Okan Buruk | Teknik Direktör

Devre arası maç başlığındaydı... hatta cevap olarak o baskıyı yapmasa ellerini kollarını sallaya sallaya golleri atarlardı yazmıştım... oradan hatırlıyorum...
Hay yaşa..

Bazen düşünüyorum da bizim bazı taraftarlarımızın seviyesi ile Fenerbahçe taraftarı arasında ki tek fark bizim başarılı olmamız..

Tottenham, Inter, Juventus, Lazio'nun sıradaki hocası için listelerinde ilk sıralara çıktı bugün.

HDFFEJ6WIAADQqV.webp

2022 yazında Gallardo'dan red yiyip hoca adaylarında son sıralarda olmasına rağmen kendisini takımın başına getirmemiz Galatasaray tarihinin son yıllardaki en büyük kırılma noktasıdır. Hataları yok mu, tabii ki de var ama rakiplerin hoca tercihlerine bakınca ve sarmala girdiklerini görünce şükür dedirtiyor.

Bu maçtaki bence tek hatası yaptığı değişiklikleri doğru bulsam da geç yaptığını düşünüyorum. Bence oyuna giren oyuncuların hepsi girdikleri dakikadan 6-7 dakika erken girseydi maç çok daha rahat geçerdi.

Onun dışında Küçüktaş maçındaki gibi çok doğru bir oyun planı ve ilk 11 ile başlamışız yine.

Bu maçtaki bence tek hatası yaptığı değişiklikleri doğru bulsam da geç yaptığını düşünüyorum. Bence oyuna giren oyuncuların hepsi girdikleri dakikadan 6-7 dakika erken girseydi maç çok daha rahat geçerdi.

Onun dışında Küçüktaş maçındaki gibi çok doğru bir oyun planı ve ilk 11 ile başlamışız yine.
O gol VAR'da iptal edilmeseydi maçı kendi eliyle vermiş olacaktı. Çünkü yaklaşık 10 dk önce oyun zaten değişiklik diye bağırıyordu. En çok eleştirilen noktada yine sınıfta kaldı. Ama şans yanımızdaydı. Takımı jk maçının aksine (eksik kaldıktan sonra mücadeleye lafım yok ama 11-11 oynanan bölümü zerre beğenmemiştim) beğendim, max bu kadar oynarsın zaten Liverpool'a karşı ama değişiklik yapma mevzusundan asla ve kata ders almıyor/kendini geliştirmiyor. Doğru oyuncuları alsa bile geç kalıyor, üstüne bir de çoğu zaman 2 kişiyi oyuna sokmak için 50 tane adamın yeriyle oynuyor. Bu kadar çorba yapmanın manası yok. FT bile değişiklik konusunda bu kadar kötü değildi.

O gol VAR'da iptal edilmeseydi maçı kendi eliyle vermiş olacaktı. Çünkü yaklaşık 10 dk önce oyun zaten değişiklik diye bağırıyordu. En çok eleştirilen noktada yine sınıfta kaldı. Ama şans yanımızdaydı. Takımı jk maçının aksine (eksik kaldıktan sonra mücadeleye lafım yok ama 11-11 oynanan bölümü zerre beğenmemiştim) beğendim, max bu kadar oynarsın zaten Liverpool'a karşı ama değişiklik yapma mevzusundan asla ve kata ders almıyor/kendini geliştirmiyor. Doğru oyuncuları alsa bile geç kalıyor, üstüne bir de çoğu zaman 2 kişiyi oyuna sokmak için 50 tane adamın yeriyle oynuyor. Bu kadar çorba yapmanın manası yok. FT bile değişiklik konusunda bu kadar kötü değildi.
Barış 90+2'de en son beni çıkar artık diye yalvardı resmen o pas veremediği topta

prag kopenhag yang boys flan derken

avrupa da napmasi gerektigini yasayarak ögrendi ve uyguluyor

her sene 10 topcu alip göndermek yerine bu sene old. gibi 3-4 üst seviye topcuynan kadro kalitesi yükselerek devam etmeli

Geri
Üst Alt