. Icardi, Sane, İlkay, Yunus yedek olan yine yerlerde. Oysa sezon başı Sane kaç maç kazandırdı, Icardi yedek olmasına rağmen ligde en çok gol atan oyuncumuz, Yunus sezon başı Bodo maçlarında çılgın attı. ilkay Liverpool maçlarında falan iyi ki almışız dedik.

Hepsinin kötü halde olmasının suçlusu oyuncular aynen, yoksa yine Okan Buruk’un yedeklere sırt çevirmesi, oyuna almaması, motive tutmamasıyla alakası yok. Biz bu kafayla daha çok adam harcarız. Sen Alman milli takım oyuncusunu CL maçlarında 1 dk bile alma, sonra ihtiyaç olunca o oyuncunun motivasyonunu yüksek tutup maçlara asılmasını, seni benimsemesini bekle..

Hazırlayamıyor takımı 2. Dk dan mağlup olacagımız belliydi, torreira 10 gün dinlendi berbattı , antrenman da kötüydü muhtemelen orda hırslı olup maçta bu kadar kötü olacagını sanmıyorum görmüyor demek ki bunları yada göremiyor ezbere kadro çıkarıyor. İcardi olayı ayrı rezalet

Hayvan gibi bütçe verdik eline, hala daha ne oynuyoz belli değil deplasmanlar rezalet bu sene
Kulüp kulüp değilki sirk

Kafasına esen izin yapıyor, Sane de yeni dönmüş mesela.

Rakipler neler söylüyor kimsenin umrunda değil.

Avrupa’dan da elenmişsin hiç idman yapmadan maça çıkmak istiyorlar herhalde sürekli.

İşin takımı motive etmek şmpluyonlugu tabiki istiyor ama değişiklikleri çözümleri tuhaf .

İcardi olmuyor işte son bir sanstı bundan sonra bakalım göreceğiz napacak

Geri
Üst Alt