Okan Buruk | Teknik Direktör

Lan ne yapıyorsun sen ya. Kafayı yiyeceğim. Apoyu çıkarmak nedir

Bu kararları sen alıyorsan kötü, ekipçe alıyorsanız o daha kötü

hayırdır rekoru kırmaya mı niyetlendin? stoper yok lan sahada!

Valla bugün anladım ki kusura bakmayın beyler
Siz nankör insanlarsınız
Keşke Galatasaray'ı tutup mutlu olmasaydınız
Sabah akşam sövdüğünüz Fenerlilerden bir gram farkınız yok
Hak etmiyorsunuz
Valla istediğinizi yazın, kusura bakmayın düşüncem bu
Ve bu Okan hocayı eleştirmenizden kaynaklı değil
Sinirse ben de sinirliyim
Üzülmekse ben de üzülüyorum şu an elendiğimiz için
Ama insan ne yazdığını ve ne söylediğini bilecek
Bilmiyorsa da zaten 0 zekayla hayatta nasıl kalıyor şüpheli

Noldu anca gülen tepki atıyorsun? Söylediklerim ağır mı geldi gerçekleri kabul etmekte mi zorlanıyorsun?

Şu maça oynamak için çıksaydın da öyle elenseydik ne olurdu bundan daha mı kötü olurdu

Gümbür gümbür ne oynadık be, ama olmadı der ve bu denli hayal kırıklığı yaşamazdık

Juventus maçından ders aldık dedin üstelik

İlerde top tutmadan pas yapmadan top dolaştırmadan ne yapabileceğini düşündün de böyle bir onbir ve oyun anlayışı ile sahaya çıktın

Canın sağolsun

Noldu anca gülen tepki atıyorsun? Söylediklerim ağır mı geldi gerçekleri kabul etmekte mi zorlanıyorsun?
Cevap versene yazdigima. Sadece siz Galatasaraylı değilsiniz diyorsunuz. Hoca niye sıçtı bu kadar bunu acikla bana. Boey neden çıktı? Torreira neden oyundan alındı? Apo neden çıktı? 15 dakikada 3 gol nasıl yedik.

Buyur açıkla konuşalım.

Bütün şampiyonlar ligi deplasman maçlarına bakılsın.. Hiçbir maçta iki pas bile yapamayan.. Başı kesik tavuk gibi ne oynadığı belli olmayan ve bu nedenle bütün takımların ezdiği bir performans..

Frankfurttan fark ye.. Monaco'dan fark yemekten kurtul.. Juventus'tan fark yemekten kurtul.. Liverpool fark atsın.. Hepsi tek kale oynuyor.. Bütün deplasman takımları..

Ben demiyorum bu takımları yenelim.. Yine yenilelim ama ezilmeyelim.. İki top yapalım.. iki pozisyonumuz olsun.. İki üç şutumuz olsun..

Sallai hangi maç kanatta iyi oynamışta adamı orada oynatıyor.. Bu adamın adamcılığı bitmez.. Lang ilk maç adamların içinden geçsin.. Sen adamı oynatma..

Şampiyonlar liginde attığımız gollerin %70-80'i Osimhen'in rakiplere yaptığı baskı sonrası attığımız goller.. Bu mu sistem.. İleride baskı işe yarıyor ama onun dışında elinde birşey olmazsa böyle ezerler seni..

Geri
Üst Alt