Okan Buruk | Teknik Direktör

4 sağ bek aldırıp hiçbirini bekte kullanmamak anca sana yakışır sayın hocam. Açık oyuncusu bek oynar. Ben oyuncusu ortasaha oynar. Ortasaha stoper oynar. Sağda iyi olan adamı sola alır. Şu maça 4 6 0 çıksaydın keşke.

canı sağolsun yapacak bişey yok. inşallah bu yıl yine şampiyonluğu alırız ve bu kez yazın orta saha oynayabilen orta saha, 10 numara oynayabilen 10 numara, bek oynayabilen bek aldırır ve özellikle avrupa deplasmanlarında çok daha yaratıcı ve yarışmacı 1 galatasaray izleyebiliriz. 2. yarı boey sağlamsa neden sallai kaldı diyecem de öyle takım yapmışız ki başı ve sonu dışında zaten her yeri yamalı. sonunu ilk yarıdan kaybedince başı da skoru anca 4'te tutabildi. ne diyelim en kötü günümüz bu olsun inşallah.

Avrupa Fatihi Hocamız, bakalım ligde ne sürprizler yapacak.

Bakma sen şunlara.. Bir Türk takımı sezon içinde 2 kez Juventus, 3 kez Liverpool, Atletico, City ile eşleşecek ve başarılı bir Avrupa sezonu geçirecek… Pehh

Seneye hedef gruplarda ilk 8, elemelerde çeyrek final.

Avrupa’da başarılı oldu ancak bu başarı da taraftarın payı çok büyük. Deplasman oyunumuz yok. Ajax maçı hariç her deplasmanda aşağı yukarı benzer şeyler yaşadık.

Seneye daha iyi olur muyuz? Çok ümitli değilim açıkçası.

CL de play offu başarı olarak görürken son 16 ya yükselmeyi başardı. Lakin deplasmanlar da Juventus ve bugün ki Liverpool maçları tat kaçırdı. Genele baktığımızda bu sezon ki CL macerasından razıyım. Lige konsantre olma zamanı hocam. Üst üste 5 şampiyonluk rekorunu kırıp, Avrupa'da bu seviyelerde kalmaya devam etmeliyiz.

ben bu seneki avrupa performansından razıyım

Elenip elenmemek çok problem değil, iyi ilerledik, prestij de yaptığımızı düşünüyorum ama şu gol yediğimiz de bir anda dağılma olayına çözüm üretmen lazım. Gol yiyoruz, üzerine 5 dakika da 2 gol daha yiyoruz.

Bugün Lucescu takımın başında olsaydı 1-1 biterdi en çok. Yenilmezdi bu Liverpoola. Evet 13.takımı alıp buralara kadar getirdin tamam Allah razı olsun laaakkiiiiinnnn sunulan fırsatları düşündüğümüzde yapılan yanlış transferler planlamalar antrenmanlar taktikler hepsi yekünde ağzımızda bir tar bırakıyor ama paslı bir tat sanki hocam..
Ne oynamaya çalıştık bugün??
Oynayamadın o oyunu.
Sen Lucescunun oynattığı topu mu oynatacaktın amaç neydi?
Bugün kora kor çarpışsaydık ben eminimki çok farklı bir maç izlerdik.
Neyse buraya kadar ki emeklerin için teşekkürler.
Liverpoolda da bir bok yok Paris analarını bacılarını beller. Bugün kötü bir Cimbom vardı sahada maalesef..
Hakemde berbattı bence.
İnaşallah ilerki yıllarda bu seviyelerde devam edip kendimizi geliştiririz..

Liverpoolun bize aşırı baskılı oynayacağı belliyken ilk maçta takımda tek top tutan oyuncu Lang'ı kesti, Sallaiyi oynatacağım diye Barışı sola attı Barış-Kerkez eşleşmesinide kaçırttı 1 taşla 2 kuş vurdu. Sallai bugün Eyüpspora karşı sağ kanatta oynasın orada bile fark yaratamaz. 2.yarı Boey yerine sağ beke çektiği Sallai'de 1 adam kaçırma ve 1 ofsayt bozmayla bugünkü görevini tamamladı sağolsun. Sallaiye diyecek bişey yok buraların adamı değil. Okan buruk ne zaman farklı bir iş yapsa bir bildiği vardır diyoruz ama hiçbir zaman olmuyor, Osimhenin olayı ve hakemin şerefsizliğide iyice düşürdü bizi.

Bunları eleştirmek için yazmadım okan hoca değil falanda demeyeceğim zaten takımı kendisi buraya getirdi, Cl'de her maç zordur ve ilk 24 bitirmek başarı bence ama 10-15 senede bir gelecek bir çeyrek final şansı varken elimizde bu kadar hazırlıksız ve rastgele bir oyun beni acayip derecede soğuttu. Bana hazırlanmışız falan demesin kimse ne taktik ne mental hiçbir hazırlık yapmamışız, Gaziantepe Eyüpspora karşı sorun olmuyor bunlarda bu maçlarda oluyor işte. Niyet okumuyorum ama maçın 1.dakikasından itibaren kendisininde takımında tura 1 gram inancı olduğunu düşünmüyorum takım 10.dakikada 90 dakikadır koşuyor gibiydi. Fark yemeden adam gibi yenilelim yeter gibi maça çıkmışız. Maç özelinde söylüyorum sadece hayatımda gördüğüm en kötü antrenör performansıydı.

canı sağolsun yapacak bişey yok. inşallah bu yıl yine şampiyonluğu alırız ve bu kez yazın orta saha oynayabilen orta saha, 10 numara oynayabilen 10 numara, bek oynayabilen bek aldırır ve özellikle avrupa deplasmanlarında çok daha yaratıcı ve yarışmacı 1 galatasaray izleyebiliriz. 2. yarı boey sağlamsa neden sallai kaldı diyecem de öyle takım yapmışız ki başı ve sonu dışında zaten her yeri yamalı. sonunu ilk yarıdan kaybedince başı da skoru anca 4'te tutabildi. ne diyelim en kötü günümüz bu olsun inşallah.
Orta saha ve 10 numara kesinlikle şart.

Boey degisikligine anlam veremedim. Sallai'den cok daha iyiydi defansif olarak. Sebep neydi?

Geri
Üst Alt