- 23 Temmuz 2011
- 75.734
- 51.217
- 4.843
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yenilgisi var mihocam şimdiden uyarıyom bak içerde fb maçına beraberlik kafasıyla çıkma sakın, bu yıl derbileri iyi idare edemiyon
Bende senin gibi taraftar takımımda istemiyorum. Başarıyı takdir eden, biraz kadir kıymet bilen, az da olsa ortaya konan başarının verilen emeğin farkında olan bilinçli taraftar istiyorum. Varsa eleştirisini yapan ama takım şu an tüm kulvarda yarışa devam ederken ezber eleştiriler üzerinden hocasının gitmesini isteyen, ne istediğini bilmeyen şuursuz taraftar istemiyorum. İnsanları dibe çekiyorsunuz bu memnuniyetsiz samimiyetsiz tavrınızla. Sizin için önemli olan başarı değil hoca değiştirmekse gidin feneri bjk'yi tutun. Yılda iki hoca değiştiriyorlar tam size göre işte. Okan hoca düşmanlığı yapan bakın eleştirisi demiyorum kovulsun defolsun tarzı beyinsizce yorum yapanlara benim söylemim düşün abi şu takımın başından. Asıl sizsiniz bu takımın belası, sizin zihniyetiniz. Orta sahadan şut çekse kaleye topu yetiştiremeyecek adamlar gelmiş burada ahkam kesiyorlar.Oyuncu değiştirme özürlü okan buruğu takımımda istemiyoooooooooorum
Yeter
TamamBir kaleci, bir santraforla aldık maçı. Eğrisi doğrusuna geldi, atanın ve tutanın iyiydi. Ama berbat bir hoca performansı gördük yine. Oyunu okumayı bilmeyen bir adamın eksiklerini kapatmak için her sene 100 milyonluk transfer yapamayız. Bu adamın hatalarından ders alacağı falan yok zira. O yaşı geçti zaten.