Okan Buruk | Teknik Direktör

Bütün şampiyonlar ligi deplasman maçlarına bakılsın.. Hiçbir maçta iki pas bile yapamayan.. Başı kesik tavuk gibi ne oynadığı belli olmayan ve bu nedenle bütün takımların ezdiği bir performans..

Frankfurttan fark ye.. Monaco'dan fark yemekten kurtul.. Juventus'tan fark yemekten kurtul.. Liverpool fark atsın.. Hepsi tek kale oynuyor.. Bütün deplasman takımları..

Ben demiyorum bu takımları yenelim.. Yine yenilelim ama ezilmeyelim.. İki top yapalım.. iki pozisyonumuz olsun.. İki üç şutumuz olsun..

Sallai hangi maç kanatta iyi oynamışta adamı orada oynatıyor.. Bu adamın adamcılığı bitmez.. Lang ilk maç adamların içinden geçsin.. Sen adamı oynatma..

Şampiyonlar liginde attığımız gollerin %70-80'i Osimhen'in rakiplere yaptığı baskı sonrası attığımız goller.. Bu mu sistem.. İleride baskı işe yarıyor ama onun dışında elinde birşey olmazsa böyle ezerler seni..
bu maç öncesi deplasman DEFANS istatistlklerimiz;

Rakibe verilen XG: 2.5
Verdiğimiz %100 gol pozisyonu sayısı: 5.2
RCS Sayısı: 27.6
Çektirdiğimiz Şut sayısı: 15.2

Bu maçta;

Rakibe verilen XG: 5.02
Verdiğimiz %100 gol pozisyonu sayısı: 8
RCS Sayısı: 58
Çektirdiğimiz Şut sayısı: 32

maclarda mental olarak dagılmasa iyi hoca

ama takımı corba ediyor bi gol yedigi an tüm macı veriyor bunu bırakması gerek

her topcu oynamak zorunda degil

onun dışında ligde ve avrupada gayet başarılı en iyi Türk hocası

Liverpoolun bize aşırı baskılı oynayacağı belliyken ilk maçta takımda tek top tutan oyuncu Lang'ı kesti, Sallaiyi oynatacağım diye Barışı sola attı Barış-Kerkez eşleşmesinide kaçırttı 1 taşla 2 kuş vurdu. Sallai bugün Eyüpspora karşı sağ kanatta oynasın orada bile fark yaratamaz. 2.yarı Boey yerine sağ beke çektiği Sallai'de 1 adam kaçırma ve 1 ofsayt bozmayla bugünkü görevini tamamladı sağolsun. Sallaiye diyecek bişey yok buraların adamı değil. Okan buruk ne zaman farklı bir iş yapsa bir bildiği vardır diyoruz ama hiçbir zaman olmuyor, Osimhenin olayı ve hakemin şerefsizliğide iyice düşürdü bizi.

Bunları eleştirmek için yazmadım okan hoca değil falanda demeyeceğim zaten takımı kendisi buraya getirdi, Cl'de her maç zordur ve ilk 24 bitirmek başarı bence ama 10-15 senede bir gelecek bir çeyrek final şansı varken elimizde bu kadar hazırlıksız ve rastgele bir oyun beni acayip derecede soğuttu. Bana hazırlanmışız falan demesin kimse ne taktik ne mental hiçbir hazırlık yapmamışız, Gaziantepe Eyüpspora karşı sorun olmuyor bunlarda bu maçlarda oluyor işte. Niyet okumuyorum ama maçın 1.dakikasından itibaren kendisininde takımında tura 1 gram inancı olduğunu düşünmüyorum takım 10.dakikada 90 dakikadır koşuyor gibiydi. Fark yemeden adam gibi yenilelim yeter gibi maça çıkmışız. Maç özelinde söylüyorum sadece hayatımda gördüğüm en kötü antrenör performansıydı.

genel olarak katılıyorum

baskı yediğimizde bizi çıkaracak iki konu var

ya top tutan adam ya da driblingle uçan adam

ikisi de kenarda ama sallai oynuyor

korkunç kötü karar bu maç özelinde

malesef gölgesinden korkmuş hoca bugün

Ustuste çok yıpratıcı maçlar oynayinca takim fiziksel olarak cok yetersiz kaldi anfield'da.. liverpool bile son lig macinda 4 oyuncusunu rotasyona sokmustu. Bizim en büyük hatamız ifbk macina tam kadroya yakin bir kadroyla cikmamiz olmustu.. osimhen, bay, torreria, sara gibi takımın en kritik oyuncularını dinlendirseydik bugün kesinlikle bukadar ezilmezdik.

Kaldı ki en kotu senaryoda ibfk'ye yenilsen bile 4 puan önde kalacaktik. Bu durum rotasyon icin cok buyuk bir nimetti. Nicin okan hocanın bu firsati degerlendirmedigini gercekten aklım almıyor.

