Okan Buruk | Teknik Direktör

avrupadaki depslaman maçlarında sıçıyor ama derbi karnesi maşallahhhh

Ligin en kötüsü falan ne alaka ya neymiş bu lig de en kötüsü oluyor herhangi bir konuda.

Eleştirilecek bir ton yanı var da mantıksız argümanlarla da gelmeyelim.

Okandan iyi hoca yok ligde
Yok tabiki olmadığı icin çuvalla hoca değiştirdi rakipler
Cok teknik taktik detaylara girmedim ama genel olarak bunlar
Hoca değişiklik ve oyun okuma konusunda kotu 4 sene oncede aynıydi bugünde ayni ama bu sadece onun görevi degil diyorum yaninda kaliteli yardımcı ekibi olsa pek cok şey otomatik çözülecek
Ben hocaya 4 senedir hep ayni yaklaştım hep destekledim ama eksik yanlarını da hep söyledim
Hatta hep dediğim gibi guclu bir başkan ve yönetimle çalışsa daha farklı şeylerde konuşuyor olabilirdik

Saneyi göz göre göre ikinci yarıya çıkarması başlı başına bi rezaletti.. sanenin farklı alemlerde gezdiğini ilk yarıda adamı 20-25 dk izleyen herkes anladı bizim okan anlayamadı. Herif ben atılacam diye bağırdı resmen bu maç. İkinci yarıya sane out lang in ya da yunus in yapsa bu maç buralara gelmezdi.

Valla okan buruk un bu akşamki tek yanlışı sane ye tahammül etmesiydi ki 11 konusuna yazmadım ama bu akşam sane yi 11 e koyması da yanlıştı... oyunda başka hatası da yoktu bence... bu arada penaltı verilse şu konuşulanların hiçbirinin de konuşulmayacağını düşünüyorum.

Teknik direktörlüğün %50'si oyuncu iletişimi diyebilir miyiz, bence evet.

Kendisinin bu %50'lik kısımdaki başarısı, diğer taraflardaki eksiklerinden çoğunlukla kurtarıyor kendisini.

Diğer eksiklerini de bence yavaş yavaş kapatıyor, ama bi noktada bu konuda iyice geliştiğinde bence elit seviyeye çıkabilecek.

Görüyor musun Sergen’i nasıl sataşıyor hakemlerden şikayet etmesi gereken son klüp Galatasaray diyor.

Sende ılık ılık açıklamalar yap yok 2 takımda yönetimden mutsuzmuşta

yenilmemek başarı değil ligde bu sene ilk derbi galibiyeti anca bugün geldi , geçen 2 senesine kıyasla en kötü derbi performansını bu sene gösterdi şu ana kadar. fb yi yenerse iş değişir.
Rakipler figüran değil

Kimse her maçını kazanamıyor maalesef

BJK deplasmanı gayet zor kazandığımız bir deplasman,burada 4 maçta 2 galibiyet aldı bence gayet iyi sonuç olarak

Sane nasıl kırmızı görür ya şu maçta. Hoca ne yapsın yani. Nerden bilsin kırmızı görecek. Müthiş oynarken Sane çıkartmak kolay iş mi. Taraftar bile bunun olacağını tahmin edebildi diye hocaya laf mı atacağız yani. Biraz insaf. Hocam yine şovunu yaptı.

Lan adamlar bala şansa bir gol atsa burada neler konuşuluyordu şimdi

Adam çok rahat kazanacağımız maçı zora sokuyor

Halen buradakiler bla bla yok şöyle yok böyle

Osimhen ne dediyse az demiş buna

4 yıl oldu halen oyun okuması yok

Oyuncu değişiklikleri fecaat

Ama burada yok hocam şöyle koydu böyle koydu

Siz uzak ara rahat rahat kazanacağımız maçı ıkına ıkına kazanmayı kendinize yakıştırıyor olabilirsiniz ama ben kabul etmiyorum

Hocalık olarak yine sınıfta kalmıştır

Ne diyeyim ki şimdi ben buna

Ne zaman kendini geliştirir o zaman hoca olarak görürüm kendisini

Ama o zamana kadar

Sözüm ona hoca...

Cok buyuk seyler basariyorsun ama mac ici berbat bi hocasin. Ne zaman olgunlasacaksin acaba?

Rakipler figüran değil

Kimse her maçını kazanamıyor maalesef

BJK deplasmanı gayet zor kazandığımız bir deplasman,burada 4 maçta 2 galibiyet aldı bence gayet iyi sonuç olarak
benim eleştirim içerde hem bjk hem ts ye yapılan puan kaybına daha çok , yoksa depte fb& jk yi 4 puanla geçmek baya iyi

Geri
Üst Alt