Okan Buruk | Teknik Direktör

prag kopenhag yang boys flan derken

avrupa da napmasi gerektigini yasayarak ögrendi ve uyguluyor

her sene 10 topcu alip göndermek yerine bu sene old. gibi 3-4 üst seviye topcuynan kadro kalitesi yükselerek devam etmeli
Melih abi bir şeyi öğrendiğini sanmıyorum

Orta sıra-vasat Avrupa takımlarına karşı Okan Buruk'un Galatasaray'ını izlemek ne kadar büyük bir eziyetse
Büyük Avrupa takımlarına karşı izlemek de bir o kadar büyük bir keyif

Liverpool senle korakor mücadele ederken,öbür takım topu verip yerleşik savunmayla geride bekliyor,gol atabiliyorsan buyur at diyor.Sete oturamadığımız için de (Gerçi Konya ve Alanya maçında çok güzel goller attık bu şekilde) iş tamamen bireysel yeteneklere kalıyor

İlk sezonda da Manchester United ve Bayern Münih'e karşı performansları ne kadar iyiydi hatırla,ama Kopenhag'a karşı Sparta Prag'a karşı nasıl zorlandık hepimiz hatırlıyoruz

Mesela Kadıköy'de FB'ye karşı bu kadar rahat maçlar çıkartırken,iç sahada 1 tane pozisyon bulamadan maçları tamamlamamızın da sebebi burada yatıyor bence

bu sezon itibariyle tam anlamıyla içe sinen hatta ötesinde bir performans gösterdi. takım l.pool'la fizik olarak başa baş değil yer yer üstün oynadı. tr liginde bir takımın avrupa takımlarına fizik olarak üstün olabilmesi başlı başına övgü sebebidir. bu vesileyle biz taraftarda gereken oyuncu profilinin ne olması gerektiğini öğreniyoruz. eski, bitik yıldızların işi bitti. barış alper, sallai, boey, a.kerim gibi oyuncular sane'den de icardi'den de daha gerekli olduğunu gösterdi. yıldız oyuncu da çalışkan, istikrarlı olacak osimhen gibi.

Çok ama çok iyiydi takım. Tebrikler Okan hoca çok iyi hazırlamışsın takımı.

Ikinci maçı da alnımızın akıyla tamamlayalım tek beklentim bu. Liverpool'u devirip turu geçmeyi başarırsak efsane olur.

bu maç içinde hakkını teknik olarak da ekstra söyleyerek vereyim hakkını en iyi yaptığımız iş uzun oynamaktı her düşeni toplayıp pozisyona girdik bu şekilde cidden çok iyi bir işti o rakipler topa vurmaya yeltenirken lemina,torr,sara oraya yaklaşıp direkt topladı tüm topları , aynı şekilde orada da devam etmemiz lazım defansif pozisyonda seken sahipsiz topları toplama açısından pool osleri pek iyi değil ondan faydalanmak lazım

hayli başarılı elit görüntüde 1 hoca
çizgisini sürdürmesini, bizlere bayramı ve milli arayı zehir etmemesini dilerim

Herkes hocayı konuşuyor da bu adamin en buyuk motive kaynağı ali yiğit nerelerde acaba cocuk iyidir umarim bir sorun yoktur uzun zamandır göremiyoruz sari kafayi

Bu hafta CL'de Okanball aka sigirpress ile bayagi bir gol atilmis. Bravo hocam. Ayni zamanda aman hocam. Cunkubrakipler bizi bizim silahimizla vurmaya calisiyorlar. Su geriden topla cikacam diye kaptirdigimiz toplar basimiza is acacak bir gun. Ya da ben kalpten gidecem.

Bu hafta CL'de Okanball aka sigirpress ile bayagi bir gol atilmis. Bravo hocam. Ayni zamanda aman hocam. Cunkubrakipler bizi bizim silahimizla vurmaya calisiyorlar. Su geriden topla cikacam diye kaptirdigimiz toplar basimiza is acacak bir gun. Ya da ben kalpten gidecem.

Valla artık bu seviyelerde prime Barça değilsen geriden topla çıkayım derken illa bi yerde kaza kurşununu yiyorsun günümüzde.

Geriden iyi uzun topla çıkmak ve dönenleri toplamaya çalışmak bana en mantıklısı geliyor.

Seviyeyi öyle bir noktaya çekti ki ilk yenilgi bile demiyorum puan kaybında sallamayan istifa demeyen kalmıyor. Bu da yüksek ihtimalle bir arkadaşında dediği gibi yumuşak karakterinden dolayı. Değeri ayrıldıktan sonra anlaşılacak.

Baris Osimhene verebilse pasi tekrar 80 M luk kanat oyuncusu olmus olacak.

Sara genelde sahadaki tek baglanti adami oluyor ve her zaman yetisemiyor her yere. Oyle olunca tepki yagiyor. Mesela hoca Torreira'ya aman cok acilma dedigi cok belli liverpool macinda , son kisma kadar genelde geride durdu.

Bizim lemina + torreira olarak 2 tane defansif ve kademe dusuncede adamimiz var

Sara(ornek)+ 1 ofansife donusturebildigimizde cok can yakacagiz. Ilkay da bu yuzden calismiyor oynadiginda bence. Hatta Sane bile etkileniyor diye dusunuyorum.

Milli araya kadar kondantrasyon kaybi yasama hoca, cok onemli...

Geri
Üst Alt