Kötü bir sonda olsa genel olarak son 16'ya kalarak iyi iş çıkardık. Önümüzdeki yillardada Avrupa'da aynı istikrari gösterip kalıcı olarak buraların takımı olmayi hedeflemeliyiz.

CPH2745 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Gayet başarılı bir avrupa sezonu geçirdik, hocalık bir mevzu yok.

Liverpool anfield da her takımı farklı yenebilir. Avrupanın en büyük ilk 3 kulübünün bize 4 atması normal.

Seneye yine aynı yerlerde olup tecrübe edinmeliyiz.

Maca baslangic plani bence dogruydu cünkü liverpool’a deplasman da ileri dogru acildigin an da cezasini kesiyorlar

Ikinci yari durdurmak icin degil oynamak icin ciktik ve adamlar on dakika da bitirdiler maci acik verdigimiz icin

Bu yüzden durdurma plani dogruydu ama osimhen’in sakatlanmasi ve ilk yari’yi on kisi oynamamiz bizim adimiza kötü oldu

safkan sağ bek varken kanattan bozma adamı sağ beke yerleştiriyorsun

maç içinde herkesin yeri değişiyor. maç öncesinde sallai ne alaka, ve devre arasında ''boeyi çıkarmaz inş'' postlarım yerinde duruyor

şunları futbol bilmeyen ben bile görüyorum sen nasıl göremiyorsun hoca. sallai safkan bek olsa kimse bişe demez. sağ bek bulamadık diye bu adam sağa geçmedi mi. ligde idare edebilir ama avrupada sallai bek olmaz. singo da stoper olmaz. bugün için bişey demiyorum. ayrıca torreira nasıl çıkar anlamış değilim.

alakası yok o durum ile. nerede duracağını, kimi nasıl tutacağını ve topu nasıl karşılayacağını bilmiyor. topsuz savunma da baya kötü
images (1) (15).webp

Set oyunu bilmeyen hoca olmaz. Hele bu seviyeleri oynuyorsan kabul edilemez. Futbolda her zaman oyuncu kalitesi ve taraftar baskısıyla sonuca varamazsın. Bazan da hoca bir fark koymalı ortaya. 8-0 bitebilecek bir maç çıkardı. Liverpool’a elenmek sıkıntı değil. Ama oyun kabul edilebilir değil. Müdahaleleri de çok kötüydü.

Burda elenmek ayip degil, burda nice avrupa devleri 4-5 lük oldu gitti ama benim.kabul edemedigim.olay, resmen mac baslamadan ben elendim ilk 11 ve taktigi ile cikmasi oldu. Aslinda Juve maci ona ders olmaliydi, orda bile ciddi fark yerdik sansimiz yanimiz da oldu ama ikinci defa ayni kafa ile cikinca busefer Tarihi farki engelleyen ugurcan oldu.

Cikardigi 11 zaten fiyasko. Oyuna müdahale tam sacma. Osimhen 35 dk sakat oynadi ki hicbirsey yapmadi sahada tuttu. Aga birak ya. Sezon sonu sampiyon olduktan sonra kovmak gerek

ne diyebiliriz ki
takimin acik ara en muhim herifi bahtsiz bi sakatlik yasadi, cikmamakta da inat etti kendini de zorlayamadi
40 dakika 10 kisi oynadik... sonrasinda belki boey yerine sallai cikabilirdi ama o akinlari durduramazdik asla

osimhen olmadan nasi olacakti ki zaten
takimi hizla rehabilite edip ligi almasi yeterli
kupa da bonus olur

Hocam sana bir tavsiye
Grande İmparatorenin ve Mr Lucescunun deplasman maçlarını bir baştan sona hepsini izle
Hangi dandik oyuncularla hangi büyük takımları dikmişler deplasmanlarda
Allah rızası için izle
Bak iki uç örnek verdim
Tarafını seç
Bir öyle bir böyle oynanmaz
Artık kendine ve takıma bir deplasman oyunu bul
Bir hücum seti çiz
Biraz bilinçli futbol oynat yaa
Spalettinib Juventusu harika top oynuyor
Bize öyle top oynat hocam lütfen
Kendini artık bir geliştir lütfen
Bak bu Arne keli malın biri
Futbol oynattığı ffilan yok
Sen kendini bir yenile hocam öğrenmenin yaşı yok

Hocanin yıllardır anlam veremediğim bir özelliği var saha icinde sakatlanan oyuncuyu neden sizce almıyor oyundan ?
City macinda sane ile yaşadık bu durumu

Bu adama rağmen başarılı oluyoruz. Bu söylem asla değişmeyecek. Yemin ediyorum bu takım hocasına rağmen 3 4 senedir başarılı oluyo. Şu bireysel çabalar olmasa Okan 1 sene duramazdı burda. 2 sene Icardi 1 senede Osi+ Lemina kurtardı bunu. Bukadar kariyerli oyuncular gelip performansı düşürdü burda. Liverpool juve prag az rigas kiev young boys hangisini anlatiyim

Geri
Üst Alt