- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Deplasmanda 3 yıldır aynıyız avrupada.Zaten çoğu saçma sapan elenmeyi de deplasman oyunu yüzünden yaptık onlari artık düzeltmek lazım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gayet başarılı bir avrupa sezonu geçirdik, hocalık bir mevzu yok.
bu maçta hocalık bi mevzu yok mu yani heis?
Oyuna başlama tercihleri eleştirilir ama takım komple silikti zaten reis, bu deplasman da ben hocada bir problem aramambu maçta hocalık bi mevzu yok mu yani heis?
bu maç öncesi deplasman DEFANS istatistlklerimiz;
Rakibe verilen XG: 2.5
Verdiğimiz %100 gol pozisyonu sayısı: 5.2
RCS Sayısı: 27.6
Çektirdiğimiz Şut sayısı: 15.2
Bu maçta;
Rakibe verilen XG: 5.02
Verdiğimiz %100 gol pozisyonu sayısı: 8
RCS Sayısı: 58
Çektirdiğimiz Şut sayısı: 32
İnsanların anlamadığı bir şey var burası CL ve son 16'dasın biz bunu 11 yıl önce oynamışız en son. Burada takımlar artık bambaşka kalite ve boyutta. Biraz oyundan düşünce otomatik olarak bir anda 3-4 yiyorsun zaten Atalanta, Newcastle, City, Juve bu sezon yiyenler de direk aklıma gelenler daha da vardır. Şu son 16'yı devamlılık haline getirebilirsek en büyük yapılan iş o olacak. Şeref yoksunu hakem demeden de geçmek istemedim.Var iyi yönetemedi
İyi yönetseydi de yetmezdi
Onun bunun evlatları çok güçlü, biz evimizde 2 defa yendik diye millet Liverpool'u Wolves ayarı gördü
Bu orta saha ile buraya gelmemiz bile mucize esasında. Şu an 11 oynayan 3 herifi de sene sonu gönderirim iyi teklife dediğimde dalga geçiyordu bazıları FM mi oynuyon diye. Ben bunu defalarca yazdım. Asla birbirini tamamlayan bir 3'lü değil. Teknik anlamda da aşırı defoları var. Lemina zaten kaplumbağa gibi birisine dönüştü bu yıl.Orta sahamız bu seviyede yetersiz. Iki tane taş gibi os transferi lazim.
Osmiz zaten yetersizken en ufak aksaklıkta hocamızın osyi boşaltmasi da hocamızın bizlere latifesi.
sadece orta saha olayı değil ki güzel kardeşim, oyun planı önemli en önce, resmen doldur boşalt yaptık maçın başında beri, deplasman sağlam oyun planı lazım, monaco maçında başlarda iyiydik sonra çöktük, bi dünya pozsiyon verdik, frankfurt maçı zaten maç bi koptu pir koptu,juventus maçını söylemiyorum bile, bi ajax maçı nispeten iyiydi o kadar neyse hayırlısı olsun artık, umarım daha da deplasman oyunumuz gelişir ne diyelimOrta sahamız bu seviyede yetersiz. Iki tane taş gibi os transferi lazim.
Osmiz zaten yetersizken en ufak aksaklıkta hocamızın osyi boşaltmasi da hocamızın bizlere latifesi.
Hocanin yıllardır anlam veremediğim bir özelliği var saha icinde sakatlanan oyuncuyu neden sizce almıyor oyundan ?
City macinda sane ile yaşadık bu durumu
Oyuna başlama tercihleri eleştirilir ama takım komple silikti zaten reis, bu deplasman da ben hocada bir problem aramam