Okan Buruk | Teknik Direktör

Çok hoca gördüm.

Maç hazırlığı, oyun planı, oyuncularla ilişkileri, rakip analizi bu kadar iyi olup, işler kötü gittiğinde oyuna müdahalesi, oyuncu değişikliğinde bu kadar rezalet olan bir hoca görmedim.

Kutuplarda hisler yaşatıyorsun bana hoca. Neyse bu maçta söylenecek çok şey var ama ilk maçtan sonra bu maçın sonucu ne olursa olsun helal olsun diyeceğim demiştim. 3-0 yenilmeyi bekliyordum buna okeydim. Real maçları gibi 3-2 yenip orada 3-0 yenilmiştik falan.

Altında saydıranlar olacaktır ama bu sene Avrupa macerası, yaşattığın zaferler, duygular için teşekkürler hocam

Hoca kusura bakma da ,daha çok fırın ve ekmek muhabbetin var senin

Hocam bu sene Avrupa performansı için teşekkürler başarılı olduk
Ancak seviye atlaman için daha çok fırın ekmek yemen lazım
Şu maça çıktığın 11,osimheni çıkarmaman,diğer yaptığın değişiklikler faciaydı resmen

Bu son macin skorundan bagimsiz genel olarak guzel bir CL sezonu yasattigin icin tesekkurler.

baya ezildik bugün hocam

tek isteğim slota maç sonunda sağlam cevap vermesi

Ne derseniz deyin, Liverpool gibi takimi 2 kere 1-0 yenmek bence basari, deplasmanda tabi baska seyler var.

Ustellik, Hakem, seyirci yok, osimhen, lang ustune bu skor geldi

Bence guzel avrupa sezonu gecirdik, simdi lige alma vakti.

Orta saha orta saha orta saha.
Inşallah yine inat etmez

salın baba adamı bu maç
valla salın
yok orta sahayı bosaltmışta, yok şu değişiklik bu değişiklik

adam en azından denedi, aldı hücum oyuncularını
hepsi kız gibi oynadı sahada, sümük gibi ezildiler yapacak hiçbir şeyi yok bugün. takımı hazırlamış, hazırlayamamış muhabbetini de geçelim,
bu kadar kötü olunur mu yahu, baksanıza oyunculara, herbiri birbirinden daha kötü, avel avel 100km koştular boş yere, mantıklı 1 aksiyonları yok

hoca konusmaya gercekten gerek yok. adamın zaten şu seviyede oynatabileceği tek oyuncusu Osimhen’de gitti kolunu kaptırdı maçın başında

normalde kazandıgımız maçta bile eleştirecek bir b.k bulur yazardım buraya ama

şu gece sadece bizim oyunculara yazıklar olsun demek düser. hiç karakter koyamadılar hiç. iğrenç

Devre arası yazmıştım. Yine yazarı üzüldüğümüz, sinirlendiğimiz ama bunlardan daha çok sevindiğimiz genele baktığımızda çok iyi bir CL serüveni geçirdik. Umarım son 16 bu takım için alışkanlık olur işte o zaman daha üst turlar ve başka şeyleri daha iyi şekilde düşünebiliriz. Bu serüven için Okan hocama ve takıma çok teşekkür ederim. Bu hakemle zaten nasıl 11 çıkarsa çıksın imkansızdı hakem takımı sindirdi bu hakemle eleme şansımız en başından yokmuş zaten.

Bu takım 25 sene evvel uluslararası alanda şu andakinden daha küçük ve daha fakir bir kulüpken şu Liverpooldan 5 kat iyi Arsenal’den kupa alıyordu. O Arsenal’de dünyanın gelmiş geçmiş en iyi birkaç liberosundan Patrick Vieira, dünyanın gelmiş geçmiş en iyi forvetlerinden Henry falan vardı. Galatasarayı vasata alıştırmaya çalışmayın. Liverpool’a yenilebilirsin anfieldde bunda anormal bir şey yok lakin ortada şampiyonlar ligi son 16 sına kalmış bir takım görüntüsü yok, ortada futbol yok, ortada Juventus deplasmanından ders almış bir teknik direktör yok gibi

Ne kadar üzgün olsakta UEFA kupasından sonraki en başarılı avrupa sezonu için teşekkürler hocam

Hocam Allahını seversen kendi oynadığın bölgeye biraz önem ver Allah aşkına ulan. Bu orta saha düşmanlığın ne senin Allahını seversen derste almıyorsun abi

Geri
Üst Alt