Okan Buruk | Teknik Direktör

benim eleştirim içerde hem bjk hem ts ye yapılan puan kaybına daha çok , yoksa depte fb& jk yi 4 puanla geçmek baya iyi
Şampiyonlar liginin mental ağırlığı ve yıpratıcılığı göz önüne alındığında çok sorun etmiyorum bu konuyu. AL oynasaydık başkaydı tabii ama ŞL den bağımsız değerlendirmek hata olur.

Son düzenleme:
Düşmanlık yapanlardan,hain muamelesi çekenlerden,bjkli imasında bulunanlardan ne kadar nefret ediyorsam körü körüne savunanlardan da bi o kadar nefret ediyorum
Maç özelinde ikinci yarı çok kötü bir yönetim gösterdi bunu söylemek için ulema olmaya gerek yok

#yetmezbizebukupahedefartıkavrupa

Hocaya düşmanlık falan eden yok sapla samanı karıştırmayın. Biz hocadan özgüven bekliyoruz, otorite bekliyoruz. Sane falan saygı duyacak hocaya, çıkartmaya çekinmeyecek bu adamları kimden korkuyor bu saatten sonra. Sayısız kupa aldı artık şu otoritesini oturtmalı. O küsecek, bu kızacak, aman onu kırmayım, aman onu üzmeyim diye diye her maç 70' leri 80' leri bekliyor mudahale etmek için.

sonuç olarak da maç gitmedi bu arada.Yenen her zaman haklıdır.Futbol bence siyah beyazdır direkt , misal bayern maçları iyi oynadık umurumda falan değil benim ben sonuca bakarım istersen 9999 tane karşı karşıya kaçırıp %90 topla oyna umurumda değildir ben şerefli mağlubiyet falan da bilmem.Yenen yener kaybeden kaybeder.Yarın Liverpool maçında tek kornerle gol atıp yensek de aynısını söylerim yenen haklıdır.O yüzden hoca da bugün yendi bitti benim için.İsterse yani 85te Günay'ı soksaydı Uğurcan yerine ben bilmem orasını.Sonuca bakarım yenen takım başarılı olmuştur , hoca başarılı olmuştur.Yarın yine eleştiririm ama futbol benim için günlük bir olay direkt o yüzden o güne bakarım ilk önce.

Biraz tebrikleri okuyayım dedim ama pek bir şey yazılmamış.

Korkmayın olum uzun dönemde negatif basanlarınız haklı çıkacak zaten hepimiz ölümlüyüz. Yiğidin hakkını verelim madem hocam dümdüz etti işte kimin aklında ne varsa.

Canım hocam aslan hocam.

1772917342564.webp

Hocaya düşmanlık falan eden yok sapla samanı karıştırmayın. Biz hocadan özgüven bekliyoruz, otorite bekliyoruz. Sane falan saygı duyacak hocaya, çıkartmaya çekinmeyecek bu adamları kimden korkuyor bu saatten sonra. Sayısız kupa aldı artık şu otoritesini oturtmalı. O küsecek, bu kızacak, aman onu kırmayım, aman onu üzmeyim diye diye her maç 70' leri 80' leri bekliyor mudahale etmek için.
Hoca ilk senesinde çok daha cesaretliydi. FB derbisi fiziki olarak yetersiz Gomis, yine sakatlıktan yeni çıkan Icardi (sonradan girip atmıştı golünü) ileride Barış, yine sakatlık riski olan Torreira yerine Berkan ve bu cesaret ile başarılı da oluyordu.

Sonradan bir acayip oldu böyle, bugün mesela 10 kişi kalma ve skorun 0-1 risk durumu bu kadar yüksek olmasa yine küsmesin diye %99 Icardi'yi de atardı oyuna.

İşte skor taraftarı olan çok. Önemli olan skor dışında yapıp ve yapamadıkları.

sonuç olarak da maç gitmedi bu arada.Yenen her zaman haklıdır.Futbol bence siyah beyazdır direkt , misal bayern maçları iyi oynadık umurumda falan değil benim ben sonuca bakarım istersen 9999 tane karşı karşıya kaçırıp %90 topla oyna umurumda değildir ben şerefli mağlubiyet falan da bilmem.Yenen yener kaybeden kaybeder.Yarın Liverpool maçında tek kornerle gol atıp yensek de aynısını söylerim yenen haklıdır.O yüzden hoca da bugün yendi bitti benim için.İsterse yani 85te Günay'ı soksaydı Uğurcan yerine ben bilmem orasını.Sonuca bakarım yenen takım başarılı olmuştur , hoca başarılı olmuştur.Yarın yine eleştiririm ama futbol benim için günlük bir olay direkt o yüzden o güne bakarım ilk önce.
Angus abi bu da skor taraftarlığı olmuyor mu ama

Futbolun teknik yönünden de anlamak gerekmiyor mu

Futbol skor Odaklı oyun zaten Sarper abi.Her maçı 1-0 alalım ama her kupayı alalım.Teknik zevki de açar Avrupa'daki takımları izler alırız

Sarper reis, isteyen skora göre başarılı veya başarısız bulur. İsteyen skor harici de eleştirebilir, başarıyı göreceli değerlendirebilir. Bu kadar alıngan olmaya gerek yok.

Geri
Üst Alt