Okan Buruk | Teknik Direktör

İlerlemek istiyorsak ya ekibinin geliştirilmesine onay verecek yada ekibiyle gidecek. Çünlü Bu oyunu GALATASARAYLILAR haketmiyor

Bu takımın en büyük sorunu At Osimhen'e'den başka bir halt bilmeyen, takıma sadece izin vererek işi götürmeye çalışan OB'dir.

Sene sonu defolup gidecektir. Sürekli ezilmeyi kabul eden vasat sözde Galatasaraylılar şakşaka devam edebilir.

ligde rakibi olabilecek tek camianın sürekli boktan hoca tercihi ve ali koç kasırgası en büyük şansı. onu takımda tutan yönetim rakipte olsaydı o da en çok sarı kart gören müslüman hoca filan diye pazarlardı herkesi. gönülden geçen şu ligi kazansa bile gönderilmesi ama olası 1 kayıpta saat dolmadan kendisiyle yollar ayrılmalı. cevat güler'in daha zor şartlarda kazandığı şampiyonluk için bu vasatlığa tahammül etmeye lüzum yok

Fanboylar geldiğine göre 2 kelam edelim. İleride at topu finke hesabı bir forvet yada ona benzer oyuncu yoksa koca bir hiç. Osimhen gibi adamı öldürüyor. Gördük Ts maçında ne kadar büyük hoca olduğunu. Oyuncularıda kendi gibi istediğinde oynuyor. Ağırlık yok. Korkuluk gibi kenarda bekliyor. Bazı tiplerde kabul edemedi şampiyon olsada gitmesi gerektiğini.

Bu takım gol yiyince niye anında mala bağlıyor hocam?

Gol yedikten sonra ezile ezile öldük inanılır gibi değil.

Başka maç izlemişiz eğer bu yorumun tüm maç içinse. Zira ilk yarı tamamen biz oynadık. 2. yarı ise Göztepe oynadı.
Biz oynadık dediğin yerde rakibin arkada çılgın boşluklarıyla girdiğin organize olmayan pozisyonlar var.

Aynısına onlar da girdi atsalar 1-1 olacaktı.

Senin ikinci yarı ezildiğin kadar onları ilk yarı ezemedin, fazlasıyla izledim merak etme, mangal yapıyorlardı bir ara ceza sahamızda

Biz oynadık dediğin yerde rakibin arkada çılgın boşluklarıyla girdiğin organize olmayan pozisyonlar var.

Aynısına onlar da girdi atsalar 1-1 olacaktı.

Senin ikinci yarı ezildiğin kadar onları ilk yarı ezemedin, fazlasıyla izledim merak etme, mangal yapıyorlardı bir ara ceza sahamızda
İlk yarı bitiricilik olsaydı fark 4 olacaktı belki. Rakibin bıraktığı o boşlukları ilk yarıda takım gayet iyi kullandı. İkinci yarı zaten rakip oynadı o konuda aynı noktadayız.

İki gol duran top biri alakasız rakipe çarpan topta giren gol

Sallai’nin kaçırdığı 2 pozisyon var bırakılan boşluklarda, başka da pozisyonun yok maçta, organize 1 tane bile hücum yok neredeyse.

Tüm verilerde Göztepe iki katını üretmiş, iki katın şut çekmiş iki katın ceza sahasına girmiş.

Neymiş biz oynamışız he yav, Icardi’ye top gelmiyor diye kötü demek kadar irrasyonel bir saçmalık.

İlk yarı bitiricilik olsaydı fark 4 olacaktı belki. Rakibin bıraktığı o boşlukları ilk yarıda takım gayet iyi kullandı. İkinci yarı zaten rakip oynadı o konuda aynı noktadayız.
ikinci yarı onlarda olsa 8 yiyecektin mi diyeyim ben de şimdi? neyse ya

Bu oyunla sampiyonluk zor

1 kere takildikmi gidiyor gibi

Öyle bir takım kurmuş ki presi bıraktığı an u15 takımına dönüyoruz.
Takımda 6 - 7 oyuncu bildiğin antreman maçında gibi oynuyorlar.
Tek ayak üstünde paslar, kız gibi ikili mücadele, top 1 metre önlerine düştüğü anda pes etmeleri.
Olmayacak ama kesin ayırmalıyız.
Millet Sallai'ye boşuna sövmedi çünkü herkes %100 emindi ki 0 - 2 yetmeyecek ki o adam golü nasıl kaçırdı hâlâ anlamadım.
Icardi kenara geldiğinde hâlâ top kaybı yapıp pozisyon veriyorduk ve buna rağmen adamı oyuna sokuyor. Allahtan adamlar yoruldu.
Buna para filan emanet edilip oyuncu alınmaz.
Öndeki 4 - 5 kişi arkadaki 4 kişi topu kazansın da atağa çıkalım derdinde. Yardımlaşma derdi yok.

Bugünkü maçdan sonra kesınlıkle yollanmalı takımı 10 kişi oynattı bugün saneyi kadro dışı bırakırım adam 80 dakika oyunda tuttu

Geri
Üst Alt